Bence de iyi değil. Önceki aracım 2012 model c4 idi çok fark var, ancak alışıyor insan. @bu_rock01 bayiye sorun ben sorduğumda ödeyeceğiz siz ödemeyin dediler. bu arada benim sürücü koltuğunun ses çıkarması sebebiyle haftaya salı günü servise randevu aldım haberdar ederim. |
Hyundai BAYON Ana Konu (71. sayfa)
-
-
Frenler bana da güven vermedi i20 kullandım kiralık o da aynı şekilde. COK hızlı da değildim aniden frenlemem yapmam gerekti kızaklama yaptı anlamadım fren mesafesini daha iyi olabilir ama bu fiyata bu -
Yeni yılda Hyundai yerli üretimleri fiyatlama nasıl olur ekonomist forumdaşlar -
Auto mod klima acilabilir ve arka buz rezistansi -
Teşekkür ederim ustam -
Benim de önceki aracım 2014 Clio 4'tü.
Onun frenleri daha güven veriyordu. Bunda ise basıyorum, biraz sonra duruyor gibi...
Demek ki ani bir şey olsa yandı gülüm keten helva :)
Bayon'un yerden yüksekliği olmasaydı Clio 5 Alpine'e heveslenmiştim... Neyse hayırlısı diyelim
-
Aslında frenleri iyi, Başıma böyle bir şey gelmişti ıslak olmasına rağmen durmuştu.
Belki sizin önceki aracın frenlerine göre zayıf kalmış olabilir iyi kötü duruyor ama
Emirhan CANDANyoutubeTıra Arkadan vurmaya saniyeler kalahttps://www.youtube.com/watch?si=wNDRBVErm-YQ-oOI&v=CpOVwVPWuCg&feature=youtu.be -
Siz mi yaşadınız bu durumu öyleyse geçmiş olsun. Bu tırları kamyonları belirli saatlerde belirli güzergahlar yollar dışında hiçbir yere sokmayacaksin ceza vereceksin de cezalar da caydirici degil -
Maalesef tırın da önünde araç varmış sağ çıkış var fazla yavaşlamış tırcı da bizim üstümüze kırdı
İşin garibi yollar kuruydu yağmur yoktu tam orada yerler ıslaktı yağmur yağmış bizde ona şaşırırken bu olay oldu.
Allah korudu
-
Geçmiş olsun da tır fren yapcagina niye sola kırıyor onu anlamadim -
quote:
Orijinalden alıntı: emrcndAslında frenleri iyi, Başıma böyle bir şey gelmişti ıslak olmasına rağmen durmuştu.
Belki sizin önceki aracın frenlerine göre zayıf kalmış olabilir iyi kötü duruyor ama
Emirhan CANDANyoutubeTıra Arkadan vurmaya saniyeler kalahttps://www.youtube.com/watch?si=wNDRBVErm-YQ-oOI&v=CpOVwVPWuCg&feature=youtu.beEvet şimdi bunu izleyince de iyi olduğuna kanaat getirdim :) Hele hele yağmurlu ve ıslak bir yolda o frenleme, kazaya ramak kala oluşu çok iyi gösteriyor. Bu arada Allah korumuş :(
Ya biraz pedala basınca aslında iyi tutuyor ama ilk etapta sanki az tutuyormuş gibi geliyor :)
-
Bu tircilarin sol serit sevdasi nedir otobanda giderken ayni hareketi yapti tek hucreli idiot herif sola gecip napacaksa hizim 130 du . -
Ankara'dan fiyat ve stok bilgisi alan oldu mu yakın zamanda? Bir de yeni yılda nasıl bir artış öngörülüyor?
-
-
Kronik arka koltuktan ses geliyor serviste onu da yaptırın ses duyuyorsanız -
quote:
Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
Aracım ile ilk bin km’yi 14 günde tamamladım. Yakıt ortalaması bence iyi. Sadece istanbul içerisinde kullandım, ortalama hızım 25km/s’ye tekabül ediyor. Önceki dize aracım olan citroen c4’den II’den 1 litre fazla yakmış km’de. Bence kabul edilebilir çok iyi bir tüketim.
Aracın ilk bin km’deki artı ve eksilerine gelecek olursam
Artıları
Motor performansı özellikle sport modda tatmin edici.
Direksiyon kuş gibi,
Yerden yüksekliği sürtecek miyim korkusu vermiyor,
Hyundai’nin sürüş asistanı gerçekten muazzam, böyle bir sistemi b sınıfı araçta görmek tatmin edici,
Apple carplay her ne kadar kabloyla bağlansa da sorunsuz çalışıyor,
Dönüş mesafesini beğeniyorum, dar alanlardan az hamle sayısı ile dönebiliyorum
Eksileri
Frenler bence kötü, başlangıçta öndeki araçla mesafenizi arttırıp frene alışmanızı öneriyorum,
Sürücü koltuğunun içinden gıcırdama geliyor, servise randevu oluşturdum bu sebepten,
Sebebini bilmediğim şekilde aracın arkasından kasislerden geçince veya çukura girince trim sesi geliyor, trim yapacak bir eşya yok bir türlü çözemedim,
Silecekler çok kötü, ses çıkarıyor
Hyundai satıcıları maalesef ukala, çok kişiye bayon tavsiye ettim satıcılar sebebiyle vazgeçtiler.
Benim de alalı 3 ay oluyor. Ve bu süre zarfında yaşadığım yere göre Ankara ve İstanbul gibi uzun yollar dışında son tahlilde araç 3 bin km oldu.
- Süspansiyon konusunda ederine göre bir araç diyebiliriz. Tümseklerden geçerken aşırı olmasa da evet hissettiriyor.
- Frenleri zaten konuşmuştuk. Nedense önceki aracım 10 yıllıktı ama bunda böyle olmasına şaşırmıştım.
- Bir önceki seride kablosuz olan Apple Car Play teknolojisini makyajlı seride kablolu yapmaları çok absürt olmuş. Sırf bundan ek bir aparat almak gerekecek.
- Hızlanışı, yerden yüksekliği, segmentine göre ideal bir bagaj hacmi, sunroof ve güvenlik paketleri ise bana göre olumlu etmenlerdir.
Bu arada siz genelde sport'ta mı kullanıyorsunuz? Çünkü sport'a alınca aracın devri 4 binlerde geziniyor. Ben de ekseri normal modda takılıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 28 Aralık 2024; 14:1:13 >
-
2023 hyundai bayon elite’mi motorundan dolayı daha 22 bin kilometredeyken 1.100 tlye satıp 0 faizli krediden yararlanarak 1355’e 2024 modelini aldım birkaç hafta önce.
Aracın kapılarının tokluğu bile eskisinden iyi geldi gerçekten şanzıman motor zaten çok daha iyi.
Ama apple car play olmaması şaşırttı ve üzdü.
Bence aracın makyajlı kasası eskisine göre çok daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknisyen57 -- 28 Aralık 2024; 17:53:19 > -
Kurumsala mi sattınız hocam eski bayonunuzu. Bizdekini satip yenilemeyi düşünüyoruz.Ne eder fiyatı merak etmiştim. -
Yeni model turbolu nasıl peki memnunmisunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X