< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1444. sayfa)
-
-
Elit jant değil benim araç için uygun değil.
Yanlız 0 için fiyat çok iyi. Takım fiyatıymış.
jantlastikmagaza.comJant Lastik Mağaza | Jant | Yaz Lastiği | Kış Lastikleri | 4 Mevsim Lastiklerhttps://www.jantlastikmagaza.com/urun/16-inc-4-100-hyundai-i20-gun-machined-takim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2019 için kasko ve sigorta ne çıkar arkadaşlar bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba millet. 2017 style aracın açıkır cam tavan su tahliye kanalları tam olarak nerde. Nasıl temizlenir bir klavuz bişey var mı? Şöyle bir aradım, bişey bulamadım.
Şu an bir şikayetim yok aslında. Ama er ya da geç tıkanacak. Başımıza iş gelmeden temizleyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese selam,
2015 model aracımdaki fabrika çıkışlı Daiichi marka dokunmatik ekran bozuldu. her şey ok ama dokunmatik ekranı kullanamıyorum. Resetleme ve sigorta çıkar/tak yaptım nafile. Daha önce başına gelen var mı? 3, 4 yere sordum 3,5K para istiyorlar. O parayı vereceğime 5,5K Android ekran taktırırım :) Daha ucuza çözebileceğim bir bilginiz var mı?
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.
-
2015 elit var bende de hocam. Geçen hafta android ekran takdırdım, bendeki fabrika çıkışlı Daiichi boşa çıktı. Herhangi bir sıkıntısı yok. İlgilenirseniz makul bi fiyata bırakırım size :)
-
Arkadaslar 2014 1.4 benzinli otomatik i20 nin trigeri kayış mi zincir mi?
Merhabalar arkadaşlar, i20 almak istiyorum Allah nasip ederse fakat bir kaç bayiye sordum araç bulamıyorum. Bu konuda fikir verebilecek kimse çıkar mı?
Hocam benim araç 2021 trafik 3700 ,kasko (yetkili servis dahil ,ikame araç dışında full kasko) 8500 tl 12 taksit yapıldı. Belki fikir verir,2 hafta önce yaptım.
-
Teşekkürler. Benim de Trafik 4300, kasko 9500 oldu, kaskoya 6 taksit yaptırdım.
Merhaba,
Ben de 2022 1.4 Style paket alarak aranıza katıldım. Benim sorum, araçta kablosuz android auto kullanırken, araç ekranına internet gelmiyor. Yani ben Hyundai NEG6 diye kendi wifi ağına telefondan bağlanıyorum ve android auto açılıyor otomatik olarak. Ama google maps çevrimdışı olarak çalışıyor; aynı şekilde youtube music çalışmıyor. Ancak bluetooth ile telefonu bağladığımda ise doğal olarak google maps çalışmıyor ama youtube music çalışıyor. Yani kablosuz android auto bağlantısında, telefonun internetini, mobil ağ açık olmasına rağmen araç kullanmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Buarada benim trafik de 4200, kasko (Ak Sigorta) da 7500 tl tuttu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurel -- 3 Ocak 2023; 8:10:57 > -
Selamlar,
Aynı model bende de mevcut. Aracın wifi ağına direkt olarak bağlanmayı hiç beceremedim. Bunun yerine cihazı bluetooth üzerinden eşleştiriyorsunuz. Eşleştirme sonrasında otomatik olarak wifi bağlantısı da oluyor ve internet çıkışlarınıda bu şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Bluetooth üzerinden telefon eşleştirip o şekilde deneyin derim. Tüm uygulamaları bu şekilde rahatça kullanıyorum ben.
-
Hocam ayın kaçında kaça aldınız aracınızı?
Ben hyundai bayisinden 17bin km, hasarsiz ikinci el olarak 545 e aldim. Sifir arac hibcir yerde olmadigi icin bu fiyata katlandim.
