Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: lord_mast3r
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.662
Cevap
80
Favori
169.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
Giriş

Açıkçası ben 2021 yılında Rio alırken, Stonice param yetmemisti. Rio 148, stonic175 ti. Şimdi şaka gibi fiyatlar, insanımızın cehaleti sağolsun.😁

Stonic çok beğenirim ve geçen yıl bayon alırken bu kez param ikisine de yetiyordu fakat bayon tercih ettim.

Çünkü hem daha fazla donanımı daha iyi fiyata alma imkanı oluyor,hem bagaj hacmi bariz daha büyük ve benim için bunlar önemli.

İç dizayn,kadran,ambiyans aydınlatma gibi minik detaylar Bayonda daha yenilikçi idi benim için.

Dediğim gibi Stonic hala begenirim,fakat o yükseltilmiş Rio durumunda benim gözümde.Misal Stonic 10cm daha uzun,5 cm daha yüksek olsa,bagaj hacmi 450leri gecse yine Stonic tercih ederim,çünkü riodan çok çok memnundum.Su ana kadar Bayonda üzmedi bariz fark amortisör konforu diyebilirim,getirisi ve goturusunu yazip,dusununce bayondan memnunum.

Mesela rioda halojen farlar cidden pek bir şey gostermiyordu Bayonda ışıl ışıl.1.0 tercih etmedim,üç silindire karşı,okuduğum,izlediğim,dinlediğim öğrendiğim kadarı ile negatifim.

Aynı derecede okuma,izleme,öğrenme fırsatı ve düzeyi olmamış fakat arabası 1.0 olduğu için şiddetle karşı çıkan da oluyor,250k kmlere gelince turbo,üç silindir de neyin ne olduğu daha net ortaya çıkacak zaten.

Arabada önem verdiğim,kendi onceliklerim tasarim, sorunsuzluk,bagaj hacmi,ve yürütme maliyetleri ..

Mesela ikinci eli,yakıt durumu falan benim için zerre önemli değil.Fakat bir baskasi bunlara daha çok önem verebilir. 10 ayda 7000km yapmadım henüz,o yüzden mtvsi azmis, çokmuş, atmosferik yakarmis turbo yakmazmis...

Beoeing 737 yedek parça fiyatındaki ithalat vergisi oranı benim için ne kadar muhimse aynı derece benim için.

PSA gurubu ve dsg sanzıman araç almadım,almam,egealaerda sunroof yoktu,zaten şartlar beni Amerikan,ve uzakdoğu markalarina yöneltti bir nevi.yerli üretim olunca bayon parça fiyatlarida içlerinde en cazip olandı buradan da gozukde bir artısı daha vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.