2024 de tüm paketler de mevcut jump dahil. Düşük hızlarda da çalışıyor 5-10 km fark etmiyor, Bir kere ara sokakta dönerken mantar taşlar vardı araç döndü ona çarpacağımı sanıp ani frenlemişti. Genelde kusursuz çalışsa da yaptığım 64.000 km de 2-3 kere gereksiz çalıştığı oldu. Freni geri çekiyor sanki siz basmış gibi otomatik fren yapıyor. İstiyorsanız sadece uyarı vermesini de sağlayabiliyorsunuz ayarlardan. |
Hyundai BAYON Ana Konu (74. sayfa)
-
-
bu gereksiz ani frenleme bende 2 kez oldu..1.0 elit paket 1500km de aracım. önümde aniden duran doblo yüzünden sert bir ani fren ile durdu dörtlüleri yaktı vs.. aklım gitti..oysa ben zaten o mesafede durabilirdim..
-
Anladım.
Makyajlı Style modelinde nereden aktifleştiriyoruz acaba..?
Yani önümüze canlı vs çıkması durumunda gayet iyi bi teknolojiymiş...
Bir kez daha büyük geçmiş olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 1 Ocak 2025; 23:2:10 > -
gece soğuğu yediğinde sabah el frenini indirip d ye aldığımda sağ arka tekerden taak diye bir ses geliyor , bunun nedenini sonunda buldum ,kışın soğukta el freninde bırakınca donuyor ,sabah ilk harekette salıyor kendini taak diye vuruyor,hele ki sağ arkada çocuk koltuğu da dolu olunca..
artık sürekli boşa alıp el feninde bırakmıyorum aracı, direkt p ye alıyorum sonra el freni,soğuklarda böylece ses yapmıyor, bir de bazılarınız kesin yaşamıştır soğukta aracı ilk hareket ettirirken arkadan ıslık sesi geliyordu balatadan 30 sn kadar ,bunu da bu yolla çözdüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bthn1907 -- 3 Ocak 2025; 12:58:34 > -
Soğukta sağ arka balata benim de ötüyor, özellikle geri giderken. 2 -3 metre sonra kesiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orta paket stylelarda kablosuz Android auto yok sanırsam, kabloyla bağlamakla da uğraşmak istemiyorum kablosuza çevirici var mıdır önerebileceğiniz aracında teknolojik aksanını bozmayacak.
Arabanın kendi navigasyonuna bi türlü alışamadım çok karışık geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elite pakette de yok hocam makyajlı kasada yok şuan için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2023 model 22 binde hatasız metalik lacivert renkli Hyundai Bayon aracımı 1.100₺ ‘ye sattım. İlanlara bakıyorum da 1200 civarına satmaya çalışanlar var 1250 hatta. Yan basamak vs de vardı bende.
Ben mi çok ucuza satmışım yoksa satı sitedekiler mi uçuyor anlamadım?
İsteyen istiyor hocam ama satamıyor, Önünüze bakın ben 1.024.00 TL sattım gram aklımda değil
Aracınızın çok temiz olması bir şey ifade etmeyecektir çünkü ne kadar temiz olursa olsun kimse 100.000 TL fazla verip sıfır turbolu almak varken sizin aracınız 5.000 km de bile olsa 1.4 tercih etmez.
Sıfırına göre minimum 150.000-200.000 TL fark olacak ki mantığı olsun.
Ben 1.024.00 TL satıp sıfır olarak 1.290.00 TL elite aldım tertemiz ticaret
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-ilk-sahibinden-sifir-ayarinda-1213188182/detayArkadaş Makyajlı modeli bile satamıyor favoride ekli duruyor meraktan takip ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 4 Ocak 2025; 16:57:16 >
-
Ben de aynısını yaptım. 1.4 motor kağnı gibi şanzıman da kötü.
rampada resmen bağırıyor garip sesler çıkarıyor hatta şurada konusu da var;
https://forum.donanimhaber.com/hyundai-bayon-1-4-at-sanziman--156997446
1.0 almak varken 1.4 tercih etmek akıl karı değil
Arabanın içinde belli bir müddet gidince genelde uzun yolda camlar çok buğu yapıyor, buhar oluyor. Bunun püf noktası nedir?
Biraz imkan biraz da şans meselesi ilk bayon çıktığında atmosferik motor ile geldi zaten, LPG ile oldukça ekonomik performans ile işi olmayan sakin kullanmayı seven sadece şehir içi kullanan için mantıksız değil bence halen tabi lpg olması şartı ile
64.000 km de ben hiç bir sıkıntı yaşamadım ki çoğu uzun yoldu
@Akustik34 Klima kapalı ise buğu olur özelikle kışın, Klima auto mod da kullanırsanız sorun yaşamaz.
Ben, 2 yıldır klimayı kapattığımı hiç hatırlamıyorum. Kışın 22-23 dereceye, yazın ise 21 dereceye ayarlıyorum. Klima 7/24 auto modda çalışıyor.
-
Klimayı açın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar arka taraftan ses geliyor neyden olabilir,kilide izole bant cektim ama kesilmedi acaba tam cekemedim mi?
Ben de pek klima açmam. Hatta hiç açmam gibi bir şey :)
Peki siz sürekli klima açıyorum dediniz. Bunun yakıta etkisi çok fazla oluyor mu?
Vallahi etkisi var mı tam bilemiyorum klimasız hiç kullanmadım ki, Otomatik klima büyük konfor katıyor açıkçası bir kere kullanmaya başlayınca bırakamazsınız.
Önemli bir etkisi olduğunu düşünmüyorum yakıta.
Kışın 22-23 ayarlayın sıcaklık tercihinize ve yaşadığınız şehre göre sonra unutun aracın içi hep o derecede kalır camlar hiç bir zaman buğu yapmaz.
Alışveriş sitelerin de buğu önleyici spreyler vs var ama işe yarar mı bilmiyorum klima kullanmayacaksanız onları araştırabilirsiniz.
-
Koltuk bağlantı noktaları ve arka bagaj kapısı kilidi kısmından geliyor sanırım
Yetkili servisler çözüyor ben Çorlu Hyundai Atmaş Otomotiv Yetkili Satış ve Servis Bayisi gitmiştim sağ olsunlar sesi kesmişlerdi.
-
Uzun yol değil de kısa yollarda da kullanıyorsunuz di mi? Peki baş ağrısı falan olmuyor mu hiç..?
Ben bide bazen üzerinde 3-4 tane yatay çizgiler olan düğme var. Ona basıyorum. O da iyi etki ediyo zannımca...
Ne gibi bir ses bu..?
Hareket halinde mi oluyor?
Zam ne kadar oldu bayon için takip edemedim. Almayı düşünüyorum ama Honda jazz ile arasında kalıyorum. Bir aracımda otomatik vites arızası oldu. Otomatiklerin bu yönünü sevmiyorum. Jazz da elektrik motoru olunca vites diye bir olay yok. Ama Crosstar ile arada 120 bin fark var elite için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akademisyen1 -- 5 Ocak 2025; 0:4:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X