Şimdi Ara

HYUNDAİ BİLGİ PLATFORMU (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.077
Cevap
1
Favori
89.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Birkaç forma yazdım. Sizede yazmak istedim. 140hp starexlerde kullanılan 3.6 diferansiyel dişlisini ve çıkma crdi enjektörlerini nereden kaça bulabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

quote:

Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma

Emreciğim nerdesin sesin soluğun çıkmıyor. dersler seni zorluyor galiba.

Mevlüd abi dersler malum. Bu sene çok zor. Kafa kaldırmaya vaktim olmuyor. Ancak arada sırada giriyorum. Bu hafta heralde hiç giremem. Ancak Cuma günü girerim. Sağlıcakla Kalın. İyi forumlar.

çalış emrecim üniv. sınavı önemlidir bir sene çok çalışırsın sınav günü 3 saatte yapabildiğinle geleceğini belirlersin sana kolay gelsin diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgakmg

Arkadaşlar. Birkaç forma yazdım. Sizede yazmak istedim. 140hp starexlerde kullanılan 3.6 diferansiyel dişlisini ve çıkma crdi enjektörlerini nereden kaça bulabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

walla tolga ne diyeyim bu konuda sana yardımcı olamayız gibi yedek parça teminini nasıl olduğunu bilmiyorum ben sadece servis diyebiliriz mazur gör oda bilgisizlikten
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90
    Mevlüd abi dersler malum. Bu sene çok zor. Kafa kaldırmaya vaktim olmuyor. Ancak arada sırada giriyorum. Bu hafta heralde hiç giremem. Ancak Cuma günü girerim. Sağlıcakla Kalın. İyi forumlar.

Haklısın Emre, senin bu sene bayağı bir çalışman lazım. Onun için herşeyi bırakıp derslerinle ilgilenmen lazım.Dualarımız seninle İnşallah sene sonunda emeğinin karşılığını alırsın.Kendine iyi bak.
  • quote:

Arkadaşlar. Birkaç forma yazdım. Sizede yazmak istedim. 140hp starexlerde kullanılan 3.6 diferansiyel dişlisini ve çıkma crdi enjektörlerini nereden kaça bulabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşım Ankarada olsan belki Hurdacılar sitesinde bulabilirsin diyecem ama. Çünki Orda Çıkma Parçaları satan yerler var. Onun Haricinde ancak servislerinde bulabilirsin. Bende bu şekilde hiç parça aramadım, onun için sana pek yardımcı olamayacam.
  • Teşekkür ederim herkese. Okullar kapanınca gidip bakacağım. Sanırım blurum ama nereyi araştıracağımı bilemiyorum.
  • quote:

Teşekkür ederim herkese. Okullar kapanınca gidip bakacağım. Sanırım blurum ama nereyi araştıracağımı bilemiyorum.

walla kusura bakma sana yardımcı olamadık ama benim fikrimce çıkmacılara pek rabet etme servisle halletmeye bak derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: westbam

quote:

Teşekkür ederim herkese. Okullar kapanınca gidip bakacağım. Sanırım blurum ama nereyi araştıracağımı bilemiyorum.

walla kusura bakma sana yardımcı olamadık ama benim fikrimce çıkmacılara pek rabet etme servisle halletmeye bak derim

Bu konuda haklısın Bahri, Çıkma parçaları bende pek tavsiye etmem.
  • Arkadaşlar bu sene havalar bayağı soğuk geçiyor. Antifirizlerinizi, ve Akülerinizi tekrar kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. Geçengün Cam suyunu Büyük marketlerde satılanlardan aldım,bire bir suyla karıştırarak doldurdum, bu sabah yola çıktığımda bir baktım donmuş. Motorunuzu korumayı unutmayın.
  • herkese günaydın
    Sorma abi akü dedinde aküyü dün değiştirdik babam sag olsun baba olmak ne kadar fedarkarlık istiyor derler la babaların hakkı ödenmez diye dogru walla adamcagız arabanın eksiklerini gidermeye çalışıyor laf aramızda depoyuda o dolduruyor bende taksitlerini ödüyorum neyse aküyü dün değiştirdik mutlu 12v 60 amp takılmış araba 2 haftadır yatıyordu biraz gezdim özlemişim yahu diğer bakımları serviste yapılıyor diye güveniyordum artık güvenmiyorum bende kontrol edecem bundan sonra arabaya sadece antifiriz koysak ne olur abi su koymasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: westbam

