Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ukubat
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.638
Cevap
79
Favori
167.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca kablo ile android auto kullanmak isteyen varsa kaliteli kablo yani ugreen veya baseus kablo vb kullanmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selcuksert38 kullanıcısına yanıt

Hocam bende huwaie var wifi üzerinden bağlantı yapamıyorum. Kablo olarakta kendi orjinal kablosu var ama onlada görmüyor. Dediğiniz kablo ile bağlantı yapma şansım olur mu acaba ?

• Teknik özelliklerde Apple Carplay & Android Auto Desteği diyor

bayideki satıcı özellikleri sayarken kablosuz car play ve auto olmadığını söyledi

• O ne saçma işmiş öyle, bizim eski kasalarda kablosuz varken, yenilerde olmaması garipmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt
    Huawei Kendi işletim sistemi Android gibi tam uyumlu değil deneyebilirsiniz ama yine görmeyebilir

• Merhabalar değerli forum üyeleri, bayon 1.4 elite model arabayla araniza katilmiş bulunmaktayim, bir sorum var özellikle kalkiş yaparken otomatik sanziman 1. vitesteyken "sanki manul bir aracla geri viteste giderkenki" cikan sese benzer bir hafif ses geliyor, elektrikli araclardakine benzer bir seste diyebilirim bu konuda servise telefonla sordum yagin turbulans sesi dediler ama bu durum sizin araclardada varmi yanitlariniz icin simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan kilic V kullanıcısına yanıt

Bende de 2023 elite var sıfır 7bin km yaptım ama hiç öyle ses rast gelmedi, sadece kışın soğukta arka balatalardan sabah ilk harekette ince bir ses gelir o kadar.ama bazı arkadaşlarımda bagajda ses ve sizin dediğiniz gibi motordan ses gelişi şikayetleri duymuştum,o bence üretimle alakalı çünkü o kadar tanıdığım bayon kullanan var herkesin dile getirdiği ses ile ilgili durum farklı

• Merhabalar

Aracı geçtiğimiz hafta aldım. 2023 model Elite paket.
    Donanım olarak baya dolu bir araç. Eşim Manuel kullanamıyor diye Astra j aracımı satıp aldım. Ondan sonra ister istemez biraz zayıf geliyor.

Araçtan indikten sonra camların kaldırılamaması en basitinden bir eksik.
    Genel olarak memnun kaldım, vites geçişleri gayet güzel, yakıtı şehir içi 6 - 7 lt civarı geziyor, uzun yolda çok sıkıştırılmaz ise az yakıyor. 110-115 km/s hız ile 375 km de 20,5 lt benzin yaktı.

Bilgisi olanlara birkaç sorum olacak
    - Aracı 22.000 km de aldım. Garanti süresi ne kadar?
    - Kaç bakım daha servise gitmek gerekiyor?
    - Camları kaldırmak için bir modül ya da parça satışı var mı?
    - Şerit takip çizgiye yaklaşınca dengeliyor lakin ortalayarak gitmiyor tam olarak, çözümü var mı?

Teşekkürler

Hyundai BAYON Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 18 Eylül 2024; 21:45:57 >

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

garantisi 5 yıl 100.000 km kadar

ilk bakıma 1 yıl sonra gelin diyorlar ,zaten araçta bakım için uyarı veriyor yapılıp sıfırlanmadıysa ya da elle sıfırlanmadıysa

modül var cam kaldırmak için youtube de yapan tuningciler videolarını atmışlar, bulunduğunuz ilde sorabilirsiniz

şerit takip var ama şeritte tutma asistanı ülkemizde açılması yasak olduğu için söylediğinize şu anlık bir çözüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bthn1907 -- 20 Eylül 2024; 23:42:56 >
  • Bthn1907 B kullanıcısına yanıt

Cam için falan kullanılan o modülü taktırmak aracı garanti dışı bırakır mı acaba? Eşim kullanacak ön arka araç kamerası takmak istiyorum, sürekli çalışması için de sigorta kutusuna bağlamak gerek, garantiyle alakası sorun teşkil eder mi acaba? Yaşadığım yerde servis yok 150 - 200 km civarı gitmek gerek maalesef

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt

araç garantisi devam ediyorsa sigorta kutusuna yapılan her türlü ek bağlantı garanti kapsamı dışına cıkarıyor aracı

