Denemek lazım. Yakın zamanda çıkacağım uzun yola. Hız sabitleyici ile 100-110 arası sabitleyip bakmaya çalışayım, eğer sıkılmazsam tabi. Kesin bir söz vermiyim. :) |
HYUNDAİ i20 ANA KONU (1450. sayfa)
-
-
Uzun yolda 5.5 - 6.5 arası alıyorum. 120km/sn civarlarında sanıyorum 6lt gösteriyor diyebilirim. Biraz sabredip uğraştım ve en fazla 5lt civarına kadar düşürebildim, ondan sonrası için artık arabayı neredeyse durdurmak gerekir :)
Ankara'da yoğun trafikte 9lt oluyor. Trafik kilitlenirse 10lt'i aşabiliyor. Düşük hızda akıcı trafikte 7.5-8 lt civarı. Normal hızda akıcı trafikte (lambalarda dur kalk vs dahil) 6.5-7lt civarı alıyorum diyebilirim. Çok az trafikte, az lambalı şehir içi 25-30km yol yaparsanız 6lt civarına kadar düşüyor. Uğraşıp 5.5'a kadar düşürürsünüz ama tabi o da normal kullanım olmuyor. Bir de biliyorsunuz yokuş vs çok fazla değişken var özellikle şehir içlerinde. Bunların hiç birisinde tüketimi azaltayım diye özel bir çaba sarfetmiyorum.
Arabadan çok anlayan birisi değilim ancak çıkardığım sonuç bu arabanın yakıt cimrisi olmadığı yönünde. Ancak çok fazla yakıyor diyebileceğimiz bir durum da yok sanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 13 Eylül 2023; 23:28:1 >
-
detaylı yorum için teşekkürler.
-
arkadaşlar yeni i20 aracımı aldım, ilk 0 aracım, istanbuldan elazığa geldim, yakıt ortalaması 5,3 litre, 120 üzer hızı geçmedim. inşALlah sıkıntısız kullanırım
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın,hangi donanımı aldınız,araç makyajlı kasa mı, maliyet ne oldu.quote:
Orijinalden alıntı: muratteknoarkadaşlar yeni i20 aracımı aldım, ilk 0 aracım, istanbuldan elazığa geldim, yakıt ortalaması 5,3 litre, 120 üzer hızı geçmedim. inşALlah sıkıntısız kullanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet makyajlı kasa hocam, 970 bin, renk farkı 7 bin aldı, online sipariş vermiştim malesef İstanbul bayisine teslim etmiş hyundai, ben de Elazığ da oturuyorum, 1300 km yaklaşık, gidip alıp getirdik, çok memnun kaldım araçtan maşallah.quote:
Orijinalden alıntı: ajf39
Hayırlı olsun güle güle kullanın,hangi donanımı aldınız,araç makyajlı kasa mı, maliyet ne oldu.
Alıntıları Göster
Hangi paket,ilk kmleri uzun yolda yaptığınız iyi olmuş bence.quote:
Orijinalden alıntı: murattekno
Evet makyajlı kasa hocam, 970 bin, renk farkı 7 bin aldı, online sipariş vermiştim malesef İstanbul bayisine teslim etmiş hyundai, ben de Elazığ da oturuyorum, 1300 km yaklaşık, gidip alıp getirdik, çok memnun kaldım araçtan maşallah.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 14 Eylül 2023; 22:29:48 >
Hocam evet arkadaşim da öyle söyledi ama yorucu bir yolculuk oldu, araç style paket, ilk defa hyundai grubu araç aldım, hep fiat yada Renault kullandım bu zamana kadar. Eşim kırmızı İ20 beğenince almak istedi, şükür nasip oldu, online alınca hemen aracı yolladılar bekletmedilerquote:
Orijinalden alıntı: ajf39
Hangi paket,ilk kmleri uzun yolda yaptığınız iyi olmuş bence.
Alıntıları Göster
hocam hayırlı olsun öncelikle.online sipariş hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz ne kadar sürede teslim oldu vs
-
1.4 motor rampada çekmiyor
Konya’da düz yolda sürmek dışında eziyet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam siteden sipariş veriyorsunuz, 10k ücret alıyor sipariş verirken, sonra bir kaç günü bayiye geliyor, bari aroyor gidip alıyorsunuz, süreç çok hızlı yani
-
peki istediğimiz renk ve model bulunabiliyor mu acaba ve hangi bayiye teslim ediyorlar örneğin istanbul istesek tutupta kars'a gitmez herhalde :)
-
Hocam renk olarak, benim istediğim kırmızıydi vardı ama her renk olmayabilir, bayi olarak genelde İzmir, İstanbul bayileri veriliyor. Zaten onu siz seçiyorsunuz, ben alırken bayon style da sadece İzmir, İ20 style sadece İstanbul vardı, ben de malesef ta elazig dan gelip almak zorunda kaldım, çok söyledim, kayıt oluşturdum ama buraya göndermediler malesefquote:
Orijinalden alıntı: Ugurbalkaspeki istediğimiz renk ve model bulunabiliyor mu acaba ve hangi bayiye teslim ediyorlar örneğin istanbul istesek tutupta kars'a gitmez herhalde :)
anladım hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah
-
Çok Temiz Hyundai I20 İlan No: 1126146973https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-cok-temiz-hyundai-i20-1126146973/detay
arkadaşlar merhaba, araç bu trafik levhalarını okuyor ve yol bilgisayarında gösteriyor ya mesela 50 hız tabelası hızımız 50 nin üstündeyse ikaz sesi çıkıyor işte bu sesi nasıl kapata biliriz tabelaları yine göstersin ama sesli uyarı vermesin? var mı yardımcı olabilecek?
-
Bugün i20 style için kapora mı verip anlaştık gibi. Bayon için gittim i20 aldım. Yine de kararsızım. Bayii bana bayon yerine i20 önerdi. 1m verilip alınır gibi duruyor. Bir de rengine karar versem tamamdır. Beyaz kırmızı füme varmış para versen başka renk de bulunur. Kullanıcıların renk hakkında görüşleri var mı?
-
Hangi model hangi paket tam olarak fiyat ne?
i20 style 1,4 otomatik 970k
-
şerit takip çarpışma önleyici gibi özelliklerle güzel olmuş... bana göre bayon biraz hantal gibi geliyor... neyse hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X