< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1449. sayfa)
-
-
merhaba arkadaşlar, aracım 1.2 mpi benzinli düz, daha 125 bin km de, bin km de yarım litre yağ yakıyor, var mı aynı sorunu yaşayan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ikisi de sanırım en boş modelleri, ben 1.4 motor alırdım en azından, hem daha güçlü hem 4 silindirli
2020 yeni kasa i20 1.0 tgdi hybrit aracım için servisten bakım fiyatı aldım bir servis 6000 tl diğeri 4400 tl fiyat çekti kendim yapsam 2000 2500 tl civarı bir fiyat çıkıyor araç garantili halen sizce ne yapayım nacizane görüşleriniz nelerdir teşekkür ederim ☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İ20 2015 1.4 benzin otomatik, internette bakım için yağ alıcam da kaç lt yağ alıyor, bilen yazabilirse sevinirim.
Arkadaşlar 2023 model benzinli manuel i20 aracım var jump paket. Hyundai nin internet sitesinde liste fiyatlarına baktığımda aracın sıfır liste fiyatı yok. i20 olarak otomatiklerin liste fiyatı var ama manuel araçların liste fiyatı yok. Temmuz ayında vardı ancak ağustos ayında yok. Bu durumda ben aracımı satışa koyarken neye dikkat etmem gerekiyor ? Kafama göre bir rakama koyabilirmiyim ?
-
Arkadaşlar 1.2 Style 2016 model alma arifesindeyim nelere dikkat edilmelidir bu arraclarda. Ekspertiz yaptırdık şanzımanda terleme çıktı, suyu eksikti aracın ve yağı fazlaydı. Yorumlarınızı bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sa gençler 2019 i20'im var, sisler sürekli açık kapatamadım nereden kapanıyor bilen var mı?
-
bayon almak yerine neden i20 tercih ediyorsunuz beyler?
ayrıca motor da aynı 1.4mpi 6 ileri?
-
Araç jump model mi,eğer jumpsa kapatamazsın onlar sis değil gündüz farlarıquote:
Orijinalden alıntı: ykurtulussa gençler 2019 i20'im var, sisler sürekli açık kapatamadım nereden kapanıyor bilen var mı?
Herkes bayon alacak diye bir kaide yok.quote:
Orijinalden alıntı: KolonyaBilgisayarbayon almak yerine neden i20 tercih ediyorsunuz beyler?
ayrıca motor da aynı 1.4mpi 6 ileri?
Evet hocam jump teşekkürler
Fiyatlar aynı mı?
merhaba arkadaşlar, ankarada bildiğiniz iyi bir hyundai motor ustası var mı ?
İvedik yeniçağquote:
Orijinalden alıntı: malchik
merhaba arkadaşlar, ankarada bildiğiniz iyi bir hyundai motor ustası var mı ?
Şaşmaz ayyıldız
SATILDI ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 22 Mart 2024; 18:2:29 > -
Arkadaşlar 2019 i20 için hangi multimedya önerirsiniz.. 4 ram 64 gb..
Birsürü marka var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i20 1.4 MPI style otomatik 2022 model gerçek yakıt tüketimini paylaşacak arkadaş var mı? fabrika verisi değil gerçek veri? genelde sakin kullanırım aracı, şehir içi ve şehir dışı tüketim nasıl bu araçta?
-
Uzun yolda ortalama 6 - 6.6 civarında sakin kullanımda alıyorum. Bu değerin düştüğü de oluyor ama o çok sakin kullanımda. :)
Şehir içinde ise ortalama 7.5 - 8.5 arası alıyorum genelde ancak ben şehir içinde mümkün mertebe trafikten uzak durmaya çalışıyorum. Aracı Ekim ayında almıştım o zamandan bu yana 6500 KM yol yaptım, çoğu uzun. Söyleyeceklerim bunlar.
-
merhaba uzun yolda 2500 devire sabitlesek sakin kulanım da 6 litrenin altını görme ihtimali yok mu sizce, 6 litre ve aşağısı uzun yolda kırmızı çizgim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X