Yeni makyajlı kasa alıp da akü sorunu yaşayanlar burada bizi bilgilendirebilir mi? Araştırdığım kadarıyla internette epey bir kullanıcı bu sorundan bahsetmiş, onun birkaç katı kadar da bahsetmeyen olduğunu düşünürsek sorunun üzerinde konuşmaya değer görünüyor. Bu sorunu yaşayıp da servis tarafından kalıcı çözüm sunulan birisi oldu mu? Örneğin 60'lık akülerin sorunu çözebileceği yazılmış ama deneyen olmamış. |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1454. sayfa)
-
-
Valla hocam abimde clio icon 1.3 var. Cliodan konfor olarak çok da farkı yok aşırı benzerler. Cliodan pozitif anlamda farkı iç hacmi ve güvenlik donanımları, negatif farkı da performans ve bagaj hacmi. Bütçenize uyanı aklınıza yatanı alın geçin. Millete bakarsanız hiçbir şey alamazsınız. Her şeye bir kulp bulunur zaten. Bugün 2.5 milyonum var mercedes gla mı bmw x1 mi alayım diye konu açın orada da bir sürü laf söz söyleyen olacaktır yok 3 silindir bmw mi olur yok reno motorlu mercedes mi olur vs vs say say bitmez.
-
Sonax bsd iyidir hocam. Geçenlerde turtle wax'ın seramik içerikli ürününü denedim o da çok çok iyiydi hatta bsd'den daha iyi ama fiyat olarak üzer.
amazonSonax 287 400 Xtreme Brillant Shine, Şeffaf, 750 mlhttps://www.amazon.com.tr/dp/B007O9CXHI/ref=asc_df_B007O9CXHI1687523400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B007O9CXHI&linkCode=asnhttps://www.hepsiburada.com/turtle-wax-seramik-hizli-cila-500-ml-pm-HB00000SFPB3
-
ilk arabansa i20 sana uçak gibi rahat gelecek. kimseyi dinleme. güzel araç. allah kaza bela vermesin.
-
hyundai i20 araca 45 Ah yerine 60 Ah akü takan arkadaş var mı? eğer varsa herhangi bir problem yaşadı mı? aracın alternatörüne zarar verir mi?
-
Ankara Akbak bayi ile akü sorununu konuştum. Sorunun hayalet ekran ile bir uyumsuzluktan kaynaklandığı tespit edilmiş. 10 güne kadar güncel bir yazılım dağıtılacakmış ve sorun düzelecekmiş.
-
bu yazılımlar test edilmiyor mu ya. bu kadar ana büyük bir sorun çözülmeden nasıl piyasaya araç verilir? hayret
-
bilgi için teşekkürler, eğer herhangi bir gelişme olursa buradan bizleri de bilgilendirir misiniz? bizde ona göre hareket edelim.
-
2020 elite sahibiyim,2018 polodan gectim. Aracim 30 binde trim sesi yok diyebilirim,konfor olarak polo cok daha iyiydi ama genel olarak i20 ninde konforu guzel. Ruzgar sesi pek duymuyorum fakat tek sorun elite paketler 17 inc lastikle geldiginden pütürlu asfaltta araba yol sesi aliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende araştırma yapıyorum, bu aküyü öneriyorlar.
yerine tam oturursa, 60 alabilirim.
52 için tam oturuyor yerine deniliyor.
Not: ölçüler şu şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 11 Kasım 2023; 13:27:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hyundai i20 2021 1.4 MPI Style Plus aracımı sattım. Yerine 2023 makyajlı 1.0T Elit paket almak istedim ama bana bayi Elit paketin Türkiye'de satılmadığını söyledi. Büyük oranda Avrupa'ya gidiyormuş. Bu duruma sinirlendim, Hyundai'ye kendimce kızdım ve yeniden Hyundai almaktan vazgeçtim.
Elimde i20 17' 4 adet kışlık lastik var. İlgilenen olursa satmayı düşünüyorum. 2 kış çok az kullandım. Yer Ankara.
205/50R17 93V XL Bridgestone BLIZZAK LM005 M+S
-
1.4 otomatik araca kaç numara ve hangi marka yağ önerirsiniz birde serviste ne kı-ullanıyorlar?
-
Servis benzinli için shell 5-30 kullanır
1.4 otomatik var bende de 2018, her bakımda
mobil 1 esp 5-30 tercih ediyorum.
Mobil 1 esp, shell’den biraz pahalı bir yağ, sanayideki ustam shell’den çok daha kaliteli dedi diye tercih ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar. clio techno esprit alpine paket (1.0 tce) ile hyundai i20 elite paket (2023 makyajlanmış kasa) arasında gidip geliyorum. bugün iki aracı da test ettim. clio'nun sürüş keyfi ve karizmatik dış görünüşü çok iyi ancak alpine paket olmasına rağmen hyundai ile kıyaslandığında donanım olarak bomboş. clio full paketinde bile opsiyon olarak satılan şeyler, hyundai elite pakette halihazırda bulunmakta. 7 yıl honda civic (2016) kullandıktan sonra clio'ya binince kendimi kafeste gibi hissettim, hyundai bariz şekilde daha geniş ve ferah ön ve arka koltuklarda. hem sunroof da var, içerisi karanlık olmuyor. hyundai'nin tek eksisi el freni ve aracın neredeyse tamamında sert plastik kullanılması.
sizce şu anki ortamda hangi araç daha mantıklı 2. el ortamında ve uzun vade performans açısından? en geç önümüzdeki haftaya kadar kararımı vermeye çalışıyorum. şimdiden teşekkürler.
-
link atar mısın?
-
https://www.sahibinden.com/s/VBZgTFRP i20 aracım satılıktır ilgilenen olursa teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, İ20 yeni kasa elite paket alıp akü sorunu yaşayan var mı acaba ? Şikayet var ve youtube üzerinde yapılan akü sorunu yorumlarında genellikle style paket sahibi olanlar var gibi, sonradan ekleme yapılan hayalet ekranın sorun oluşturduğunu düşünüyorlar. Acaba makyajlı elite paketler de bu sorunu yaşadı mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dostlar 23 model i20 için koltuk kılıfı tavsiyesi var mıdır, internetten bir tane aldık küçük geldi hiç öyle çeşit falanda yok internette anlamadım
-
2023 i20 1.4 mpi elite için fiyat teklifi alan var mı bayi liste fiyatından daha düşük olan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X