herkese günaydın
    Sorma abi akü dedinde aküyü dün değiştirdik babam sag olsun baba olmak ne kadar fedarkarlık istiyor derler la babaların hakkı ödenmez diye dogru walla adamcagız arabanın eksiklerini gidermeye çalışıyor laf aramızda depoyuda o dolduruyor bende taksitlerini ödüyorum neyse aküyü dün değiştirdik mutlu 12v 60 amp takılmış araba 2 haftadır yatıyordu biraz gezdim özlemişim yahu diğer bakımları serviste yapılıyor diye güveniyordum artık güvenmiyorum bende kontrol edecem bundan sonra arabaya sadece antifiriz koysak ne olur abi su koymasak

Günaydın Bahri, Babalık işte öyle bir şey, icabında kendi yemez,giymez yinede evlatlarını ,çocuklarını düşünür.sende baba olunca bunu anlar farkına varırsın. Aküyü kaça aldınız.
    Bildiğim kadarı ile Motora saf Antifiriz konmuyor, sıcaklık değerine göre saf suyla,yani kireçsiz damacana suyuyla karıştırarak konuluyor.Bunuda Antifiriz satan yağcılar var onlar ücretsiz olarak değiştiriyorlar.

• Eski aküyü vermiş üstüne 90 ytl para vermiş abi
    haklısın bende baba olunca anlıyacağım babanın yeri ayrıdır sanırım antifriz olayınıda babam halledecek servise güvenip iş yapamayacaz gibi
  • Merhaba herkese;
    Accent Admire 2006model bir araca sahibim ve bir türlü bitmek tükenmek bilkmeyen bir ses var.
    Arka sağ tarafından geliyor .
    Anadolu yakasında 2adet servise gittim fakat çözüm geçici.Ayrıca biraz ciddiyetten uzaklar.
    Ayrıca ,servislerinden de memnun değilim.
    İst.Anadolu yakasında Tuna ve Karalar haricinde bildiğiniz ama gerçekten iyi bir servis varmı?
    Ayrıca bir konuda bilgi rica edeceğim.
    Acaba amartisör değiştirsem bu çözüm olabilri mi?Sizler fabrika çıkışlı kullanıyıorsanız memnunmusunuz?
    Şimdiden Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.
  • slm arkadaşlar benim sizden bir ricam olacak ben 2001 model hyundai accent 1.3 lx almayı düşünüyorum
    ama bu arabalar enjeksiyonlumu kilometresi 130 binde klimalı sizce ne kadar eder ve tavsiye edermisiniz ?
    şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar...

1996 model 1.8 ov. elentra sahibiyim kaloriferin ısıtmasından memnun değilim bir yerde okumuştum polen filtresi tıkalı falan olabilir diye acaba polen filtresi mevcutmu aracımda ve neresinde bulunur.. yardımlarınızı rica ediyorum.. selamlar...
  • arkadaşlar 40 000 bakımını yaptıktan sonra yakıt tüketiminde değişiklik olan arkadaşımız var mı ? benımkı bu aralar fazla yakıyor gibi..ş.içi 1 depo ile 430 km fazla değiil mi bıraz? soguktan kaynaklanıyor olabilir mi? yazın 33.000 de iken 1 depo ile 530km yapar iken şimdi, 430 km ye indi..a
    lla allla
  • takılmıyomu kımse ler buraya...
  • Sayın wf1x aracınızın yakıtı kış şartlarından dolayı artmıştır.Aynı sorun bende de mevcut yaklaşık %25-%30 artış oldu,havaların ısınmasıyla normale döner.
  • Sayın rain67 bildiğim kadarıyla elantraların hepsinde polen filitresi mevcut.Bizdeki yeri toropido kapağının arkasında tahminen sizdede aynı yerdedir,ama elinizde kullanım klavuzu varsa buradan veya servisten yeri konusunda daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz.
  • Nerdesiniz Bahri Abi Mevlüd Abi Ben geliyom siz gidiyonuz.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.