Style paketin bayon versiyonunda hayalet ekran yoktu, led far yokmuş(emin değilim) birkaç zımpırtı daha eksikti. Bayiiye sorduğumda bagajı geniş olması senin için önemli mi dedi hayır diyince i20 al geç dedi. Bagaj genişliği gerçekten bayonda fark ediyordu. |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1451. sayfa)
-
-
Çünkü kasa olarak daha büyük bayon ama motor aynı o yüzden bence i20 güzel, renk olarak beyaz alma bence diğer bütün renkler kendine göre güzel ama nedense beyaz i20 de tasarımı hiç göstermiyor. Ne zaman teslim alacaksın arabayı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1-2 haftaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslim alınca ayrıntılı bir inceleme yorumu yaparsın buraya?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni kasa 1.4 i20'ye LPG taktıran var mı? Varsa memnun musunuz? Nasipse sıfır alacağım, 1-2bin km yol yaptıktan sonra LPG takarım gibi geliyor. LPG'li bir araçtan geçeceğim nasip olursa. O yüzden önden araştırmaya başladım. Hyundai araçlar hangi sistemle daha iyi çalışıyor acaba? Daha önceden 2012'de sıfır 1.6 elantra alıp 2017'de satmıştım yine o araç da LPG idi onda BRC kullanmıştık 1 kere arıza çıkartmamıştı. Yine BRC düşünüyorum ancak yine de bir sormak istedim.
-
Oldukça uyumlu ve sorunsuz.tüm markalar da oluyor iyi bir ustanın elinde.brc ya da prins önerebilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4 2018 aracımda landirenzo lpg takıldı, 0 almıştım almadan servise takın dedim.
size önerim landi taktıracaksanız, servis takmasın.
landi çok kolay enjektör bozuyor ve çok pahalı, ve en kötü yanı motor arıza ışığını sürekli yakıyor.
gidin atikerin hangi kiti uyumlu ise onu taktırın.
atiker taktıran tanıdıklarım ne motor arıza uyarısı ne enjektör sorunu almadılar.
not: net 40 lt lpg alacak simit taktırın, servisler 32 takıyor. Baştan söyleyin.
Cumartesi günü 1.4 Style Makyajlı 2023 için kapora bıraktım hayırlısıyla. Kendi aracımı satabilirsem alacağım. Biraz LPG'siz binmeye çalışacağım ancak aracı seversem LPG taktırıp uzun yıllar binmeyi düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu Lovato'nun tavsiye edildiğini gördüm. Siz ne dersiniz hocam Lovato mu takalım? Yoksa BRC mi baksam? Atiker'e biraz mesafeli yaklaşıyorum niyeyse ön yargı var biraz ama onu da takabilirim. Serviste taktırmam servis hem pahalı takıyor hem de ben servislerin işçiliğini genel olarak zayıf buluyorum. Evin diğer aracına bayiden kaput filmi yapmışlardı evlere şenlik... O yüzden bakım hariç bayiye uğramayı düşünmüyorum, tabi kendi aracımı satıp i20'yi alabilirsem.
@meddah58 teşekkürler hocam
-
Hangi marka olacağı sizin tercihiniz. Marka kadar önemli olan işcilik.
Mpı motor lpg için sistem yağlayıcı ister, oda 3 bin km civarı hazne boşaltıyor.
bir süre sonra yağsız kullanmaya başlıyorsunuz, yeni yağ sanayide 150-200 tl ( yarım litre )
ben arada sanayiye gidersem ekletiyorum.
2. Bir aracım daha var 2015 de atiker takıldı, sanayide. Bu zamana kadar enjektör vb arızası vermedi. Motor arıza ışığı yakmadı.
2018 de iyisi olsun deyip landi taktırdım i20 aracıma, hata yapmışız.
ustalara muayaneden geçer en büyük simit tankı takın deyin. Yoksa sık sık lpg almanız gerekir, uzunyolda.
Not: lpg dolum yeri, depo kapağı için olmasını ve bir aparat vermelerini söyleyin.
temsili, resimdeki gibi olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 16 Ekim 2023; 10:17:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler hocam
-
arkadaşlar 0km i20 alıp akü problemi yaşayan var mı? daha aracı alalı 15 gün oldu akü ile ilgili problem yaşadım? var mı böyle sorum yaşayan?