31 Ekim'de 490 bin TL vererek style paket i20 aldım. Ekstra olarak beyaz led ampul, film ve seramik kaplama yapıldı. Liste fiyatı 475 bindi diye hatırlıyorum, 15 bin TL ekstra vermiş oldum. Kullandığım 70 günlük sürede genel olarak araçtan memnunum. Pek uzun yol tecrübesi olmadı, genel olarak İstanbul şehir içi kullanıyorum. Yakıt ortalamam 7,5/8 litre arası değişiyor. Yeni araç, eh havalarda yaz kadar sıcak değil sabahları, büyük ihtimalle güzel havalarda 7/7,5 litre olur, oda zaten fabrika verisi oluyor.
Style pakette geri görüş kamerası, akıllı ekran, hız sabitleyici vb. var. Beni tatmin etti.
Motor olarak şehir içi herhangi bir olumsuzluk görmedim. Genel olarak memnunum. Yalnızca yokuşlara gelince araç benzini içmeye başlıyor. Yokuş performansını arkadaşımız paylaşmış. :
OtolimityoutubeBugün hyundai i20 1.4 mpi otomatik hız denemesi ile beraberiz. hyundai i20 1.4 mpi 100 ps güç yokuş testi nasıl sonuçlandı birlikte bakıyoruz. sizleri pov sürüş ile baş başa bırakıyorum. iyi seyirler..https://www.youtube.com/watch?v=8Tn-_6Oq-WI&ab_channel=OtolimitDezavantaj olarak MTV'si denebilir. i20 için 6 aylık 2 bin küsür MTV bence çok fazla. Bir de araçta yalnızca 2 airbag var. 15 senedir araç kullanıyorum kazam yok ama bu başkasının bana vurmayacağı anlamına gelmiyor. 2 airbag konusu Hyundai markası için "ayıp" .
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
-
Hyundai i20 1.0 Tgdi Hybrid aracım var satılık düşünen olursa 11 bn km de mavi hatasız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukerhan -- 12 Ocak 2023; 12:42:26 >
Hocam telefonun interneti ile ilgili bişey yok sanırım. Bluetooth açın bağlayın zaten android auto otomatik bağlanır. Yanlız araç ekranında ayarlar kısmında wifi diye bir ayar var, ordaki tik seçili olmalı yoksa auto çalışmıyor, sadece bluetooth bağlanıyor.
Merhaba, benim telefonum huawei p30 pro. Öncelikle wifi ayarlarından mobil ag ile wifi otomatik geçişini aktif hale getirdim. Geliştirici seçeneklerinden de mobil ağ sürekli açık ı seçtim. Sonra araca bindiğimde telefonda hem bt hem wifi acık bir şekilde oluyor ve aracın ekranından telefonu yansıt tuşuna baştığımda android auto açılıyor. Ancak şöyle ilginç bir sorun daha oluştu. Google haritalar çevrimiçi olarak gayet güzel çalışmaya başladı, anlık trafiğe göre navigasyon yapabiliyorum. Fakat youtube music e geldiğimde parçayı oynatmıyor. Gene sanki internet yokmuş gibi davranıyor; ama Google haritalarda böyle bir sıkıntı yok. Telefonu araca sadece BT üzerinden bağlayıp wifi ı kapatırsam da youtube music i açıp bt üzerinden araçta müzik oynatabiliyor; ancak bu sefer android auto olmadığı için navigasyon yapamıyorum :) Belki telefondan kaynaklanıyordur; eşimin S22 si ile deneyeceğim.
-
Telefondan olanilir hocam. Benim iphone, eşimin xioami telefon. İkisiyle de çok iyi çalışıyor. Ama tabi iphone çok ayrı, serilik ve stabiliye çok iyi. Bir de en iyi spotify ile çalışıyor.
Kendi aracım da 3008 kablolu var ama i20nin ki gibi stabil değil kesinlikle.
Kesinlikle katiliyorum. Sirket telefonim iphone, i20 e bindigimde otomatik olarak kablosuz carplay ben bir sey yapmadan aciliyor direkt. Ama p30 pro ile araca bindigimda bt ile otomatik baglaniyor. Android auto icin ise aracin ekranina dokunmam gerekiyor.
Buarada 2020 Nissan Qq aracimda bile kablosuz carplay veya android auto kullanamiyorum. Bence i20 nin multimediasi oldukca basarili :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X