İnternet sitesinde kaç GB hafıza kartı olduğu yazmıyor. Ekran'ın 3" olduğu yazıyor fakat kaç renkten oluştuğu belirtilmemiş.
Bu fotoğraf makinesi hakkında bilgisi olanlar varmı?
Resimleride buraya eklemek istiyorum. Resimlerde şık bir tasarıma sahip bir makine olarak görünmekte. 3 inç ekranıda cabası. Fakat ekran renk sayısıda önemli. Kullanan veya bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Ben fotoğraf makinesi deyince markaya bakarım. Neden mi...
Çünkü ucuz diye aldığım henüz bu alanda kendini ispatlamamış bir marka aldım ve sadece 6 ay kullanabildim. LCD ekranı kırılınca garantisi olduğu halde yapmadılar.
O yüzden kaliteli bir cihaz almak istiyorsan fotorafçılık alanında kendini ispatlamış markaları tercih et.
Arkadaşım salla gitsin Hyundai ne anlar fotograf makinasından bak teknosada samsunglar epey ucuz s630-s730 gibi bir şey al 149 ytl felan mis gibi
bu fiyata digital makine varsa ve daha fazla para vermek istemiyorsan neden olmasın.fotoğraf kalitesi herhalde eski pozlu kompakt makinelerden daha kötü değildir.
izlenimlerime göre kompakt makinelerde ucuz olanlar aşağı yukarı aynı kalitede fotoğraf çekiyor.
O fiyata tavsiye edebileceğim BenQ DC C850 car. Vatan' da 160 YTL
O fiyat aralığında Samsung'un S serisine göz atmanı öneririm.. Bu tip ürünlere de güvenmeni tavsiye etmem..
3 icnh ekran gözünü boyamasın ekran herşey değildir önemli olan makinanın gece ve makro performansıdır.Ama diyeceksen vasat birşey olsun resim çeksin yeter al derim ama para vermişken mesela bak samsung s630 s730 bunlar gayet kullanışlı makinalardır.
ArkadaşLar iLK Önce S.a ßen KuLLanıyorum ßu Makinayı Çok Memnunum Tek ßeqenmediqim ÖzeLLiqi Hafızasına 6 Fotoqraf aLuyor qiDip Hafıza Kartı aLdım DüzeLttim Almanızı İsterim ßen ßeqendim aLacaq ArkadaşLarada HayırLı oLsun :)
bu makinayı hepsiburada.com dan aldım kullandım. 10 lira bile verilmez, teknik servisi yok, fotoğraf ve video kalitesi aşırı derecede kötü, bu kasayı kullanıp da üstüne farklı markalar basan bir sürü marka var piyasada.... sanıyorum Çin'de bir fabrikada 20-30 dolara üretiliyor, ordan da markalar kendi isimlerini basıp piyasada satıyorlar...
aman diyim paranıza acıyın, böyle Hyundai Myundai olmaz olsun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme