Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.662
Cevap
80
Favori
169.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda aracını 2.sene bakımına götüren varmı.Ne kadar ücret ödediniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayonla güzel bir kapadokya turu yapıyoruz. Bir fotoğraf bırakayım dedim buraya :)

Hyundai BAYON Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meisida kullanıcısına yanıt
    Foto güzel, araçla ilgili de yorumlar gelirse güzel olur, yakıt olsun konfor olsun vb.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Yakıt olarak dünkü verimi paylaşayım. Benim aracım 2021 model 1.4 style paket. Ankara niğde otobanında ortalama 118 km/h hız ile 7.2 yakıt tüketimi gördüm. Max hızım 170 oldu, genelde 130 140 ile seyahat ettim. Ufak bir mola sırasında beklemekten bi tık ortalama hızım düştü hatta yoksa 120 üzeri olurdu sanırım. Bu araçta max yaktırabildiğim bu oldu. Normalde ankara - antalya arası ortalama hızım 90 km/h pluyor. O durumsa ise 5.2- 5.3 lt yakıyor genelde. Şehir içi olarak biraz sakin kullanmak lazım ayağınızı çok dip gaz yaparak kullanırsanız 8 lt üzeri yakar ama diğer türlü ben sakin kullandığım için 6.5-7.5 arası yaktırıyorum ankarada.

Hyundai BAYON Ana Konu

Konfora gelirsek ben lastik basınçlarını biraz düşük kullanıyorum önler 32 arkalar 29 şeklinde. Diğer türlü konfor acayip baltalanıyor. Arnavut kaldırımı gibi sürekli düzensizlik olan yollarda ya da büyük tümseklerde araç rahat hareket edebiliyor içeriyi pek rahatsız etmeden. Uzun yolda da gayet güzel, konforlu. Gelgelelim ki şehir içinde rögar kapakları, ani arabanın düşebileceği çukurlar, ince plastikten olan tümseklerde vs araç çok sert içeriye vuruyor. Süspansiyonlar aracın bir anda bırakıyor bu tarz çukur ve tümseklerde. Arnavut kaldırımı gibi yerlerde iyi çalışan süspansiyon nasıl böyle kısa düzensizliklerde kötü bir performans sunuyor pek anlayamıyorum. Genel olarak araçtan bi corolla konforu beklemeyin, suvcuk olması sebebiyle süspansiyon sert ayarlanmış ve içeriye bunu dediğim koşullarda hissettiriyor. Bunun haricinde ben yol sesi, rüzgar sesi açılarından aracı başarılı buluyorum. Motor sesi de yokuşlarda çok köklemezseniz epey sakin denilebilir. Sorunuz varsa cevaplarım 2 yıldır kullanıyorum aracı.

• meisida kullanıcısına yanıt
    Frenleme performansı ne durumda acaba? Birde size göre olumsuz diye bileceğiniz aklınıza gelen neler var düşününce?

Fren çok iyi (üstündeki continental ecocontact 6 lastikler bana ıslak zeminde kötü geldiği için değiştirdim), yol tutuşunu da ben beğeniyorum. Araçta sizi yarı yolda bırakacak bir sıkıntı yok ne elektronik aksamda ne de şanzıman ve motorda. Ondan dolayı güven veriyor. Tek sevmediğim sert süspansiyon sistemi doğrusu gürültülü çalışan süspansiyonları diyebilirim. Bu araçta en beğenmediğim özellik bu maalesef.

Frenlemesi bence de iyi. Ben kendi gelen stok lastikleri ile kullanıyorum. Beğendiğim ve diğer araçlarda 2023-2024 modellerinde olan kablosuz car play, sunroof, cruise control, ambiyans aydınlatma gibi özelliklerim var. Benimki style paket 2021. Sevmediğim en büyük özelliği ise atmosferik motor olduğu için performansı biraz düşük. Kısa mesafe ya da şehir içi kullanıyorsanız hiç sorun yok ama otoban veya şehir dışı kısmında hızlanma konusunda arabayı önce tanımalı ve nerde nasıl hızlanabilir diye tecrübe etmelisiniz. Aksi takdirde karşı şeritte kalırsınız diğer araçlarla kafa kafaya. Arabanın devirini düşürmeden hızlanma konusunda sıkıntısi yok ama devir düşerse tekrar o gücü kazanıp hızlanması bence en büyük eksiği. Bu sizin için sorun olursa o zaman kesinlikle 1.0 turbolusuna bakın onda bu sıkıntı yoktur diye düşünüyorum

Ayrıca aşağıdaki mesajdaki arkadaşın dediği gibi süspansiyonu da biraz sert. Araç spor araba vs falan olsa anlayacağım ama b suv da bu kadar sert süspansiyon olmasa daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 31 Ağustos 2024; 14:27:3 >

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    Ben 15 gün sonra götüreceğim henüz fiyat almadım. Izmirde iki yetkili bayi var zaten ikisinden fiyat alıp yazarım buraya. Gecen sene 6500 tl vermiştim bakalım bu sene beklentim en az 9.000 TL civari

• Bugün ilk yıllık bakımı 5860 TL’ye yaptırdım.Yaptıracaklara bilgi olsun.

Bayiide otururken yeni zammın geldiğini de öğrendim,bugün gelmiş 1.460.000 TL olmuş, şaşırmış bunlar..

• Bthn1907 B kullanıcısına yanıt
    Son sıfır aracım Bayon olacak bu gidişle , Fiyatlar aldı başını gitti , bundan sonra sıfır araba almak benim için hayal oldu.
    Artık hurdaya çıkana kadar kullanacağım…

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Hocam.ben de bayon düşünüyorum fiyat aldınız mı?1.0 turbo benzinli hoşuma gitti açıkçası.

• reboyi R kullanıcısına yanıt

Yeni fiyat aldım, Bayon 1.0T Style makyajlı kasa 1.3 milyon, sıfır faizli 175bin kredi dediler. Daha uygun fiyat alan arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen

• reboyi R kullanıcısına yanıt
    Ben yeni değil, 2 yıl önce aldım aracı . 400.000 lira vermiştim o zaman, nasıl çok gelmişti. 2 yılda 1 milyon zam gelmiş 🙁. Allah sonumuzu hayır etsin.

• Android Auto yu kullanmak için gereken sertifikalı tip c den a ya kabloyu bulmak ne kadar zormus öyle

• exxb E kullanıcısına yanıt

android auto kablosuz çalışıyor normalde, sizde farklı bir sorun mu oluştu ?

• zeyl Z kullanıcısına yanıt

Bayon da paket farketmeksizin kablosuz android auto yok diye biliyorum.

Var hocam. Elite paket benim araç. Kablosuz şekilde bağlanıyorum. Navigasyon, telefon görüşmeleri, wp falan hepsine ulaşabiliyorum. Sizin telefonunuz android autoyu desteklemiyor olabilir mi?

evet benim de elite 2022 paket, kablosuz hem android hem ios kullanıyorum. araca bağlanırken telefonunuzda hem bluetooth hem wifi açık olması gerek

• 2024 makyajlı kasalarda kablosuz android auto ve apple car play yok ,almak için bakanlara bilgi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bthn1907 -- 10 Eylül 2024; 17:37:17 >
  • Bthn1907 B kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesinde olduğu yazıyor olmaması çok garip olur.bildigim kadarıyla ek olarak dâhili navigasyon özelliği de mevcut
    Bu arada 2024 1.4 mpi elit modele sahibim yani makyaj öncesi son atmosferik elite versiyon
    Android auto var kablolu veya kablosuz olarak sorunsuz kullanıyorum çok nadir kopup tekrar bağlanıyor

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.