-
servise gidip şarj dinamosunu ölçtürün, normal derlerse birde sanayide ölçüm yaptırın.
Markadan ziyade montaj daha önemli.ancak ben brc comfort ve prins technmax öneririm.bütce sorun değilse üst seviye kitler de olabilir (brc platinium)gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 style plus i20 (26.000km, arka tamponda lokal boya + sağ arka kapıda ufak sürtme) üzerine 200.000 TL verip sıfır i20 makyajlı elit paket almak sizce mantıklı mı? :) Şunları edinmiş oluyoruz:
Araba sıfırlanıyor,
Hava yastığı 2'den 6'ya çıkıyor,
dijital klima,
çarpışma önleme,
şerit takibi,
sürücü dikkat uyarısı,
yağmur sensörü,
ön park sensörü,
hayalet ekran,
6 hoparlör,
ambians aydınlatma,
anahtarsız çalıştırma,
otomatik katlanan yan ayna,
köpekbalığı anten,
krom cam çıtası
-
Hocam BRC de güzel marka önceki Hyundai aracım 1.6 2012 Elantrada brc vardı. Çok memnundum 5 sene 1 kere bile arıza vermeden satıldı. i20 henüz gelmedi ama ona da LPG düşünüyorum şu an. 5-6 bin LPG olmadan binip görmek istiyorum LPG'siz dayanılıyor mu diye Zaten bu sürede de LPG konusuna iyice hakim olurum gider en doğru yerde en doğru kiti takarım diye düşünüyorum. Teşekkürler
-
Hocam bana değmez gibi geldi. Araba aynı araba donanım farkı da bence o kadar yok ama siz bilirsiniz tabi ki. Elite yerine Style'ın daha mantıklı bence. 17 jant ve sunroof'a style üstüne 80.000 TL fark verilmez diye düşünüyorum. 920 civarına Style bence mantıklı olabilir.
-
Bana da mantıklı gelmedi de kendime bir destekleyici arıyorum :) Yani böyle 200 değil de 150 olsa "eh hadi madem" diyeceğim. Neyse şimdilik dursun bakalım :) Teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: hEro_Uzun yolda 5.5 - 6.5 arası alıyorum. 120km/sn civarlarında sanıyorum 6lt gösteriyor diyebilirim. Biraz sabredip uğraştım ve en fazla 5lt civarına kadar düşürebildim, ondan sonrası için artık arabayı neredeyse durdurmak gerekir :)
Ankara'da yoğun trafikte 9lt oluyor. Trafik kilitlenirse 10lt'i aşabiliyor. Düşük hızda akıcı trafikte 7.5-8 lt civarı. Normal hızda akıcı trafikte (lambalarda dur kalk vs dahil) 6.5-7lt civarı alıyorum diyebilirim. Çok az trafikte, az lambalı şehir içi 25-30km yol yaparsanız 6lt civarına kadar düşüyor. Uğraşıp 5.5'a kadar düşürürsünüz ama tabi o da normal kullanım olmuyor. Bir de biliyorsunuz yokuş vs çok fazla değişken var özellikle şehir içlerinde. Bunların hiç birisinde tüketimi azaltayım diye özel bir çaba sarfetmiyorum.
Arabadan çok anlayan birisi değilim ancak çıkardığım sonuç bu arabanın yakıt cimrisi olmadığı yönünde. Ancak çok fazla yakıyor diyebileceğimiz bir durum da yok sanıyorum.
Clio ile i20 arasında kalmıştım. Yorumunuzug görünce iyi ki Clio almışım diyorum dedim. Şehir içi 5.7 lt, Şehirler arası 3.5 lt yakıyor araç. Aradaki beygir farkı ise sadece 10.
-
-
Arabayı bayan da kullanacaksa hiç düşünmeyin 200 bin farkı verin.
ayrıca 26 bin km demek 30 bün bakımına girmemiş demek. 30 bin bakımında ayrıca hidrolik ve fren balataları ( ön arka ) değişir. Orjinal Balataların ömrü 30 bin.
bunlar ve bakım masrafını servise sorun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X