Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de 1.2 elite pan. var. Gerek tasarım, gerek donanım olarak kesinlikle sınıfının en iyi arabası.

Siz aldırış etmeyin "kazık yemişsin, neden 2. el almadın" diyenlere. 5 yıl garantisi bile almak için bir sebep... Geçen sene 60 bin TL civarındaydı bu araç. Ama ülke şartlarında sıfır bomboş arabalar bile 50 bin TL den başlıyor şu an...
  • hocam bu araçta hız sabitleyici var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

hocam bu araçta hız sabitleyici var mı?

Var.
  • İbiza 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style olan 62.400 TL iken 70 bin liraya hyundai almak mantıklı gelmiyor. Hele ki IBIZA 1.2 TSI 90 HP Style 55.400 TL ise :D. Neyse güle güle binin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    2016 polo ile hiçbir zaman yakıt tasarrufu kasmadım ve sürekli 5'li değerleri görüyorum. Tabi kullanılan mevkiye göre değişebiliyor. Ben marka savunuculuğu yapmıyorum belirteyim sadece tecrübemi aktarıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimba

Aracınız hayırlı olsun...
    Bende de 1.2 elite pan. var. Gerek tasarım, gerek donanım olarak kesinlikle sınıfının en iyi arabası.

Siz aldırış etmeyin "kazık yemişsin, neden 2. el almadın" diyenlere. 5 yıl garantisi bile almak için bir sebep... Geçen sene 60 bin TL civarındaydı bu araç. Ama ülke şartlarında sıfır bomboş arabalar bile 50 bin TL den başlıyor şu an...

5 yıl garantisi olan 2 yaşındaki aracı 2. el alınca 3 yıl daha garantisi olmuyor mu?
  • adam aracı almış bitmiş baltalayıp yerin dibine sokmaya gerek yok. yanlış seçim olabilir ama yine de araştırmış belli ki. şahsen ben 8.5lt benzin yiyen bir aracı günlük bile kiralamam ama kendisinin bileceği iş. aracı şirket arabası olarak 1 yıla yakın kullanmıştım bana performansı güzel gelmişti ama tabiki zevk alayım diye hiç test etmedim işim görülsün mantığındaydım ve benzinine de dikkat etmemiştim.
  • Vay arkadaş Yollar zebil gibi i20 kaynıyor arasan 1 tane ibiza bulamazsın hala seat diyorlar yahu. Bu forumdaki herkes iyi maldan anlıyor da diğer vatandaşlar boşa yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: Bimba

Aracınız hayırlı olsun...

5 yıl garantisi olan 2 yaşındaki aracı 2. el alınca 3 yıl daha garantisi olmuyor mu?

Tabi ki.. Aldığım araç 1 yaşında idi. 4 yıl daha garantisi vardı ama araç araştırma safhasında aylarca neler yaşadım, bezdim..

Adamlar +2 yıl garanti uzatmaya ekstra para istemiyor hiç olmazsa doğuş grubu gibi..

Sıfır fiyatları fahiş de 2. el fiyatları farklı mı?

Buyrun;

https://www.sahibinden.com/hyundai-i20-1.4-mpi-elite/benzin?a5_min=2016&a5_max=2017&sorting=price_asc

Aynı özelliklerde 2. el temiz 2016 modelleri 60 bin civarı.

• Ne adamlar var yahu su kulusture 70 bin vermis.2016 nisan ayinda 0 astra k aldim dynamic paket 74 e almistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Ne adamlar var yahu su kulusture 70 bin vermis.2016 nisan ayinda 0 astra k aldim dynamic paket 74 e almistim.

Ne adamlar var yahu şu külüstüre 74 bin vermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

quote:

Ne adamlar var yahu su kulusture 70 bin vermis.2016 nisan ayinda 0 astra k aldim dynamic paket 74 e almistim.

Ne adamlar var yahu şu külüstüre 74 bin vermiş

Yoksa sendemi i20 sahibisin bu arada 74 e aldim 79 a sattim 1 yil tepe tepe kullanip 2 ay once

• Bilgiler için teşekkürler güle güle kullanın aracınızı.
    Burdaki profesörlere çok takılmayın, ben de sıfır araç alırken o para verilir mi niye 2. el almadın diye başımın etini yemişti tüm tanıdıklarım, altı yıl oldu daha bir kuruş masraf çıkarmadı aracım, bana çemkirip kendi ikinci el alan tanıdıklarım ise sanayiden çıkamıyor haftasonları, dünya para döktüler araçlarına.
    Aynı şekilde aracımın forumlarını okuyayım demiştim, vay o model çok kötüymüş o şanzıman çok sorunluymuş, motor berbatmış vs birkaç gün okuyunca sıfır arabamdan soğumuştum suratım asık kullanıyordum, sonra bıraktım yorumları okumayı arabamla barıştım yıllardır çok mutluyuz.
  • quote:

