Bildirim
Hyundai Accent Era uzaktan kumanda ile bagaj açma yaptırılabilir mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben dacia logana yaptırdım. Sanayide işini bilen bir oto elektrikçiye rahatlıkla yaptırabilirsin. Ben bagaj açma özelliğide olan alarm taktırdım. Alarmın kumandasından bagajı da açabiliyorum. Bir de arabayanın torpido gözüne düğmede koydurdum. Böylece içerden de açılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: pikatel75
Ben dacia logana yaptırdım. Sanayide işini bilen bir oto elektrikçiye rahatlıkla yaptırabilirsin. Ben bagaj açma özelliğide olan alarm taktırdım. Alarmın kumandasından bagajı da açabiliyorum. Bir de arabayanın torpido gözüne düğmede koydurdum. Böylece içerden de açılıyor.
Teşekkür ederim. Ben de yaptırdım. Benim aracımın içerisinde bagaj açma mandalı vardı zaten ama kumandada yoktu. Sizin de söylediğiniz gibi yaptırdım fakat bir sorun var kumandadan kapıları açmadan ikinci kumandadan bagajı açmaya kalkınca alarm ötüyor. Bunu nasıl hallederim bilmem ama şimdilik işimi görüyor. -
takdırdığınız yerle görüşün. Ayarlama yapılabilirse yaparlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hyundai ioniq 6 yorum
- tucson 1.6 t-gdi yakıt tüketimi
- dizel araba 3000 devirden sonra gaz yemiyor
- h100 yakıt tüketimi
- hyundai accent on cam fiyatını bilen varmı
- hyundai kona elektrikli menzil
- hyundai i10 otomatik sıfır fiyat
- hyundai staria yakıt tüketimi
- 2019 tucson
- bayiden sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X