Şimdi Ara

HYUNDAI ACCENT ERA DİZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bir genç olarak performans istiyorum. eraların 110 beygir 1.5 crdi-vgt modellerine bakıyorum bunların hangisi doludur hangisi boştur ne kadar yakar

uzun süre kullanmayı düşünüyorum üzer mi bu konuda araç sahiplerini veya bilgi sahibi arkadaşlardan bilgi istiyorum bütçe olarak en fazla 34-35 bin tl verebilirim 2010 model üstü 100 bin km altı istiyorum.

• bahsettiğiniz araç performansı çok iyidir araç hafif olduğu için tork'u da kuvvetli olduğu için aracı yürütüyor. Fakat 34-35 bin tl verilmez yerinizde olsam

1.4 tdci trend fiesta veya megane 3 1.5 dci alırım. 34-35 bin tl ye daha güzel araçlar var
  • performanslı araba delisi biri olarak 18-19 yaşındayken clio 3'le beraber en sevdiğim arabaydı. hala da severim, param olsa alırım bile hatta :)

yakıt olarak fena değil, yol tutuşu berbat, konforu ortalama, ikinci eli çok hızlı, ustası her yerde var, parçası ucuz.

ama bence 1.4 turbo punto'yu da incele. ya da 5-6 bin daha ekleyip fabia rs bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodos61

Öncelikle bir genç olarak performans istiyorum. eraların 110 beygir 1.5 crdi-vgt modellerine bakıyorum bunların hangisi doludur hangisi boştur ne kadar yakar

uzun süre kullanmayı düşünüyorum üzer mi bu konuda araç sahiplerini veya bilgi sahibi arkadaşlardan bilgi istiyorum bütçe olarak en fazla 34-35 bin tl verebilirim 2010 model üstü 100 bin km altı istiyorum.

1.5 crdi 110 hp gidişi çekişi iyidir yakıt tüketimi de iyidir Eranın sac kalınlığı ince diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın freni olmadığını düşünerek alın. Son yıllarda disk frenliler üretildi onlara bakın

• Era emsallerine göre iyidir ama alacaksanız full donanım alın abs esp olsun.

• Performansı çok çok iyidir. En azından ABS olanını alın. Donanım olarak pek bir farkları yok. Double teyp olanı alın mümkünse. Ses sistemi gerçekten tatmin edici.
  • Bana iş karşılığı geçti araba gidiyordu ama durmuyordu ☺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kaçar ama durmaz
  • Bu araçtan kayınpederimde var. Yakıtı gaza gelip basmazsanız iyidir. Ama bu araca binip gaza gelmemek zor, araç adeta ara hızlanmalar için imal edilmiş, deli gibi gidiyor.
    Sorun burada başlıyor: performanslı kullanımda fren ve yola tutunması başarılı değil. Ara hızlanmalardaki ivmelenmeyi kaldıramıyor. Adam akıllı kullandığı takdirde frenleme ve tutunma yeterli seviyededir.

• kısacası motorunun arabası değil.
  • Şimdi alıntı yapmayayım teker teker cevaplarınız için teşekkür ederim cruza sedan hakkında da düşüncelerinizi alabilirmiyim hangi donanımı en dolusudur

yakıtı nasıldır hangi motor tercih edilmelidir cruze nin sadece 2.0 motoru dizel sanırım vergisi yüksek olur herhalde bütün motorları hakkında da bilgi

verirseniz sevinirim. dediğim gibi önceliğim performans bunu da dikkate alarak cevaplarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.