Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.500
Cevap
73
Favori
159.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normalde sahibindene göre 1150’lere satabiliyordum hocam ama hep 1100 teklif geldi ben de 50 bini görmedim.

22 binde hatasızdı.

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Hocam önden görünüş çok farklı elite paketin hem kasa makyajlı hemde gündüz ledinin tek parça olması güzel duruyor .

motor aşırı farkettiriyor sadece motor için bile değiştirilir keza ortadaki ekran da daha büyük ve tabela okuma özelliği var

• Teknisyen57 T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yenilemek çok mantıklı size de tekrar hayirli olsun kazasız belasız insalah

Amin teşekkürler hocam bu arada yakıt sarfiyatı da çok düşük 1.0 motorun özellikle şehir içinde bilginize daha iyileri sizlerin olsun iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknisyen57

Amin teşekkürler hocam bu arada yakıt sarfiyatı da çok düşük 1.0 motorun özellikle şehir içinde bilginize daha iyileri sizlerin olsun iyi günler

Tüketim konusunda biraz bilgilendirme yapabilirsiniz
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt

1.4 motor ile şehir içi 8.5-8.0 ortalamaları görüyordum.

1.0 motor ile ortalamam gerektiğinde basarak kullandığım halde 6.5-7 ortalamasında.

uzun yolda da 5.5-6 civarı hız ortalaması 110-120

İyiymiş
  • Birkaç hafta önce Aracı teslim aldığımda stepne olmadığı onun yerine tamir takımı olduğu söylendi.

Arkadaşlar stepne olması gerekmiyor mu? Bayi bi üçkağıtçılık mı yaptı acaba?
  • Apple Car Play elite pakette de mi kablolu bu araçta arkadaşlar?

Çoğu firmada modelde yok bazılarında ek olarak satılıyor. 2023 Aralık da vardı 2024 ocak ayında kaldırdılar ben aralıkta aldım stepne ile sonra kaldırdılar bayondan.
    Hayır artık bu şekilde satılıyor bende de aynı şekilde oldu
  • Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    Evet bağlantı sorunları nedeniyle bu yola gitmişler

Bende de stepne. Normal

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Yeni araçlarda stepne yok diye biliyorum.Zaten tamir kiti var stepneye gerek de yok acikcasi
  • selcuksert38 kullanıcısına yanıt
    Samsung a52, iphone 11, iphone 15 ile kullanıyoruz sorun olmuyor. 2023 elite
  • daquied kullanıcısına yanıt
    2022 bayonda kablosuz olarak çalışıyor 3-4 marka model telefonda da sorun olmadı.Niye 2024 lerde cikarmislar da kablolu yapmışlar anlamadım maliyet faktörü mu bilemedim
    Değişen multimedya dan kaynaklı sanırım. Çıkarma değilde navigasyon koyacağız diye multimedyası değiştirildi ondan dolayı diye düşünüyorum. Ekstra mi modül falan değil çünkü, Türkiyede de yurt dışında ilk çıktığından beri kullanılan navigasyonlu multimedya ya geçtiler makyajla beraber.
    Olabilir hocam doğrudur. Şahsen kabloluda olsa çok önemli değil benim için.Kablo sürekli takılı zaten şarj için takarsın telefonu baglarsin çok önemli değil.

Makyajlı kasa mıydı sizinki ?

Samsung S23 Ultra kullanıyorum. Bendeki kablolu...

Aslında bluetooth ile bağlayınca telefonda üst bildirimde Android Auto çıkıyor. Ama sanırım kabloya ihtiyaç duyuyor.

• Bu arada aracı genelde Sport modda kullanan var mı?
    Hangi modlarda kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.