Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1446. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.499
Cevap
213
Favori
1.992.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14441445144614471448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 2022 i20 de kablosuz carplay sikintisiz calisiyor. Hic kopma sorunu yasamadim. Yazilim bilgilerine baktigimda bc3 ile baslayan numara mevcut. Guncel yazilimi hangi site uzerinden indirip guncelleme yapiyoruz ? Gordugum kadariyla arac uzerinden guncelleme kontrolu bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurel kullanıcısına yanıt

Ben bazen bağlanmama gibi bir sorunla karşılaşıyorum, bazen kontağı çevirdiğimde bağlanmıyor gidip elle başlatıyorum. Hatta geçen sıfırlamaya çalıştım silme ekranında bug'a girdi farklı bir şehirde yolda kaldım, eski usül telefondan devam etmem gerekti falan sonra sıfırladım herşeyi, şuan güzel çalışıyor ama yenileme imkanım varsa denerim şansımı. :)

• Bu adreste i20'de BC3 olarak olarak gözüken global ölçekte BC3 tabanlı Audio yani multimedyalar için son sürüm (i20 navigasyonsuz (Telefon olmadan harita olmayan) multimedya olan sürüm, CarPlay vs.). Bütün hatalar giderilmiş zaten yıl sonunda çıktı daha baya yeni. İçinde Türkçe de var, bir şey yapmanıza gerek yok kurulumda Türkçe oluyor zaten.

Buradan uygulamayı indirip VPN ile Avrupa'da bir ülkeye bağlıyken Avrupa'yı seçip üyeliksiz olarak i20 üzerinden bahsettiğim sürüm ile boş bir USB'ye yükleme yapın, sonra da USB'yi cihaza takıp güncelleme yapın. Zaten yanlış bir şey yapamazsınız kabul etmiyor USB'yi diğer türlü. 15-20 dakika sürüyor, rölantide beklersiniz. @ugurel , @unraiser  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 2 Mart 2023; 20:21:16 >

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bizim i20lerde iPhone’mi hızlı şarj edemiyorum bir ayarı mı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yok, en iyi seçenek yüksek Watt'a sahip 5V 3A örneğin (15W) bir çakmak adaptörü almak ya da yeni bir iPhone ise 20W daha da iyi olur. Diğer türlü 2.1A bildiğim kadarıyla i20'nin USB'leri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 6 Mart 2023; 18:57:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Hocam pardon hızlı şarj değil kablosuz şarj.yerine koyduğumda telefon şarj olmuyor

• Arkadaşlar i20 aracımda iPhone telefonumu kablosuz olarak şarj edemiyorum yardımcı olabilecek var mı

• aybata kullanıcısına yanıt

Bugün Bayon için kapora verdim ve el sıkıştım. Aracı bir aksilik olmazsa haftaya teslim alıyorum. i20 diye çıktığım yolda Bayon'a atladık (:

• araca ulaşamıyorum hocam resmen yok çekıyorlar

merhaba. aracınız hangi paket?

• SmtSvm kullanıcısına yanıt
    Elite

bende 2021 style paket var. kablosuz şarjı sonradan serviste taktırdım sıkıntı yaşamadım hiç ama şarj olmuyor durumu varsa belki soketlerinde bir sorun olmuştur.

Telefonunuz iPhone mi?eğer iPhone ise belli bir ayarı var mı acaba?

merhaba. telefonum iphone 12 pro ama herhangi bir ayar yapmadım. telefonu bırakıyorum ve şarj oluyor. elite modelinde herhangi bir ayar var mı bunun için?

Ayarı bilmiyorum telefonu bırakıyorum şarj olmuyor telefonum iPhone 12

Hyundai nin kendi servisinde mi yoksa ozelde mi taktirdiniz acaba ? Benim de style paket 2022 ama sonradan kablosuz sarj taktirabilecegimi bilmiyordum. Maliyeti hakkinda da bilgi verebilir misiniz ?

• ugurel kullanıcısına yanıt
    aracı aldıktan birkaç ay sonra kendi hyundai yetkili servisinde taktırdım. 1300 TL'ye taktırmıştım o zaman.

Hocam cihaz şarjdaykem multimedia ekranında nasıl bir simge çıkıyor.

iphone'u şarja taktığın zaman şarj kısmının üzerinde şarj olduğunu belirten bir simge çıkıyor ya aynı onun gibi şarj olduğunu gösteren simge çıkıyor.

Tsk ederim

• 
Sayfa: önceki 14441445144614471448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.