2500 tl fiyat aldım bugün orijinal servisinden :) Peki mesela sonradan sensör taktırılabiliyor mu ? Mesela Kör nokta sensörü gibi ? |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1447. sayfa)
-
-
her şeye zam geldiği gibi bu da zamlanmış demek. 2500 tl çok fazla. eve gittiğim zaman aldığım kutunun fotoğrafını çeker buraya yüklerim. aliexpress'te aynısını görmüştüm. belki denemek istersiniz.
kör nokta sensörü ön taraf için değil mi? benim araç style paket arkada var ama önde yok. ön için sordum servis takmıyor. istese takar ama benim servis ilgilenmiyor. bende taktırmayı düşünüyorum. bunun için youtube'da necati ünlü-ünlü otomotiv diye bir sayfa var. ona taktırmayı düşünüyorum. daha önce kendisine araç kamerası montajı ve led far taktırmıştım. işçiliği çok iyi. istanbul'da anadolu yakasında dükkanı,
sayfası şu:https://www.youtube.com/@otomultimedya
örnek bir tane var i20 park sensörü
https://www.youtube.com/watch?v=I-JUINK9vhA&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Haziran 1000 tl ye yaptırmıştım. Aynı model zeytinburnu servisinden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
2012 model i20 sense 1.2 d cvvt araç aldım, hz limitleyiciyi ayarlayınca ekranda kaça limitlediğim rakam olarak gözüküyor, ancak hız sabitlediğimde, sabitlediğim hız ekranda gözükmüyor. Bu normal midir ?
Teşekkürler
-
2021 model jump i 20 aracım yıllık bakımı için cevizlibağ servisinden aldığım fiyat: 3900 ( mecbur yaptıracağım daha 4 yıl garantisi var.) başka bayilerde de aynı mıdır fiyat?
hocam ben geçen ay 2500'e yaptırdım hyundai erk'e. fiyat bu kadar sürede artmaz sanırım. benim aracım 2021 otomatik style paket
Hangi bayi?
bayrampaşa hyundai erk
Tekrar bir sorum olacakti. Kablosuz sarji taktirdiktan sonra telefonu onalana koydugunuzda her zaman sarj mi basliyor ? Veya sarj etmek istemedigim zaman o alana koydugumda sarji iptal edebilecegim bir ayar olabiliyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herhangi bir ayar yeri yok. alanına her koyduğunda şarja başlıyor ama şöyle bir durum var biraz öne, arkaya veya kenara koyarsanız şarj etmez. dediğiniz gibi şarj etmek istemediğiniz zamanlarda da öyle koyabilirsiniz.
Yol bilgisayarının oradaki ayar menüsünden kablosuz şarjı kapatabiliyorsunuz. Ancak bu ayar menüsünü görüntülemek için ne gerekiyor bilmiyorum. Belki sadece elite plus gibi üst seviye paketlerde açık geliyordur. @ugurel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 3 Nisan 2023; 14:19:11 > -
Egea 1.4 Urban ile 1.4 Jump Otomatik İ20 arasındayım.. Tavsiye öneri verecek var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik araç candır.quote:
Orijinalden alıntı: CesurKavimlerinEfendisiEgea 1.4 Urban ile 1.4 Jump Otomatik İ20 arasındayım.. Tavsiye öneri verecek var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar dün itibariyle i20 ailesine bende katıldım. 2023 model i20 jump aldım.
Araçta direksiyon kilitleme işlemi nasıl yapılıyor. Aracı park edip kontak anahtarını çıkardıkdan sonra aracın direksiyonunu ne yapsam kilitleyemedim. Yardımcı olurmusunuz rica etsem ?
-
13 yıl aradan sonra i20 1.4cvvt style aracıma veda ettim. Çok kahrımı çekti.
Bu ona son bakışım
-
bijon anahtarı kaç mm
-
0 i20 var mi bayiilerde?
Kimine var kimine yok :) Nakit ödeyeceğim derseniz yok, çok zorlarsanız üzerine aksesuar vs adı altında para isteniyor. Hatta doğrudan elden nakit para isteniyor, karşılıksız. Düpedüz. Bazı bayiler biz istemiyoruz, liste fiyatı neyse o diyor. Ancak onlar da sıra var diyor, binlerce kişi bekliyor diyor. Elimde takas için araç var derseniz o binlerce kişilik sıra bir anda yok olabiliyor. Çünkü örneğin 700 bin lira değerindeki aracınıza 580 bin teklif ediliyor, oradan da ayrıca kar ediyor bayiler.
-
2022 1.4 style otomatik i20 sahibiyim. carplayi bağlayıp telefonda sosyal medyada gezerken veya rotayı kapattıktan sonra otomatik olarak radyo açılıp duruyor. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? Bir de i20 için 15.000 veya 1 yıl sonunda bakıma gelin dediler. Aracı çok fazla kullanmıyorum 1 yılın sonunda taş çatlasa 5.000 km yaparım. yine de 1 yıl sonunda yıllık bakıma götürmek gerekir mi ?
-
Size araç garantisinden bir hak doğduğunda Hyundai'nin ilk bakacağı şey rutin bakımlarını yapmış mı olacaktır. Örneğin rutin bakımı 1 ay geciktirirseniz ve garantiden faydalanabileceğiniz bir arızanız olursa aracınız garanti dışı bırakılır. 1-2 günden bir şey olmaz ama birkaç haftalık geciktirmelerde başınız ağrıyabilir maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X