Şimdi Ara

Hyundai Accent Era LPG Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Accent Era Team 1.4 2010 model aracımın benzin sarfiyatına tahammül edemediğimden ötürü yakıt tipini Lpg'ye çevirmek istiyorum.
    Bununla alakalı sorularım;
    Aracımın marka-modeli ile en iyi uyumu sağlayan, problemsiz lpg kiti marka-modeli hangisidir.
    Daha önemlisi bunu nereden satın alıp montajını nerede hangi ustaya yaptırmalıyım.

Kar amacı güden arkadaşların yanlış yönlendirmelerinden çekindiğimden @RFB nickli Rıza bey gibi samimi ve doğru cevap veren üylelerin yardımlarını rica ediyorum.

• Merhaba, aracınızın motoru piyasadaki hemen hemen bütün kitler ile uyumludur. İleriye yönelik kalitesiz lpg, kalibasyon hataları v.b. sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız OBD desteği olan kitlerden birini tercih edebilirsiniz. Tabii en önemlisi montaj yaptıracağınız yerin ustalığı. Kit olarak Atiker SafeFast OBD, KitMTM OBD, Lovato EasyFast OBD, MGS Gas ZenitPro OBD, Wentgas OBD gibi markaları tercih edebilirsiniz.

(Hiç biri ile ticari ilişkimiz yoktur, son kullanıcıya kablo sattığımız ve destek verdiğimiz için çoğuda bizi sevmez )
  • @MSC Performans cevapladıgınız için teşekkür ederim.

İstanbul anadolu yakasında ikamet etmekdeyim. şu ustaya git pişman olmazsın diyebilecek arkadaşlar varmıdır ?
  • Merhaba, rica ederim. Ben Hyundai ve Kia forumlarının sahibiyim aynı zamanda. Forumdaki neredeyse bütün montajları Çevre Otogaz yapıyor, forum indirimi ve kullanıcı memnuniyeti mevcut. Zaten diğer marka forumlarınıda araştırsanız çoğunda en iyi montajcı olarak gösteriliyor, bu nedenle gönül rahatlığı ile montaj yaptırabileceğiniz yer olarak önerebilirim.
  • benim araba 2009 1.4 era atiker var çok memnunum.. Yakıtı çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSC Performans

Merhaba, aracınızın motoru piyasadaki hemen hemen bütün kitler ile uyumludur. İleriye yönelik kalitesiz lpg, kalibasyon hataları v.b. sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız OBD desteği olan kitlerden birini tercih edebilirsiniz. Tabii en önemlisi montaj yaptıracağınız yerin ustalığı. Kit olarak Atiker SafeFast OBD, KitMTM OBD, Lovato EasyFast OBD, MGS Gas ZenitPro OBD, Wentgas OBD gibi markaları tercih edebilirsiniz.

(Hiç biri ile ticari ilişkimiz yoktur, son kullanıcıya kablo sattığımız ve destek verdiğimiz için çoğuda bizi sevmez )

Rica ederiz biz sizi seviyoruz, LPG kullanıcılarına yardımını esirgemeyen herkesi seviyoruz, LPG camiasına yardım eden herkesi seviyoruz, biraz önyargılı yazmışsınız, Saygılar.
    Bence de Çevre otogaz bir numara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent Era Alınır Mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.