Şimdi Ara

Ford Fiesta Flair 1.25 (2001) almayı düşünüyorum ama ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilginize danışmak istiyorum, Ford Fiesta Flair 1.25 (2001) almayı düşünüyorum. Amacım Düşük yakıt tüketimi, minimum masraf ve birazda konfor :) .. FAKAT fiesta için çevrem de O araba çok yakar motoru küçük 4 kişi binersen çekmez.. ufakbi rampada bayılır deniyor.. Bazıları ise motoru çok performaslıdır diyor. Ne yapmalıyım ACABA dedikleri gibi çok yakar veya .. 4 kişi bindiğinde çekişi çok düşermi mesela küçük bi rampada bayılırmı?

Teşekkürler.

• KARDES BENIM YANIMA TAKILAN BIR ARKADAS VARDI ONUN VAR VE BENIMDE BELKIDE 20 YI GECIK ELIMDEN GECMIS BIR ARAC RAMPADA BAYILMA FALAN OLMAZ SEN ONLARA KULAK ASMA

YAKIT OLARAKTA COK MUKEMMEL DENILEBILIR MOTORUNA VE GUCUNE GORE ATAK BIR ARAC BOSVER ONLAR KONUSSUN DURSUN TAKMA SEN ONLARI AL BIN DERIM
  • Bende alma taraftarıyım ama eğer 1.6 kadar yakarsa çok üzülürüm o nedenle tedirginim.
  • 1.6 kadar yakmaz fakat benzin fiyatını düşünürsek ş.içi 300 yerine 260 yakar mesela ya da 200 yerine 180 gibi ama bence ideal bi araç. vergisi az. kasasına göre o motor gayet ideal. 4 kişi hergün yokuş mu çıkacan sanki. piyasada gördüğün 100 beygir 1.6 lar da 2. vitesle çıkar yokuşu. sende öyle. gayet uygun bir araç.
    bu arada dizeller içinde en az yakanın fiesta olduğunu duymuştum inş benzinde de öyledir
  • KARDES KULLANIMA BAGLI BU YAA BAK BEN BURDURLUYUM GALERICIYIM

GECEN SENE BIRADER IST. GETIRDI ALDIGI YAKIT 80 MILYON

YAKITI SIMDI SEN HESAPLA BURDUR ISTANBUL ARASI 650 KM BU GECEN SENENIN FIYATI BAK BIRAZ ASSAGIDA FIESTA ILE YAKINAN BIR ARKADAS VAR ONDAN BILGI ISTEYEBILIRSIN
  • yeni gördüm bende çok yaktığından şikayetçi bir arkdaş var forumda konu açmış. fakat bulunduğu yer dağlık kesim. dikkatini çekerim %40 yokuş varmış. yardırıyo yani sürekli. buda %20 fln fazla yakmaya yol açar. bence halen ideal fiesta.
  • BENCEDE IDEAL 80 KM DE 10 LT. YAKIYOMUS BU ARKADAS HESAPTA BIR YANLISLIK YAPIYO SANIRIM TAMAM DAGLIK BOLGEDE ARTAR AMA DEDIGI KADARDA ARTMASI SOZ KONUSU DEIL
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

yeni gördüm bende çok yaktığından şikayetçi bir arkdaş var forumda konu açmış. fakat bulunduğu yer dağlık kesim. dikkatini çekerim %40 yokuş varmış. yardırıyo yani sürekli. buda %20 fln fazla yakmaya yol açar. bence halen ideal fiesta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim çok hız tutkum yok zaten eşimle pek hız da yapamam. Gebzedeyim biraz yolları bozuk ama çok rampa yok hem genelde e-5 üzerinde olacağım. Niyetim var alacağım umarım temiz bir tane bulurum ve pişman olmam.
  • olur mu düşünsene şehir içi-dışı farkını 12 yakakn araba dışlarda 7-8 e düşüyo. aynı onun gibi bide dur kalkları var. şöyle düşünelim ş.dışı 6lt yakıyo. dur kalklar 8 oldu yokuşlar 9 oldu vs... %20 den bile çok yakar. kullanımda önemli tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: cosmos8727

