Şimdi Ara

Hyundai Elentra Elite DCT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Hyundai Elentra Elite DCT Dizel otomatik 2016 model 71.000 km. de boyasız ve değişensiz araç alınır mı? En çok kaç tl verilebilir? Km. sinin yüksek olmasının bir sakıncası olur mu? Bu aracın kronik arızaları var mı? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• yeni bir araca göre km yüksekmiş. Araç geçmişinde ticari olarak kullanılmış olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal filo arabası.
  • Bende aynısı var.8 aydır kullanıyorum,saat gibi işliyor.gayet memnunum.özellikle vites geçişlerini hissettirmemesi konforuna katkı sağlıyor.yakıtı da makul.o aracın km si epey yüksek.tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Bende aynısı var.8 aydır kullanıyorum,saat gibi işliyor.gayet memnunum.özellikle vites geçişlerini hissettirmemesi konforuna katkı sağlıyor.yakıtı da makul.o aracın km si epey yüksek.tercih sizin.

şehir içi trafikteki yakıt tüketimin kaç lt?
  • iquique kullanıcısına yanıt
    5.7

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

5.7

Ortalama.hızınız kac? 5.7 çok iyi bir deger.

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Bu değerleri aracımı sakin kullanarak yakalıyorum.ha basılacak yerde de basıyorum.ort hızım 30 civarı sanırım.buna pek dikkat etmedim açıkçası.

• 2 yılda 70 bin km.
  • Elite plus olanını kullanıyorum ben 1 senedir. İstanbul ortalamam 6.6 idi uzun vadede.350 km önce sıfırladım ortalamam 6 litre şu an. Her ne kadar sakin de kullansam uzun vadede istanbulda 6 litrenin altı mümkün değil trafiğe giren birisi için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.