• başıma gelen ilginç bir durumu paylaşayım

aracı mayıs 2024 de teslim aldım o zamandan beri hiç lastik basınçlarını kontrol etmemiştim nasıl olsa düşük basınç sensörü var uyarır diye ayrıca dışardan gözle bakınca sanki normal gibi görünüyordu.

yaklaşık 10 gün önce yüklü bagajla şehirdışına çıkacağım için kontrol ettiğimde biraz şaşırdım.

araç sürücü kapısında yazan değerlere göre ön lastikler 235kpa olması gerekirken 180 arka lastikler 215kpa olması gerekirken 200 çıktı.

aracı göstergeli pompaya takınca da aynı sonucu aldım.

lastikleri normal değerlerine şişirince haliyle hissedilir derecede daha seri olmaya başladı araba

benzer durumu yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim

Lastik basınç sensörü yani tpms bayonlarda lastik belli limitin altına indiğinde uyarı veriyor ve uyarı verdiğinde malesef hangi lastik olduğunu belirtmiyor.bu bir eksiklik.lastikleri belirtilen ayarlarda şişirdiğinizde set tuşuna basmadığınızda da tpms aktifleşmiyor ve uyarı vermiyor basınç hafızaya alınmadığı için

Uzun yola çıkacaksam muhakkak, normal şartlarda da 2-3 ayda bir lastikleri kontrol ederim. Yazlık-kışlık değişiminde lastik değiştiren çocuklar kafalarına göre 40-45 psi basıyor lastiklere, onlara zaten alıştım artık. Lastikleri değiştirdikten sonra hemen benzinliğe çekip basınçları düzeltirim. Ama bayiiden sıfır aldığımda da başıma bu gelince şaşırmıştım. Gittim aracı teslim aldım, sonra benzinliğe çekince "dur bi de lastiklere bakayım" dedim. Bi baktım 45 psi. Hyundai BAYON Ana Konu 

• Herkese merhaba.

Yakın zamanda araç değişikliği düşünüyorum. Bayon güzel bir tercih olabilir ben ve eşim için.

Birkaç sorum olacak sizlere. Şuan 1.3 dizel 90 bg manuel bir araçtan Bayon a geçince performans da çok ciddi düşüş yaşar mıyım. Şuan ki aracımda çok performanslı gelmiyor hele ki klimayı açınca gaza baya basmak gerekiyor klima baya etkiliyor aracımı. 2011 model olması ile de alakalı olabilir. Çok bir performans beklentim yok günlük işe gidip gelirken kullanacağız 8-10 km arası. Yıllık tatilde şehir dışı kullanılır ve 2 ayda bir git gel 200 km bir uzak yol yapılabilir ailelerimizin yanına gitmek için. İş yolum şehir içinde çok az trafik maximum 2-3 kırmızı ışıkta durma gibi bir güzergahım var.

Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

• ado1231 A kullanıcısına yanıt

1.4 atmosferik motordur ve performansı düşüktür ama klima açıkken de motor gücü etkilenmiyor

alacaksanız 1.0 turbolu olanları öneririm,kendim 1.4 elite modelini kullanıyorum , satıp 1.0 elite modelini almayı düşünüyordum ama makyajlı kasanın fiyatları şu an yüksek 1460.000 TL civarına çıktı

bahsettiğiniz şekilde kullanım için 1.4 işinizi hele ki elite paketi hayli hayli görür ama fırsat varsa 1.0 öneririm tabi ki ama fiyatlar uçmuş durumda sıfır araçlarda

• Merhaba. 2023 model Bayon aracımda araçtan çıktığımda kilitleme yapmak istediğim zaman 3 saniye ötüyor. O sırada araç içindeki ekrana baktığımda "anahtar araç içerisinde değil" diyor ama neden olayım araçtan ayrılıyorum zaten :) Binip kontak düğmesine iki kere basıp tekrar iniyorum düzeliyor. Arada yapıyor. Bu durum başına gelen var mı?

• Emre-X kullanıcısına yanıt

Birkaç kez ben de yaşadım, ekranda da multimedya ⭕️ simgesi oluyor, çalıştırıp tekrar stop edince düzeldi, çözemedim.

O hatayı vermesinin nedeni araç stop ettiğinde bazen aksesuar modundan çıkamayıp park haline tam geçemiyor,tekrar çalıştırıp durdurunca anahtarı algılıyor hatayı düzeltiyor. Bazen de anahtardan kaynaklı oluyor ,yedek anahtarınız varsa bir süre onunla sürüp deneyin.

P ye almadan stop edince oluyor diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.