Şimdi Ara

HYUNDAİ BİLGİ PLATFORMU (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.077
Cevap
1
Favori
89.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emre Nasılsın, dersler nasıl, Bahrinin işleri çok olduğundan fazla takılamıyor.Bende Kimse olmayınca fazla uğramıyorum. Diğr siteye biraz takılıyorum istersen sende bir bak.http://www.hyundaiclubtr.com/forum/portal.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma

Emre Nasılsın, dersler nasıl, Bahrinin işleri çok olduğundan fazla takılamıyor.Bende Kimse olmayınca fazla uğramıyorum. Diğr siteye biraz takılıyorum istersen sende bir bak.http://www.hyundaiclubtr.com/forum/portal.asp

Abi çok şükür malum yazılıları , sınavları atlattık rahat rahat giriyorum şimdilik. Abi o siteye üyeyim ben. Hatta arabamda stickerı da var. Bu arada haftaya bugün arabamı sanayiye bırakıcam abi. Komple pasta-cila yapılcak. İç-dış-motor-bagaj-alt takımlar-çamurluktaki ziftler falan hepsi temizlenecek. Fiyat olarakta 80 YTL gibi bi rakam söyledi. Yalnız merak ettiğim bu havalarda pasta-cila uygun mu? Bir sorun teşkil eder mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: legion90

quote:

Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma

Emre Nasılsın, dersler nasıl, Bahrinin işleri çok olduğundan fazla takılamıyor.Bende Kimse olmayınca fazla uğramıyorum. Diğr siteye biraz takılıyorum istersen sende bir bak.http://www.hyundaiclubtr.com/forum/portal.asp

Abi çok şükür malum yazılıları , sınavları atlattık rahat rahat giriyorum şimdilik. Abi o siteye üyeyim ben. Hatta arabamda stickerı da var. Bu arada haftaya bugün arabamı sanayiye bırakıcam abi. Komple pasta-cila yapılcak. İç-dış-motor-bagaj-alt takımlar-çamurluktaki ziftler falan hepsi temizlenecek. Fiyat olarakta 80 YTL gibi bi rakam söyledi. Yalnız merak ettiğim bu havalarda pasta-cila uygun mu? Bir sorun teşkil eder mi?

Ben seni Göremedim, değişik isimlemi giriyorsun. Benim stickerlarda geldi bende yapıştırdım arabaya. Sen derslere çalışmaya devam et, çümki Üniversite sınavlarına zaman yaklaşıyor.

Arabana pasta cila yaptırmak güzel olur, yalnız yapılan mekanın kapalı yer olması lazım çünki malum kış aylarındayız fiyat olarak gayet makul, yalnız baharda yaptırsan daha iyi olurdu ama yinede dediğim gibi kapalı mekanda yapılırsa iyi olur.

3 Şubatta bizim Ankara toplantısı var.

• Arkadaşlar öncelikle teşekkür edemedim ilginize. Kusura bakmayın lütfen. Çıkma parça konusunda haklısınız ama, hyundai servislerinde yeni bir uygulama var. Eğer aracınızın orjinalinde istediğiniz parça yoksa alamıyorsunuz. Mesela 3.65 diferansiyel için "abi bunlar sadece 140hp olanlarda var. Sizinkinde yok" dediler. Almak isteyince de "takabilirsiniz. Sorun yok. Ama aracınızın yedek parçası içerisinde bu parça yok. Bu nedenle satamayız" dediler. bu nedenle çıkmacıları arıyorum. Ayrıca çıkma parçadan verim alamazsam, daha az para verdiğim için az üzüleceğim.
  • Arkadaşlar Neredesiniz ya, Topiç aşağılara düşmüş gidiyor. Canlanın biraz.
  • E tabi yanii, sorunlarla ilgilenmezseniz aşağı düşer topuğunuz yada topiğiniz
    Neyse şaka bir tarafa, daha önce sorulmuş ancak yanıt alınamamış bir soru var.Bende aynı yada benzer birşey sorup arkadaşların deneyimlerini öğütlerini almak istiyorum.
    2001 accent MPİ .Çift havayastığı,klima, 4 cam otomatik alarm vs.Hatta sanırım imbolibisier dedikleri özellikte var.Çünkü kontağı açınca anahtar resmi yanıyor gösterge de.Bu araçla ilgili görüşlerinizi ve öğütlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumhur45

