Şimdi Ara

Hyundai i20 aktif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hyundai.com/tr/tr/Showroom/Cars/i20Active/PIP/index.html

Araç b suv. Fiyat 62000.araç 4 vites anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arac; i20 nin biraz daha yukseltilmis suv gorunumlu hali dis donanim falan eklenerek icini bilmiyorum yeni motor gelmis 1.0T-Gdi.4 vites olma olayida soyle ; hyundai hala i20 de taş devrinden kalma ama bi o kadar saglam 4 ileri tork konvertörlü sanzumani, bu aracdada kullanmis

• Gerekli bilgi aşağidaki linkte var...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110112819&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim_25 -- 2 Nisan 2016; 16:53:19 >
  • zavallı hyundai gitgide saçmalamaya başladı. i20 active yapacağına adam olup düz i20 ye 1.0turbo, i20 coupeye 1.4turbo motor seçenekleri sunsa herşey okadar kolay hallolacakki. i20 active yi kim niye alsın ne yapsın adamlarda gram beyin yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

zavallı hyundai gitgide saçmalamaya başladı. i20 active yapacağına adam olup düz i20 ye 1.0turbo, i20 coupeye 1.4turbo motor seçenekleri sunsa herşey okadar kolay hallolacakki. i20 active yi kim niye alsın ne yapsın adamlarda gram beyin yok

++ nasıl piyasa araştırması yapıyorlar anlamıyorum. neyin peşindeler neyi deniyorlar onu da bilemiyorum. 1.4 otomatik şehir içi 9 litre.. ellerinde uygun motor olmasa tamam diyeceğim. bence de saçma bir kombinasyon olmuş . her şey tasarım değil müşteri memnuniyeti için bence biraz da beyin lazım.
  • Çöp lafının tanımı bu olsa gerek şu güzelim i20 nasıl bu kadar berbat edilebilirdi ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.