Şimdi Ara

HYUNDAİ BİLGİ PLATFORMU (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.077
Cevap
1
Favori
89.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: legion90

quote:

Orjinalden alıntı: westbam

quote:

Evet Bahri abi doğru söylüyosun. İnş. Mevlüd abi eskisi gibi olmuştur. Bu arada Hyundai yedek parça fiyatlarını internetten öğrenebiliyor muyuz acaba?

inşallah emre sanırım yedek parça fiyatları öğrenilmiyor telf açıp sorman gerek bayiyeye :(

Tmm abi saol..

form yine sessizleşti emrecim kapatacaz yakında dükkanımı ne

• 14. sayfaya da geçtik hayırlı olsun. Bu arada bizim arabalarda triger kayışı mı var triger zinciri mi? Bide kaç km de ne kadara değişiyor acaba? Bi arkadaş sormuşta cevap veremedim..
  • quote:

14. sayfaya da geçtik hayırlı olsun. Bu arada bizim arabalarda triger kayışı mı var triger zinciri mi? Bide kaç km de ne kadara değişiyor acaba? Bi arkadaş sormuşta cevap veremedim..

accentleri bilmiyorum getzlerin 2006 ve sonrası zincirli
    inşallah formda daha nice 14 ler görürüz

• quote:

quote:

14. sayfaya da geçtik hayırlı olsun. Bu arada bizim arabalarda triger kayışı mı var triger zinciri mi? Bide kaç km de ne kadara değişiyor acaba? Bi arkadaş sormuşta cevap veremedim..

accentleri bilmiyorum getzlerin 2006 ve sonrası zincirli
    inşallah formda daha nice 14 ler görürüz

Bizim arabalar kayışlı galiba. İnş. Bahri abi daha ne 14 ler gelip geçecek. Mevlüd abi de katılırsa aramıza sorularımıza cevap verir..

• Benim bildigim era-getz farketmaksizin dizeller (2006 model ve sonraki) zincirli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: opxito

Benim bildigim era-getz farketmaksizin dizeller (2006 model ve sonraki) zincirli.

katılıyorum
  • Benzinliler kayışlı olması lazım o zaman...
  • Bu arada bugün servise gittim. 30 bakımı için 200 YTL istediler pzt. servise götürcem. Ayrıca ön tamponda vuruk vardı , ön tampon değişecek , arka tampondaki çizikler giderilecek , sol vuruklar düzeltilecek. Bunları da sigortadan karşılayacağız. Pzt. günü kız gibi çıkar artık araba
  • Era benzinli olanların ki kayış mı zincir mi
  • akadaşlar 40 000 bakımı yaptıran arkadaşımız var mı bu yakın zamanada..ne kadar tuttu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wf1x -- 7 Ekim 2007; 15:13:17 >
  • arkadaşlar topic elden gidiyoooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: wf1x

arkadaşlar topic elden gidiyoooo

benim araba daha 30.000 seneye inşallah 40.000
  • Benim düldül de 29400 km de bakımını yaptıracam ama ankara da nereye gotureyim bilemiyorum, çünkü 20000 bakımını yaptırdıktan birkaç gun sonra arabanın yağ çubuğuna baktığınımda 1 parmak fazla yağ olduğunu gordum ya fazla yağ dolduruldu veya yağ filtresini değiştirmediler izlenimi bıraktı bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Getzz -- 8 Ekim 2007; 11:48:28 >
  • Benim araç şuan 30.000 bakımında. Aradım iftardan sonra gidip alıcam. Bakalım ne var ne yok. Ne yapmışlar...
  • herkese günaydın ben 30.000 bakımını kış kampanyasında yaptırmayı düşünüyorum bekleyecem doğrusu
  • quote:

herkese günaydın ben 30.000 bakımını kış kampanyasında yaptırmayı düşünüyorum bekleyecem doğrusu

İyi yaparsın abi. Ben bakımı yaptırdım. Araba yeniden doğmuş gibi oldu. İşte 30.000 bakımı ayrıntıları :

1-BUJI 4 adet : 18.48
    2-Benzin Filtresi : 4.53
    3-Yağ Filtresi : 3.44
    4-Yağ Tapası Contası : 0.34
    5-Yağ Boşaltma Tapası : 1.03
    6-Enjektör Temizleyici Yakıt Katkısı : 16.95
    7-Motor Yağı 4 adet : 59.4
    8-Cam Temizleme Suyu : 3.5
    9-Fren Balata ve Parça Temizleyici : 7.5
    10-Yağ Şanzuman 3 adet : 33

TOPLAM : 174.84 YTL
    Not: Hava Filtresi kendim performans tipi spor filtresi taktığım için değiştirilmedi fakat onun da fiyatı 25 YTL idi..