E tabi yanii, sorunlarla ilgilenmezseniz aşağı düşer topuğunuz yada topiğiniz
    Neyse şaka bir tarafa, daha önce sorulmuş ancak yanıt alınamamış bir soru var.Bende aynı yada benzer birşey sorup arkadaşların deneyimlerini öğütlerini almak istiyorum.
    2001 accent MPİ .Çift havayastığı,klima, 4 cam otomatik alarm vs.Hatta sanırım imbolibisier dedikleri özellikte var.Çünkü kontağı açınca anahtar resmi yanıyor gösterge de.Bu araçla ilgili görüşlerinizi ve öğütlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

Hocam immobilizer de var. Dediğin anahat işareti ona delalet. Aracın donanımı bence çok iyi en azından benim arkadaşta 2005 Opel Corsa Cosmo var full donanımlı fakat arka camları elle açıyor. Bizim arabalarda ise elektrikli sen düşün artık.

• ARKADAŞLAR SELAM HERKESE.BU GÜÇ ARTTIRICI CHİP TUNİNG UYGULAMASINDAN FARKLI YENİ BİR SİSTEM ÇIKMIŞ.POWER BOX YADA MODÜL DENİLEN KUTU.BU KONUDA DEĞERLİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM....
  • Arkadaşlar bana servisteki ustanın söylediği şu bu tür aparatların yeni nesil araçlarda hiç bir işe yaramadığı ve ek olarak mühendisler araçların daha az yakabilmesi için çeşitli çalışmalar yapmakta ve bu firmalara büyük maliyet getirmektedir.Adamlar akılsız mı eğer gerçekten işe yarasaydı bu sistemlerin lisansını alıp arabalara fabrika çıkışı monte edip 100 liralık parça için 1000 lira fark almazlarmıydı.Bana çok mantıklı geldi bu açıklama gerisi size kalmış.
  • selamlar;
    Arkadaşlar aranızda Lassa miratta kullananız varmı.
    Bu lastik ile bu yol sesini azaltabilirmiyiz.
    Fiyatı ne seviyelerdedir??
  • carenfly, Bende Goodyear Vectör-5 Dört Mevsim var Çok güzel Gayette memnunum,hem yumuşak hemde yol sesini fazla vermiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

selamlar;
    Arkadaşlar aranızda Lassa miratta kullananız varmı.
    Bu lastik ile bu yol sesini azaltabilirmiyiz.
    Fiyatı ne seviyelerdedir??

• herkese selamlarlar nasılsınız uzun zamandır forma girmemiştim
    bakıyorum güzel konulara parmak basıyonuz bende aracımın lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi markayı alacığıma karar vermedim dogrusu çünki form sitelerinde farklı farklı modellerin + ları ve - leride aynı oranda anlatılıyor
    bu arada emrecim dersler nasıl gidiyor
    mevlüd abi sen nasılsın arada mailleşelim abi ya emredende mail felan gelmiyor bakıyorum takiptesiniz sadece
  • Selamlar;

Gerçekten eski lastikler bayaa kötü olmuş , Lastikçinin rampasına çıkarken (20-25 derecelik bir rampa) , pati yapmaktan çıkamadı , dört defa denedi eleman zar zor çıktı. Arka lastiklerden birisinin de telleri yamulmuş , lastiğin o kısmı yuvarlaklığını kaybetmiş dümdüz olmuş. Ön lastiklerde diş miş kalmamış zaten.

Goodyear vektör -5 yurt dışında üretiliyormuş. Güzel bir lastik , ancak Türk işçisi kazansın diye düşünüp vazgeçtik. Briedgeston bir çok modelide yurt dışında üretiliyormuş , o yüzden onuda geçtik.

Bayinin önerisi ile Lassa Actraccta aldık.

185/70/R13 ölçülerinde 2008 in 04. haftası üretimli , Lassa Actracta , model lastiği toplam 350 ytl ye aldım.
    Sibob değişimi , balans ayarı ücretsiz. Rotlar sağlam.

