Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1445. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.499
Cevap
213
Favori
1.992.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14431444144514461447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.el almayı düşünen varsa satabilirim 2016 model style paket 40.000 km kırmızı cam tavan hatasız boyasız tramersiz en son bakımı 6 ay içinde İzmir hyundai servisinde yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 15 Ocak 2023; 4:47:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gøød chãrlotté kullanıcısına yanıt
    Merhaba otomatik mi? fiyat nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik hocam. 500bine bırakıyorum

• İ20 2021 jump model arabam var. Mixtech marka geri görüş taktırma mı öneren var mı? Carplay da varmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hayırlı sürüşler.

3 gün önce 2016 model 1.2 mpi elite blue panorama ile aranıza katıldım. Km 74000 de. Bir kaç sorum olacak sizlere cevaplarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ediyorum.

-Araca hangi marka yağ ve filtre almalıyım?

-Triger kayışı mı yoksa zinciri mi var? Ne zaman değişir? Bir de v kayışı varmış sanırım bu ne zaman değişir?

-Aldığım arkadaş start stop motora zarar veriyor diye iptal etmiş ama nasıl bir zarar veriyor acaba? Bunu geri nasıl aktif edebilirim?

Hakkınızı helal edin vaktinizi alıyorum ilk benzinli ve Hyundai aracım.

Saygılarımla…

• Arkadaşlar periyodik bakım için bayilerden fiyat alan oldu mu?

• arkadaşlar selamlar yıllık bakıma gidipte fiyat alabilen oldu mu 2022 i20 sahibiyim.

• Herkese selamlar, sıfır 2023 i20 almayı planlıyorum. Malum yok şu an fakat gelirse haber verecek bayii.

1.4 Syle Plus ve Elite arasında çok fark görünmüyor. Sizce, Style Plus almaktansa Elite almak fiyat farkını vermeye değer mi?

• Arkadaşlar 2018 makyajlı kasa i20.
    Öncam çatladı ben aynı rarka cam düşünmüyorum.
    Orijinal olan bile yerli üretim.
    Endişem sensör doğru çalışırmı.
    Cam değiştiren arkadaşlar, sensör sorunu olmadı diyebileceğiniz bir marka varmı.

• Ugurbalkas U kullanıcısına yanıt
    Bana 3000 dediler ama biseyler yapabiliriz diye acik kapi bıraktılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    3000tl daha gitmedim biseyler yapabiliriz dediler

• şahinler Ş kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: şahinler

3000tl daha gitmedim biseyler yapabiliriz dediler

aracınız kaç model ve kaç km'deydi ? birde hangi bakımın içeriğinde neler yapacaklarını söylediler ve istanbul içi ise hangi bayiden fiyat aldınız ? Çok soru sordum affınıza sığınarak :)

• şahinler Ş kullanıcısına yanıt
    Şehir neresi?

• otomatik araç almak istiyorum i20 mi clio mu

• Ugurbalkas U kullanıcısına yanıt
    2022 1.4 otomatik 12000 kmde ilk bakim yag ve filtreler Şehir Antalya

• meddah58 kullanıcısına yanıt
    Antalya

• CarPlay kopma sorunu için araştırmalarım sonucu Türkiye ve Avrupaya bu sürümün 1 yıl geç geldiğini geleceğini gördüm, hep böyle ilerliyormuş süreç. Ancak Amerika'da BC3 sürümünü indirince (i20 yok başka bir modelden (BC3 sistemine sahip Bayon'du galiba) indirdim ama içeriği aynı, hatta Türkçe bile var) araç güncellemesiyle çok daha stabil oldu gözle görülür derecede ve bir kere bile kopma olmadı aylardır.
    Ayrıca 2021 i20 modeli aracımda daha önce fark etmemiştim hep hız sabitleme var ama hız limiti neden yok diyordum, tuşa basılı tutunca da hız limiti açılıyormuş çok sevindim, rahatlık oldu limitleri aşma derdi yok artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 2 Mart 2023; 9:41:3 >
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt

CarPlay için sizin söylediğiniz gibi bekleyeceğiz anlaşılan. 2022 i20 var ve internette güncel firmware vs. görüyorum ama araçtaki sürümden bağımsız oluyor genelde.

• unraiser kullanıcısına yanıt
    Müsait olduğumda size Bayon sürümünü atarım, birebir aynı BC3 sistemini kullanıyor, bir sorun yaratmaz. En fazla servise götürdüğünüzde sürümü tanımazlar. Kişisel tercih ben güncelledim Türkçe bile var içinde.

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt

Çok sevinirim, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 14431444144514461447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.