Şimdi Ara

Hyundai accent era mı_?,clio mu 21.000 TL limit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldığımda sorun çıkarmayacak, yedek parça sıkıntısı çekmeyeceğim,satarkende zarar ettirmeyecek bir araba arıyorum.bu kriterler birleştiğinde 2 model araba kafamda belirdi ve karar veremiyorum.bu iki araçtan hangisini alırsam pişman olmam.birincisi hyundai , herkes dizel 15.crdi modelini öneriyor.dizellerinde 2. elde sıkıntısı çok km yapmaları.ikincisi ve çevremdeki herkes clio yu öneriyor.clionunda çok çeşit modelleri var gerçekten karasısız.hangisini almalıyım ve neden yardıma ihtiyacım var....yardımlarınızı bekliyorum
    21.000 TL en üst limitim.

herkese iyi forumlar....

• bende bir zamanlar bu konunun aynısını açmıştım şimdi bir punto sahibiyim :) iyikide punto almışım
  • İki araba da sorun çıkarmaz,parçası üzmez,satarken sıkıntı yaratmaz. Bunun dışında Era Clio'dan daha ferah ve performanslı bir araç. Ben olsam Hyundai seçerdim.
  • peki hyundai de dizelimi iyi lpg li mi_? lpg l modelde de 1.4 modeli çok tutulmuyor, çok yakıt yakıyor deniliyor.bu durum hakkında bilginiz var mı _?
  • era 1,5 dizel ve clio 1.4 benzinli araçları kullandım. Şöyle diyiyim

konfor ve performans olarak era daha iyi, en azından koltuğu rahat ve adam akıllı hızlanıyor. Clioda 110+ gidemiyeceğimi bile düşündüm bir ara araba hızlanmıyor resmen.
  • kesinle eranın lpgsi alın mezara kadar sizi götürür dizelleri çok sıkıntılı temizini bulamazsınız kolay kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

kesinle eranın lpgsi alın mezara kadar sizi götürür dizelleri çok sıkıntılı temizini bulamazsınız kolay kolay

dizellerinin ne sıkıntısı varmış acaba öğrenebilirmiyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Accent
  • İkisi arasinda era ama daha iyi alternatifler cikabilir punto mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

kesinle eranın lpgsi alın mezara kadar sizi götürür dizelleri çok sıkıntılı temizini bulamazsınız kolay kolay

mekanik aksam olarak sıkıntılı değil kronik birşey olarak da bahsetmedim sadece temiz düzgün bulması zor
  • 6 yildir Era Dizel kullaniyorum. Performans, kasko ve konfor olarak memnunum. Satacak olsam musterisi de hazir. Sehir ici 28, sehir disi 22 kurus yakiyor.

• quote:

quote:

quote:

mekanik aksam olarak sıkıntılı değil kronik birşey olarak da bahsetmedim sadece temiz düzgün bulması zor

dizelleri çok sıkıntılı cümlesini görünce bu mesajı yazdım,sonuçta hor kullanılan tüm araçlar ister dizel ister benzinli olsun sıkıntı çıkarabilir.

• Temiz bulabilirseniz dizel era derim. Dizel getz kullaniyorum benim otodaki motor 88 lik olanindan o bile fazlasiyla yeterli eradaki 110 beygir :))

• Tartsimaya bile gerek yok her türlü Era

• era biraz önde. hangisini temiz bulursanız onu alın
  • DH forumun en önemli konularından biridir clio mu era mı? ve hep te era sonucu çıkar, bencede era
  • Virajlarda arka tarafinizin one gelmesini istiyorsaniz erayi tercih edin

• İkisi arasında kesinlikle Accent Era hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Virajlarda arka tarafinizin one gelmesini istiyorsaniz erayi tercih edin

100 bin km.dir dizel era kullanıyorum hiç de arka tarafı öne gelmedi,kullandığınız aracın limitlerini bilip ona göre kullanırsanız altınızda ferrari varmış gibi davranmazsanız hiç bir aracın yol tutuşunda problem yaşamazsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Virajlarda arka tarafinizin one gelmesini istiyorsaniz erayi tercih edin

100 bin km.dir dizel era kullanıyorum hiç de arka tarafı öne gelmedi,kullandığınız aracın limitlerini bilip ona göre kullanırsanız altınızda ferrari varmış gibi davranmazsanız hiç bir aracın yol tutuşunda problem yaşamazsınız.

Benim 90 la girdigim viraja siz 50 ile girerseniz bi problem olmaz haklisiniz ayrica o frenlere ragmen 100 bin km dir sag kaldiginiz icin sizi kutlarim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.