İlk izlenim ,
    Direksiyonda düşük süratlerde titreme vardı , (sallama desek daha doğu , sağa sola 1.5 ar santimlik sürekli gidip gelme) , titreme bitti.
    Vayyy dedim.
    Arabanın direksiyonu hafifledi.
    Yol sesi kalmadı , bozuk satıhlardan geçerken tok bir ses geliyor.

Kısaca araba sıfır km aldığım günkü gibi oldu.

Bu lastik ilginç, üzerine inside , outside diye yazmışlar. ona dikkat edilerek takılıyor. içe gelen kısmı yağmur için dış kısmı kuru zamin içinmiş.

Önceki 175/70/R13 pirelli 3000 lastikleri, 185/70/R13 ile değiştirince araba yerden 7 mm yükselmiş oldu. Toplam teker çapı 1.4 cm arttı. (Bu teker çapı artınca araba yandan güzel görünmeye başladı , Alla alla dedim ,amba değişti , şaşırdım , küçük tekerler çok eğreti geldi sonradan.) Lastiğin genişliği 1 cm arttı. Yere daha fazla temas edicez. Yakıt tüketimi artacak (artsın LPG saolsun) , yol tutuş iyileşecek . Bide çap büyüyünce km sayacı 100 km yi göster diğinde aslında 105 le gidiyor olacağız. (heralde???)

İlk izlenimlerimle iyi bir lastiğe benziyor.

İyi akşamlar dilerim.

(E. Jandarma sizde pirelli 400 Aqua yokmuydu , sanki böyle bir konuşmamız olmuştu. Yanlışmı hatırlıyorum.)

• İlk önce yeni Lastiklerin hayırlı olsun diyeyim.Güle güle kullan Arabanda paralansın. carenfly bende daha önceden pirelli P 3000 vardı, senin dediğin gibi daha önceden bahsetmiştik lastik hakkında ama senin aklında pirelli 400 Aqua kalmış. Benim Lastiklerde eskiyince, benim komşum Goodyearın Ankarada bayiliğini yapıyor o değiştirmişti. O zaman tanesini 90 Ytl den almıştım.Vectör-5 den ben gayet memnunum. Hatta bir ara forumda değiştirdiğimi ve kaça aldığımı yazmıştım. Kendine iyi bak, sağlıcakla kal.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11515435/mpage_10/key_/tm.htm
    carenfly daha önce forumda yukarıda bahsetmiştim lastiklerimi aldığımı.
  • carenfly bilgiler için teşekkür ederim
    arabadaki bozuk satıhlarda çıkan tok sesi lastiktenmi yoksa arabdanmı araştırdınmı nedenini
  • quote:

Orjinalden alıntı: westbam

carenfly bilgiler için teşekkür ederim
    arabadaki bozuk satıhlarda çıkan tok sesi lastiktenmi yoksa arabdanmı araştırdınmı nedenini

Bahri iyi Günler, dün sana mail atmıştım ama gitmemiş hata verdi.Emre derslerinin yoğunluğu yüzünden foruma giremiyormuş.

Bozuk satıhlarda çıkan Tok sesini diğer forumda arkadaşlar bayağı bir tartıştılar,nedeni Amartisörlerdenmiş, hatta yeni çıkan Eralarda Amortisörler hatalı üretim yapılmış, servisler Garanti kapsamında değiştiriyorlarmış. Sende istersen bir Amortiserleri kontrol ettir.Kendine iyi bak, sağlıcakla kal.
  • neden gelmediki acaba bloke olmuştur sistem tarafından
    abi arabadan bıktım artık arzalarından gelecek ay son taksidinide yatıracam ve bitecek o zaman yaptırırım ne gerekiyorsa :)
    bana video müzik yolluyacaksan sana gmail adresimi göndereyim oraya gönder olurmu
  • Bahri Aslında ben sana düz yazı göndermiştim, demekki arada bir sistemlerde sorun olabiliyor. Sen diğer adreside verirsen iyi olur. Hani birinden ulaşamazsak ,diğerinden ulaşırız.
  • Accent admirelerde gövde rengi aynalar hangi modelde var? Yıldan yıla değişmiyor heralde,şöyle bi inceledim 2004 tede 2006 dada siyah aynalar var. Gövde rengi aynalar neye göre oluyor?bilgilendirirseniz sevinirm.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.