Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.491
Cevap
213
Favori
1.992.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14511452145314541455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 172binde sağ arka çamurlukta boyası olan Style panaroma paket bir aracım var şu piyasada 650den gider mi piyasası hareketli midir durum nedir acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hızlı cila önerisi olan var mı?

• 2023 makyajlı kasalarda kronik akü bitme sorunu var sanırım. bir sürü şikayet var.

gerek youtube'de videolar altında, gerek şikayetvar'da farklı kişilerden bir sürü yorum var. millet bildiğin yolda kalmış.

https://www.sikayetvar.com/hyundai-assan/i20/aku

bugün kapora vermiştim. arayıp kaporayı geri isteyeceğim. sıfır araba alıp bir de böyle uğraşamam. gidip clio alacağım.

• halvetifarazi H kullanıcısına yanıt

az önce yaşadığım şehirdeki bayinin servisini aradım. akü bitme durumunu sordum.

"evet böyle bir durum var. çözümü henüz bulamadılar araştıyorlar dedi." konuşma 10 sn sürdü. teşekkür edip kapattım.

2023 makyajlı kasa i20 alacaklar bu durumu göz önünde bulundursunlar derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halvetifarazi -- 7 Kasım 2023; 16:29:11 >
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

Evet LPG nin garantiyi bozduğunu söyleyen bayide sigortadan bahsetmişti haklısınız.

LPG için 40.000 TL ödeyip bununla uğraşmak istemem , ve hyundai tercih etme dusuncemden biri 5 yıl garanti olması

Yılda 15-20 bin km yapan biriyim eğer aracı alırsam lpgsiz binerim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ20 1.4 elite mi bayon 1.4 elite mi arkadaslar hala karar veremedim 0 km siz ne dersiniz ?

• doruktr kullanıcısına yanıt

Bayon'a hiç binmedim, bilmiyorum. Ancak genelde i20 çok alçak gelen kişiler Bayon tercih ediyor. Performans ya da malzeme anlamında bir kalite farkı yoktur diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar yeni i20 aldım, YouTube da falan i20 çöp konfor yok alınmaz falan diye yorumlar okudum. Moralim bozuldu arac cuma gelecek kullanan arkadaşlar o kadar kötü bir araç mi ? Clio Orta paketten 70 80 bin daha ucuz

• Engin Cann kullanıcısına yanıt

Hocam iyi günler bende makyajlı i20 adlim butcem olmadığı için clio ya falan çıkamadım. Ama herkes çok yanlış yapmışsın hyundai alınmaz i20 çok konforsuz falan yazmış. Siz memnun musunuz ?

• gsseven46 G kullanıcısına yanıt

dostum konfor göreceli bir kavram. golf'e binen i20'ye konforsuz der. audi'ye binen golf'e. mercedes'e binen auide'ye konforsuz der. bu iş para meselesi. hem i20 öyle konforuz bir araç değil. parayı verdiysen kimsenin dediğini dinleme kafana takma. al arabanı güle güle bin.

"senin olan araba en güzel arabadır" mantığın her zaman bu şekilde olsun.

• halvetifarazi H kullanıcısına yanıt

İlk arabam daha önce araba kullanmadım. O yüzden biraz daha kafam rahat olsun diye sıfır almak istedim butcemede i20 uyuyordu ama baya morel bozucu şeyler okudum inşallah memnun kalırım

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Haklısınız kullanıp kendimiz karar vereceğiz artık.

bence memnun kalırsın, arabayı teslim alıp kullanmaya başlayınca buraya da deneyimlerini yazarsan güzel olur herkes fikir edinir, araçta neler hoşuna gitti yada gitmedi gibi mesela???

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

bence memnun kalırsın, arabayı teslim alıp kullanmaya başlayınca buraya da deneyimlerini yazarsan güzel olur herkes fikir edinir, araçta neler hoşuna gitti yada gitmedi gibi mesela???

Yazarım tabi hocam. Tek sorunu fazla yakması görünüyor şu anda.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

2.5 yıldır kullanıyorum. Her şeyi fiyatına göre değerlendirmek lazım. Aldığınız fiyata daha konforlu bir araç 2. elde bulursunuz ama örneğin 100.000km'de olur bir sürü derdiyle beraber gelir. Her tercihin bir getirisi bir de götürüsü var. Ben arabadan fazla anlayan birisi değilim, size aracı birkaç cümleyle özetlemeye çalışayım.

Araç fazla yakmıyor, az da yakmıyor. Araç uçup kaçmıyor, kağnı gibi de gitmiyor. Aracın iç plastik parçaları alabileceğiniz en kötü kalitede, ancak diğer donanımların bir kısmı da daha pahalı araçlarda yok. (örn kablosuz airplay) Bagajı küçük ancak diğer yandan B sınıfı hatchbacklerde bulabileceğiniz en geniş, en ferah araç. Bir de sunroof varsa ferahlık hissi artıyor. Aracın ses yalıtımı kötü, şehir içinde 50-60 ile giderken bile lastik sesini duyarsınız, uzun yolda bir de kafayı takarsanız sizi yorar. Ben uzun yolda en az 140km/s hız yapıyorum, kırmızı ışıklarda 3 saniyede fırlayıp gitmek istiyorum diyorsanız aracı hemen iade edin. Sakin kullanıyorum, ucuz, beni ustalarla uğraştırmayacak güncel teknolojilerle donatılmış bir araç arıyorum diyorsanız mutlu olursunuz.

Bir de istemenin sonu yok. Öyle zannediyorum ki son model mercedes'e binsek bile bir noktada acaba şu mu olsaydı diye düşünür insan. O yüzden yukarıda da yazıldığı gibi eldekinin tadını çıkartın. Araca kötü diyen birisi aynı fiyata aynı özelliklerde farklı bir araç gösterirse hepimiz gidip alalım. Gıcır gıcır araba, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

peki servis ne dedi???

Alıntıları Göster

Takviye yaptılar yine aynı sorun çıkarsa servise alırız dediler.

• doruktr kullanıcısına yanıt

Ben de aynı durumdaydım 1,4 style otomatik aldım. Style paketini alabilirsiniz. Araba özellik bakımından dolu geldi gözüme. İçi geniş sadece bagajı biraz dar. 25 bin daha düşmüş. Bayiye gidip kredi imkanından da yararlanabilirsiniz.

• Bende makyajlı kasa aldım Style paket. Akü sorununu bu kadar dert etmeyin garantili araçlar elbet kalıcı çözüm bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14511452145314541455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.