Bu aracı 1 hafta kadar kiraladım. Almayı düşünenler için yorum yapmak isterim. Bence bu segment araçları suv olarak değerlendirmek çok yanlış olur. Araç dışarıdan suv gibi görünüyor ama içine bindiğimde komple i20. Oturuş pozisyonu da yüksek değil. Malzeme kalitesi, iç mekan düzeni bana yine i20 gibi geldi. 1.4 MPI otomatik şanzıman kombinasyonuyla ben şehir içi 8-9 şehir dışı da 6-7 litre kadar yaktım. Araç 120’ye kadar falan iyi ivmeleniyor bence, ondan sonrası ise cansız. Vites geçişleri sarsıntısız ve konforlu geldi bana. Yani ne çok performanslı ne de çok iyi yakıt tüketimi var, ortalarda diyebilirim. Jump donanım olduğundan mıdır bilemiyorum ama iç mekan, kapı içleri ve göğüs tamamen sert plastik. Kalite algısı zayıf. Ses yalıtımı pek iyi sayılmaz yol sesini alıyor biraz, lastiğin etkisi de vardır tabi. Bagaj bir büyük valizi rahat aldı. Yalnız pandizottan mı yoksa bagajın başka bir kısmından mı geliyor bilemedim ama arkada sürekli bir tıkırtı sesi vardı. Genel olarak fena değil. Sahiplerine ve almayı düşünenlere hayırlı olsun derim. İyi forumlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 5 Ocak 2025; 11:43:43 > |
Hyundai BAYON Ana Konu (75. sayfa)
-
-
Tıkırtı meselesi sebebiyle servise gittim koltuk ayarı yaptık kronik dediler gene de düzelme olmadı
-
Bu tıkırtı nasıl bir şey? Sürekli mi oluyor? Çalışırken mi?
-
Arkada lego kutusu varmışta kasisten geçtikçe ses çıkarıyor gibi
-
Arka koltuk kilitlerine ve bagaj kilidine, elektrikçi bantı denilen izole banttan birkaç tur sarın , ses kesilir büyük ihtimalle -
Herkes koltukdan oldugunu soyluyor sali günü gidicem servise bakalim,ama bana niyeyse bagaj kilidi gibi geliyor
-
Bu şerit takip sisteminin dışında şerit ortalama özelliği araçlarda pasif mi, kullanabilen var mı ben açamadım lfa sistemini -
Şerit takip tuşuna bir kere basınca direksiyon simgesi çıkacak ekranda o zaman aktif oluyor. -
2025 modeli çıkarmışlar, fiyatı görünce direkt kapattım.Anlaşılan sıfır araç almak için yakında ev arsa satacağız (2.elde araç satışları bitik olduğu için).
-
1.4 atmosferik olanın satışları bitik 1.0 olan peynir ekmek gibi neredeyse ilan yok.
yalnız 1.4 atmosferikleri de saçma bir şekilde yüksek fiyata koyuyorlar.
-
Sarı sitenin değerlemesine göre benim arabanın ederi 1870.000- 1.202.000 TL.Ama baktım o fiyatlara hep ilanda kalmışlar.Satacaktım ama mantıklı takasa vereyim diyorum artık :)
-
Araçlarını bulunmaz hint kumaşı sanıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Teknisyen571.4 atmosferik olanın satışları bitik 1.0 olan peynir ekmek gibi neredeyse ilan yok.
yalnız 1.4 atmosferikleri de saçma bir şekilde yüksek fiyata koyuyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X