Aynı araç bende de mevcut. Radyo eğer bluetooth koparsa falan veya bazen media bağlantısı kesildiğinde açılabiliyor. Bunun dışında benimde henüz 4bin km'de araç. Bende heralde 6000 km falan yaparım. Ancak bakıma girmezse garanti dışı kalıyor araç, bu nedenle servise getireceğim. Alıntı: https://www.hyundai.com/tr/tr/satis-sonrasi/warranty/garanti-politikasi C) Bakım ve Servislerin ihmal Edilmesi; Tanıtma ve Kullanma Kılavuzunda “Araç Sahibinin Sorumluluğu” kısmında belirtilen periyodik bakım ve servislerin ihmal edilmesi sonucu ortaya çıkan arızalar. Uygun olmayan ve düşük kaliteli yakıt kullanımından kaynaklanan yakıt sistemi, pompa ve enjektör arızaları ( Her bir araç için kullanılması gereken yakıtın nitelikleri, ilgili aracın Tanıtma ve Kullanım Klavuzunda belirtilmiştir.) (Minimum 95 oktanlı kurşunsuz benzin, Euro-4 standartında düşük kükürtlü dizel yakıtı), Aracın kilometre saati ile oynanması, < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 25 Nisan 2023; 11:54:24 > |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1448. sayfa)
-
-
2022 model style paket 9bin km, 747 liraya alarak katıldım aranıza
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar.
Bende aranıza 1.0 Style ile katıldım.
Araç konusunda oldukça zayıfım.
Bakım, yapılması gerekenler, dikkat et dediğiniz konular vs. vs.
Bunun için araç kitapcıgı yeterli olur mu ?
Şuradan bulabilirsin dediğiniz kaynak var mı?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tretule -- 5 Mayıs 2023; 17:55:53 > -
205/45/17 yerine 215/45/17 takmak ne farkettirir herhangi bir olumsuzluk yaratır mı?
i20 makyajlı model duyuruldu
Emre Özpeynirci 🚙twitter“İşte İzmitli yeni i20 ‼️ Üretimine 2023'ün 3. çeyreğinde Hyundai Assan'ın İzmit fabrikasında başlanacak ve daha sonra Avrupa ve Türkiye’de eş zamanlı olarak satışa sunulacak makyajlı i20 vitrine çıktı. Yenilenen ön ve arka görüntüsüyle B segmentine hareket getirecek gibi...”https://twitter.com/eozpeynirci/status/1656239446994432000?s=52&t=kBWASEPDR1bE7DdSnRBPgw -
Ben kışlıkları 205/50/17 kullanıyorum. Bu değişen rakamların belli bir değeri tutturması gerekiyor. İnternette bir sürü uygulama var hesaplayabileceğiz. Örn:
-
değişim yüzdesi %1.44 cıkıyor. uygundur sanırım
Aynı sayfada şöyle yazmışlar: "Eğer lastik ebadınızı büyütmek veya küçültmek isterseniz de %3 oranını aşmamanız gerekir."
-
Ablamlar 2020 elite plus İ20 aldılar. Kablosuz şarj özelliği ile sadece İPhone mu şarj edilebiliyor? Galerici öyle söylemiş ve denediklerinde de öyle olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2017 model 1.4 otomatik MPI motor i20 kullanıcısıyım.
8-9lt benzin tüketimi olduğu için BRC comfort LPG sistemi taktırdım.
32lt gaz ile 200km gibi çok düşük bir km gidebildim. Km harcaması benzinle aynı gözüküyor. Normalde %30-40 kar yapmam gerekiyorken böyle bir sonuç almak çok şaşırttı. LPG ile kullanan arkadaşlar depoyu fullediklerinde kaç km yol gidiyorlar ve ne kadar yakıyor? Bilgi paylaşabilirsiniz sevinirim. LPG Candan mühendislik te takılmıştır.
Bi hata olmasın Hocam, çok fazla yakmış. başka benzinlikten yakıt alıp Bir depoyla daha deneyin bence. Olmazsa lpgciye gidin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 18 Mayıs 2023; 15:48:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Landi 32 lik depo 300-320 şehir içi
Arkadaşlar 2017 model aracım için multimedya teyp arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
-
Yetkili servise bakım için gitmeden randevu oluşturmak gerekiyor mu?
Evet hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
11 bin kilometre de bakım yaptırdım. 3binden biraz fazla ödedim. Sonraki bakım 15bin km sonra.
-
Merhaba. 2023 model Clio 1.0 tce touch paket mi, 2023 model i20 1.4 mpi jump paket mi? İki araç da manuel. Hangisini tercih edersiniz? Birbirlerine göre artıları eksileri nelerdir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selamlar herkese,
bayiden sıfır bi i20 almayı düşünüyorum ama hyundai bayilerinin kredi kampanyaıs var mıdır güncel ? son zamanlarda kredi çeken oldu mu bayi aracılığıyla vs?
-
Arkadaşlar selamlar ,2021 model 1.4 Mpi benzinli aracıma 45.000 bakımında ilk defa yetkili servis tarafından 5w 30 yağ yerine 0w 30 konmuş sorduğumda sistemde bu gözüküyor dediler garip geldi bana.Size yetkili serviste hangi yağ konuluyor ?
Konu baya hareketsiz ; araştırmalarım sonucu kendi soruma kendim cevap vermiş olayım Hyundai merkez yeni benzinli i20 modelleri için 0w20 yağ kullanmaya başlamış teyit aldım bilgilerinize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X