Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.662
Cevap
80
Favori
169.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aynı sorun ben de de var 2021 model Bayan var ben de de sorunu servise 4. Götürülüyor oldu ama halledemediler siz çözebildiniz mi merak ettim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba tecrübesi olan ya da fikri olan bana yardımcı olabilir mi? arka kapı icindeki fitiller atmaya başladı araba daha 9 aylık sıfır aldım 2500 km de biraz moralim bozuldu kendim bunu yapıştırabilir miyim yoksa servise mi gitmeliyim ilerde daha kötü olabilir diye şimdiden önlem almak istiyorum. Tecrübesi olanlar fikir vere bilir mi?

Hyundai BAYON Ana Konu
  • Merhabalar 2024 model Hyundai Bayon Style paket alarak aranıza katıldım. Yalnız şunu merak ediyorum anlık tüketimi rakamsal olarak göremiyorum. Menüden nerden bulabilirim acaba

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bir durum olmadı açıkçası servise gidin kendiniz uğraşmayın bence kayda girsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu araçta alternatör var mı? Akü şarjı azaldığında, aküyü otomatik kendisi şarj ediyor mu? Yoksa aküyü bitene kadar kullandırıp ilk kontak kapattığınızda marş basmaz oluyor mu? Şikayet varda yolda kalan olmuş aküyle ilgili.

Hyundai BAYON Ana Konu

https://www.sikayetvar.com/hyundai-assan/hyundai-bayon-aku-arizasi

Sene 2024 akü bitiyor ve yolda kalıp çekici çağırılıyor..

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Alternatör olmayan araç var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

Evet normalde alternatör olmayan araç olmaması ve akü şarjı azaldığında akünün otomatik şarj edilmesi lazım.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    2022 trafik çıkışlı 45 bin bakımına giren aracın alternatör olmadan bu zamana kadar geldiğini düşünmüyorsunuz o halde, arızalı olabilir o ayrı konu, kronik arızalanıyor da olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

122 euro muydu neydi bayon'un alternatörü dün bakmıştım. Bakım yaptırdığı halde adam yolda kalmış. Çekici ve akü parası çıkmış cebinden 2022 model arabada.

• Herkese selamlar, Ankara içi araç kamerasını taktırmak için bir yer arıyordum. Kaliteli bir araç kamerası aldım ve iyi işçilik bulabileceğim bir yer önerisi olursa değerlendirebilirim.

Bu görsel i20’den alıntı.

Hyundai BAYON Ana Konu

“Akü boşalma uyarısı. Lütfen aracı çalıştırdıktan sonra sistemi kullanın yazıyor.”

Onca ekran koymuşlar. 1 tane akü koruma modu eklememişler. Clio’da var mesela. Akü şarjı azalınca, ‘Akü koruma modu’ açılır ve tüm elektronik sistemleri kapatır. Aracı çalıştıracak gücü bırakır sistemde, sonraki ilk çalıştırmada ekranda ‘akü şarj oluyor’ yazar. Bayon gibi yolda bırakıp çekici ve aküye para ödetmez yani. Bayon ile yolda kalan en az 3 depo benzin parası ödemiş havaya. O parayla İstanbul-Antalya arası tatile çok rahat gidip gelinir üstüne para da artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 17 Temmuz 2024; 16:46:9 >

• Bayon 1.0 turbo motor kullanan arkadaşlar ,motordan memnun musunuz,ortalama yakıt değeriniz nedir, arıza verdi mi, bizi yeşillendirebilir misiniz

• Bende Bayon 1.0 TGDI style paket var Bursa Şentürkten 1.225' e aldım, yaklaşık 2 hafta oldu. Genelde İzmir otoyolunda kullanıyorum, yakıt ortalamam 6.6/100 km. Araçta bir arıza çıktı o da ortam aydınlatmam otomatik kapanmıyor ekrandan manuel kapatıyorum. DCT şanzıman on numara araç akıyor yolda.

• exxb E kullanıcısına yanıt

6.6 LT. yakıtı verisi için ortala hızınız nedir acaba?

• Yine zam yapmışlar 1.460.000 tl olmuş bayon, o para bayona verilmez, kasım ayında da indirirler yıl sonu kampanyası diye 1.385.000 e oldu da bitti maşallah

• Daha önceki sayfalarda uzun fikirlerjmi yazmıştım..

2024 1.4 elite ile 5 .aydayim,memnunum.

2021 Kia riodan geçtim.Yakitim giderek düşüyor klima full açık,hep şehir içi 7.7 civarlarına indi yakıt. Araçta sadece süspansiyon daha yumuşak olabilirdi, haricinde bir sikayetim yok.Ben 1.200 e almıştım Nisan'da,sonrasında düşmüştü,şimdiki fiyat ve rakiplerin fiyatı nedir bilmiyorum ama Mart ayında hepsini hatim etmiş ve bayonda karar kılmıştım.

Şu ana kadar hayal kırıklığı yaşamadım benzer rakiplerinde mutlaka eksi artı yönleri vardır muhakkak.

• Farklı konuya atmış olduğum mesajı buraya da kopyalayım. Almayı düşünenler için fikir oluşturabilir belki. Aracın yakıt tüketimi ile alakalı.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159333023

• Crauls kullanıcısına yanıt

aslında sakin acele etmeden kullanım yapılırsa yakıt tüketimi normale yakın ama aceleci ve ritimli kullanılırsa hemen artıyor tüketimi. öyle dur kalklarda hemen gazlayım falan yapılırsa artıyor biraz kendi haline akışına bırakırsan düşüyor.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Katılıyorum,ben zaten hafta içi servisle gidip geliyorum ise, dolayısıyla pazardan pazara biniyorum desem yeridir.Boyle oluncada çok yakan araç ile az yakan arasında benik için çok önem yok,arada 100 bilemedin 200 fazla versemde mühim değil.

Fakat haftada 300/500 km yapan adam için önemlidir haklı. 3 yıl Rio kullandım satarken araç 17.000 deydi o derece az kullanıyorum.

Bayonda turboya param yetiyordu almadım üç silindir titreşimli şikayet okudum ve turbonun ileride bakımı bir tık yüksek olabilir. Bu motor yılların sorunsuz motoru neticede ve LPG uyumlu.Bugun olsa yine alirmiyim evet alırdım.

• Merhaba

bayon jump paketinde arkadaki 2 kapıda hoparlör yok. Hoparlör taktıran varmı. İçinde hat çekilimi bilen var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 22 Ağustos 2024; 19:19:30 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.