• Ne diyorsun sen Allah aşkına,benim getz-30.000 için Mersin Derya otomotiv 300 ytl istiyor!!!!!!!!!

Senin bu ücreti onlara göstermek lazım!...

selamlar,
    quote:

quote:

herkese günaydın ben 30.000 bakımını kış kampanyasında yaptırmayı düşünüyorum bekleyecem doğrusu

İyi yaparsın abi. Ben bakımı yaptırdım. Araba yeniden doğmuş gibi oldu. İşte 30.000 bakımı ayrıntıları :

Not: Hava Filtresi kendim performans tipi spor filtresi taktığım için değiştirilmedi fakat onun da fiyatı 25 YTL idi..

• quote:

Orjinalden alıntı: LÜTFİ AKARÇAY

Ne diyorsun sen Allah aşkına,benim getz-30.000 için Mersin Derya otomotiv 300 ytl istiyor!!!!!!!!!

selamlar,
    quote:

quote:

Sanırım kampanya vardı. İşçilik ücreti alınmadı. Gerçekten de ucuza oldu. Ama takılan parçalara bakıyorumda çok büyük şeyler değil yani.. Bu arada araba 1.6 benzinli Accent Admire

• quote:

Orjinalden alıntı: LÜTFİ AKARÇAY

Ne diyorsun sen Allah aşkına,benim getz-30.000 için Mersin Derya otomotiv 300 ytl istiyor!!!!!!!!!

selamlar,
    quote:

quote:

herkese günaydın ve iyi haftalar diliyorum kazasız belasız günler
    bu arada onun arabası benzinli fiyat onun için düşük senin araba dizel sanırım normal bir fiyat 300 ytl

• HERKESİN GEÇMİŞ BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.YAKLAŞIK 2 AYDIR YAŞADIĞIM BİR YAKIT SORUNUM VAR.BP DEN ALDIĞIM SÖZDE ULTİMATE DİESEL CANIMA OKUDU.AYNI ZAMANDA CHECK LAMBASI YANDI VE SERVİSİN YOLUNU TUTTUM.YAKITI HEMEN HEMEN SIFIRLAMIŞTIM.KOMPLE BAKIM YAPILDI.ÜZERİNE PO DAN YADA OPETTEN ALMAM ÖNERİLDİ.2 DEFA PO DAN EURODİESEL ALDIM AMA YİNE AYNI SORUNLA KARŞILAŞTIM.SORUN ŞÖYLE BELLİ EDİYOR KENDİNİ.RAMPA AŞAĞI İNERKEN YADA ÇIKARKEN DEVİR 2500 ÜN ALTINA DÜŞÜNCE TEKRAR GAZA YÜKLENİNCE 2750 DEN YUKARI ÇIKMIYOR.PEDAL BASIYOR AMA DEVİR ORADA KESİLİYOR.KENARA ÇEKİP 30 SN.KONTAĞI KAPATIP BEKLİYORUM DÜZELİYOR AMA BİR SÜRE SONRA YİNE.SANIYORUM DEPODA MAZOTUN İÇİNDE BİR TABAKA VAR ONU ATAMIYOR.BÖYLE BENZER SORUN YAŞAYAN OLDU MU?DEPO SÖKÜLÜP AÇILMADAN SORUN GEÇMEYECEK ANLAŞILAN.MAZOT KALİTEMİZ HALA DÜZELMEDİ Mİ ARKADAŞLAR?BENİM KORKTUĞUM MAZOT POMPASINA VE DİĞER MEKANİK AKSAMLARA ZARAR VERMESİN.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.