bu saygısızlığın sebebi nedir
    adam çalışmış didinmiş parasıyla gitmiş "kendi" sevdiği bir arabayı almış ve onunla mutlu
    siz kimsiniz de böyle bir yorum yapma hakkını kendinizde görüyorsunuz
    burası forum herkes birbirini eleştirecek ama haddini bilerek
    pahalı almıştır ucuz almıştır sana göre kötüyse hayırlı olsun ama bence pahalı der geçersin
    ben de 2015 te senin astrandan on kat daha dolu dizel otomatik i30 u 74 e almıştım ne oldu şimdi seninki mi külüstür oldu birden
    ya da 2014 de 80 bine sıfır a3 satıyorlardı, daha da geriye gidelim istersen 90 lara 80 lere filan
    bir hayırlı olsun demek bu kadar mı zor bu kadar mı yozlaştınız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

quote:

adam çalışmış didinmiş parasıyla gitmiş "kendi" sevdiği bir arabayı almış ve onunla mutlu
    pahalı almıştır ucuz almıştır sana göre kötüyse hayırlı olsun ama bence pahalı der geçersin
    ben de 2015 te senin astrandan on kat daha dolu dizel otomatik i30 u 74 e almıştım ne oldu şimdi seninki mi külüstür oldu birden
    ya da 2014 de 80 bine sıfır a3 satıyorlardı, daha da geriye gidelim istersen 90 lara 80 lere filan

Bunun gibiler yuzunden fiyatlar bu hale geliyor adamalr hala 0 araba alip b sinifi coplere 70 veriyor.Sonra fiyatlar neden artiyor diye aglamayin ozaman.Biraz akillansin millet gecen yil c sinifi aldigimiz paralara bu sene b sinifi alabiliyoruz.

• Bu yorumlar ne ya

Adam sanki arabayla mezara gidecek anasını satıyım.2 sene sonra aynı paraya satar gider başka bi tane alır.Allah yolunuzu açık etsin,sorunsuz,mutlu bi deneyim olur umarım sizin için

• quote:

quote:

quote:

Bunun gibiler yuzunden fiyatlar bu hale geliyor adamalr hala 0 araba alip b sinifi coplere 70 veriyor.Sonra fiyatlar neden artiyor diye aglamayin ozaman.Biraz akillansin millet gecen yil c sinifi aldigimiz paralara bu sene b sinifi alabiliyoruz.

bu fiyat artışları bu vergiler bu sene ortaya çıkmadı
    bak kendin diyorsun 74 e astra aldım 1 yıl sonra 79 a sattım diye
    o zaman sen de o eleştirdiğin düzene destek vermiş olmuyor musun
    veya fiyatlar sadece bu yüzden artıyor o zaman sen neden aldın
    geçen yıl alıp bu yıl sattığına göre bu yıl da yeni bir araba adlın heralde bu durumda en çok senin yüzünden artıyor fiyatlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu fiyat artışları bu vergiler bu sene ortaya çıkmadı
    bak kendin diyorsun 74 e astra aldım 1 yıl sonra 79 a sattım diye
    o zaman sen de o eleştirdiğin düzene destek vermiş olmuyor musun
    veya fiyatlar sadece bu yüzden artıyor o zaman sen neden aldın
    geçen yıl alıp bu yıl sattığına göre bu yıl da yeni bir araba adlın heralde bu durumda en çok senin yüzünden artıyor fiyatlar

Araba almadim ev aldim yatirim yaptim.Bu fiyatlarla 0 araba felanda almayi dusunmuyorum.

• Bu arabanın corsadan ne fazlası var açıklayabilir mı bilen biri? Ben satın alırken ikisini de kullanıp Corsa aldım i20 bana çok vasat geldi ben mı yanılıyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döviz kurundan önce 2013 de ÖTV oranıyla günümüzü karşılaştırmak bile durumu açıklıyor.
    1 Mart 2013 dolar kuru 1.8010 http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201303/01032013.xml
    6 Haziran 2017 3,531
    Aradaki fark 1.944 kat yani 27000 e aldıysam 52488 Lira olması gerekir. ki dolar kuru sadece arabanın Vergisiz taban fiyatını etkileyeceği için bu fiyattan daha da düşük olması gerekir. şu durumda dolar kuru kadar da vergi zamları bu fiyatları etkilemiş.

Yine ekleyim bu fiyata almak mantıksız değil, sıfır araca binmek isteyen için gayet normal ama fiyatların bu olmaması gerekiyor.
    Elimde dizel ford focus var 2013 de fatura fiyatı 42.000 şu an ikinci eline 60 üzeri istiyorlar sıfırı ise 98 bin. sadece kur farkı artışı olamaz bu.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.