Şimdi Ara

Hyundai Elantra Dizel Otomatik yakıt tüketimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
7.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar elantra dizel otomatik kullanan var mı acaba güncel yakıt tüketiminiz nasıl şehir içi şehir dışı ortalama ?

• Bende bu aracı takipteyim. Edindiğim bilgilere göre şehiriçi 7 lt civarı yakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel benzinlinin yakıt tüketimi nasıl acaba bilgisi olan var mı ?
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Aracım 1.6 Dizel Elite 7 İleri DCT Otomatik.

Merak edenlere bugün ki Antalya şehir içi yakıt tüketimi.

Şehirlerarası Yakıt tüketimi.
    Antalya - Denizli arasında yapıldı. Sabitleyici ile gidildi. Ortalama hız 90 km. Sabitleyici genelde 80'de. Hyundai çok yakan diyen arkadaşlara gelsin :)

• Uzun yol 110 - 130 hız arası kullanımda ne kadar tüketim görüyorsunuz?

• seyyahul-alem S kullanıcısına yanıt
    Bundan 2 hafta önce Antalya-Ankara yaptım. Ortalama hız 120-160 Arası gittim. 620 km mesafede yakıt tüketimi 5.3'tü evime geldiğimde. Ankara çevre yolunu 180'le gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebWhite -- 1 Nisan 2017; 22:15:2 >
  • Gerçekten çok iyi bir değer. Renodan 1 lt fazla yakıyor deniyor ama sizin söylediğiniz 5.3 den daha az yakacağını hiç sanmıyorum. Bir de aracı ne zaman kaça aldınız? Malum şu an fiyatlar hayli uçuk.

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aveo Yakıt Tüketimi
    13 yıl önce açıldı
    Nissan Qashqai yakıt tüketimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seyyahul-alem S kullanıcısına yanıt
    Yakıt konusunda reno az yakabilir ama performansı olmayan araba zaten az yaksın. Bu arabayı almadan önce yeni megane, Astra K, Honda civic'i test ettim. Hiç biri bu araç kadar keyif vermedi ne yalan söyleyim. 7 ileri olması hem performans konusunda hemde yakıt konusunda çok avantajlı bırakıyor. Aracı Aralık ayında aldım.
  • Bilgi için teşekkürler. Megane sedan 1.6 dizel manuel olanı güçlü ancak test etmediğim için yorum yapamayacağım. Bakalım bayiler güzel bir indirime giderse bize de nasip olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: WebWhite

Yakıt konusunda reno az yakabilir ama performansı olmayan araba zaten az yaksın. Bu arabayı almadan önce yeni megane, Astra K, Honda civic'i test ettim. Hiç biri bu araç kadar keyif vermedi ne yalan söyleyim. 7 ileri olması hem performans konusunda hemde yakıt konusunda çok avantajlı bırakıyor. Aracı Aralık ayında aldım.

2012 fluence dizel edc ile 9150 kmde ortalama hız 34.5 km karma tüketim 7.3 litre. Sizin arabanın 2014-2015 lerine bakıyorum. Dizel 6 ileri tam otm. Ne kadar yakıyor bilginiz varmı?

• Dizel otomatik kullanıyorum, kış aylarında şehir içinde yoğun trafikte 6.5-7.0 arası geziyor. Uzun yolda 80-90 ile giderim derseniz 4.0 ları görürsünüz. DCT'nin olması yakıt için büyük avantaj. Ayrıca vites değişimlerini de sadece devir saatinden anlayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zasto

Dizel otomatik kullanıyorum, kış aylarında şehir içinde yoğun trafikte 6.5-7.0 arası geziyor. Uzun yolda 80-90 ile giderim derseniz 4.0 ları görürsünüz. DCT'nin olması yakıt için büyük avantaj. Ayrıca vites değişimlerini de sadece devir saatinden anlayabiliyorsunuz.

çok güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.