BENCEDE IDEAL 80 KM DE 10 LT. YAKIYOMUS BU ARKADAS HESAPTA BIR YANLISLIK YAPIYO SANIRIM TAMAM DAGLIK BOLGEDE ARTAR AMA DEDIGI KADARDA ARTMASI SOZ KONUSU DEIL
    quote:

yeni gördüm bende çok yaktığından şikayetçi bir arkdaş var forumda konu açmış. fakat bulunduğu yer dağlık kesim. dikkatini çekerim %40 yokuş varmış. yardırıyo yani sürekli. buda %20 fln fazla yakmaya yol açar. bence halen ideal fiesta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 11 Eylül 2006; 16:30:48 >

• bence senin için süper ideal bir araç bence. 1.2 üstelik benzinli bakım masrafı vs. az vergi az. alırken aaz ödüyosun. sorun çıkmaz. çok ideal sana göre. illa fiesta mı hyr clio 1.2 veya bi başka küçük motorlu araçta uygun sana. fiestaya özel bi durum söz konusu ise onuda bence kullananlara veya tanıdığın ustalara sor. çünkü bu noktada herhangi fazla yakma sorunu gözükmüyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: odanir

Benim çok hız tutkum yok zaten eşimle pek hız da yapamam. Gebzedeyim biraz yolları bozuk ama çok rampa yok hem genelde e-5 üzerinde olacağım. Niyetim var alacağım umarım temiz bir tane bulurum ve pişman olmam.
  • KARDES TAMAM 9A CIKSIN YAKIT HAKLISIN

NEYSE BAK CLIO Da DUSUNEBILIRSIN 1.4 ONU DA GOZ ONUNDE BULUNDUR BENDE VAR
  • clio nun 1.2 1.4 1.6 sı var diyte biliyıorum bizde 3-4 aya kadar clionun tipinide beğeniyoruz böyle bir araç almayı düşünüyoruz. fikrin nedir? sıralı lpg takılabilir mi bagaj hacmi vs. bilgi verir misin ne yakıyo ? servis bakım fiyatı nedir?
    quote:

KARDES TAMAM 9A CIKSIN YAKIT HAKLISIN

• Çok Teşekkürler Arkadaşlar alıcam bu arabayı :) Fiesta istedim çünkü ford yetkili servisi hemen evimin yanında ve 2001 model fiesta çoğu AKRANINA göre daha diri ve konforlu.
  • BU SINIF ARACTAN NE KADAR BAGAJ HACMI BEKLIYORSUN KI SINIFINDA KI ARACLARA GORE GENIS OLDUGU ZATEN ORTADA

BU ARADA BEN GALERICIYIM SERVIS TE YETKILI FALAN DEILIM SERVIS MASRAFLARI HAKKINDA BILGIM YOK YAKITA GELINCE 1.4 LE ANTALYADAN BURDURA KM DE 200YKR YAKTI 1.4 ISE ANTALYADAN BURDURA 210 GIBI BIR YAKITI VAR ZATEN YAKITLAR DUSUK TÜPE GEREK YOK DIYE DUSUNUYORUM
    quote:

clio nun 1.2 1.4 1.6 sı var diyte biliyıorum bizde 3-4 aya kadar clionun tipinide beğeniyoruz böyle bir araç almayı düşünüyoruz. fikrin nedir? sıralı lpg takılabilir mi bagaj hacmi vs. bilgi verir misin ne yakıyo ? servis bakım fiyatı nedir?
    quote:

KARDES TAMAM 9A CIKSIN YAKIT HAKLISIN

• PARDON KARDES ILK YAZDIGIM 1.6 O 200 YKR YAKTI

1.4 ISE 210 YKR
  • anladım bildiğim kadarıyla clio sınıfının en geniş iç hacmine sahipti zaten. acaba dedim lpg durumu nedir. dediğin gibi yakıyosa çok güzel. tşk ettim

evet daha önce duymuştum 1.4 uzun yolda az fazla yakıyor. burda da görmüş olduk. önemsiz bi fark olsa da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 11 Eylül 2006; 16:55:24 >
  • ALACAGINDA PM ATABILIRSIN YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM

ONEMLI DEIL GUZEL KARDESIM HAYIRLI GUNLER

quote:

anladım bildiğim kadarıyla clio sınıfının en geniş iç hacmine sahipti zaten. acaba dedim lpg durumu nedir. dediğin gibi yakıyosa çok güzel. tşk ettim

evet daha önce duymuştum 1.4 uzun yolda az fazla yakıyor. burda da görmüş olduk. önemsiz bi fark olsa da...
  • oo mutlaka atarım inaşllah o günlere bi gelelim de.. kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.