Bildirim
Hyundai Elentra Elite DCT
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yeni bir araca göre km yüksekmiş. Araç geçmişinde ticari olarak kullanılmış olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
büyük ihtimal filo arabası. -
Bende aynısı var.8 aydır kullanıyorum,saat gibi işliyor.gayet memnunum.özellikle vites geçişlerini hissettirmemesi konforuna katkı sağlıyor.yakıtı da makul.o aracın km si epey yüksek.tercih sizin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana333
Bende aynısı var.8 aydır kullanıyorum,saat gibi işliyor.gayet memnunum.özellikle vites geçişlerini hissettirmemesi konforuna katkı sağlıyor.yakıtı da makul.o aracın km si epey yüksek.tercih sizin.
şehir içi trafikteki yakıt tüketimin kaç lt? -
5.7
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana333
5.7
Ortalama.hızınız kac? 5.7 çok iyi bir deger.
Bu değerleri aracımı sakin kullanarak yakalıyorum.ha basılacak yerde de basıyorum.ort hızım 30 civarı sanırım.buna pek dikkat etmedim açıkçası.
2 yılda 70 bin km. -
Elite plus olanını kullanıyorum ben 1 senedir. İstanbul ortalamam 6.6 idi uzun vadede.350 km önce sıfırladım ortalamam 6 litre şu an. Her ne kadar sakin de kullansam uzun vadede istanbulda 6 litrenin altı mümkün değil trafiğe giren birisi için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yeni bir araca göre km yüksekmiş. Araç geçmişinde ticari olarak kullanılmış olabilir
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X