Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2012 model 25000km de otomatik 1,3 Colt aldım hocam.. Güle güle kullan aracını.. Ben fazla para vermek istemedim açıkcası.. Ama güzel araç almışın..
  • Güle güle kullanın. Ülke şartları ortada, sizin içinize sindikten sonra yorumlara çok da takılmamak lazım.
  • birilerini kazıklamaya çalışan yüzlerce 2. el ilanı gördükçe internette. Varsın bayii kazansın diyor insan, iyi yapmışsın hocam güle güle kullan.
  • Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

Şuanda yani haziran fiyatı 73000 tl olan rapid spaceback style paketli 1.2 tsi dsg araca bakıp i20den pahalı demişsiniz. Çoğu konuda iç mekan genişliği ve konfor olarak i20 den kat kat üstündür kendisi. Bence siz tam inceleme yapmadan bir karar vermişsiniz.
  • polo 1.2 tsı allstar 69.000 yüzde 3 zubizu indirimi var 65.000 kadar alınır ikinci eldede peynir ekmek gibi satılır ve degerlenir
  • Arkadaşımıza hepimiz anlattık 1.2 Manuel in iyi bir seçim olduğunu ancak 4 ileri otomatiğin artık çağ dışı kaldığını.

Ancak gel gelelim ; pencereden başını çıkartıp baktığın zaman yüzün gülüyorsa o araba senin arabandır.Nitekim konu sahibi bu aracı çok sevmiş ve eminim ki sürekli aracına bakmak, binmek istiyor. Söylememiz gereken tek şey hayırlı olsun, kazasız belasız demek..

Arkadaş bu konuyu bilgi toplamaya çalışanlara fayda olsun diye açtı , aracı aldım hata mı ettim diye değill

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya kazasız, az km'li , düzgün bir C segmenti alırsın diyen arkadaşlar, bir iki link atsın da biz de bilgilenelim. Taklasız araba satmıyor kimse , satanı da galericiler yoluyor.
  • geçmiş olsun kardeş.
  • Hayırlı olsun hocam. Eski ve yeni kasa i20 1.4 crdi jump ve yeni kasa 1.2 mpi jump kullandım, çok güzel bir araba. 1.2 si bileşehir içinde gayet güzel gidiyor ki 1.4'ü hayli hayli gider. Sadece aynı fiyata 1.4 crdi alabilirdiniz ki torku için değer. İ20'yi çok güzel götürüyor.

Ses sistemine bayıldım zaten. Sesi sonuna kadar açabildiğiniz nadir arabalardan.

Benim tek eleştirim fren pedalı. Doblo ile Focus'un frenlerine göre daha zayıf geldi. Özellikle panik frende pedal sertleşiyor. Bu fiyata daha iyi bir fren sistemi konulabilirdi.

İtalyan tasarımı arabalara bayılan biri olarak hyundai benim için 2. Sırada.

• Yazık cidden.Acıdım.Bu kazığı yerken hiçmi zorunuza gitmedi?
  • Foruma 2008 den beri üyeyim , belki çok yazı yazmadım fakat iyi kötü forumun üye tipleri hakkında bilgim var.

Birkaç yorum yapacağım izninizle ;

- Şöyle araç alaydın böyle yapaydın diyenleri , aynı araç donanımları almak koşulu ile diğer bayileri gezmeye davet ediyorum Bir de iç mekan kalitesi , tasarım ve bir de test sürüşü yapmalarını rica edicem.

- 1.4 atmosferik taş devrinden kalma motor ve cilalı taş devrinden kalma şanzıman benim işimi hayli hayli görür.Sürekli ş.dışına çıkan biri olmadığımdan dolayı turbolu araç heveslisi değilim.Şunu da belirteyim sıfır araç almışken , araç keyifli olsun diye panoramik açılır tavan istedim , aslında aklımda ibiza 1.0 ECOTSI vardı fakat cam tavanı sadece panoramik olduğundan (tam açılmıyor arkadan 5 cm havaya kalkıyor) dolayı ve sipariş üzerine 4 ay gibi bir süre beklemem gerektiğinden dolayı vazgeçtim.

- Motor ve şanzıman için yorum yapan arkadaşlara saygım var , ben bunu böyle bilerek aldım. Çok canım sıkılır ise LPG takar binerim paşa paşa . Ama yaptığım km haftada max .100 km civarını olunca çok da dişe dokunmuyor.

- 11-12 lt yaktıranlar bence tekrardan araç sürüş eğitimi alsınlar.

- Tekrar belirtiyorum ben asla marka savunuculuğu yapmıyorum. B segment oto şanzıman bir araç almaya karar verdik , vw , skoda ,seat , peugeot , ford , toyota ve hyundai 'ye bakıldı . Gözümüze gönlümüze en hoş gelen araç olarak i20 yi seçtik . Zaten satış rakamları bunu kanıtlıyor.

- Maalesef fiyatlar çok artmış durumda , daha önce den 5-6 adet 2.el aracım oldu , daha da cıvkı çıkmadan hayatımda hiç tatmadığım sıfır araç tadını tatmak istedim o yüzden aldım.

- Konu açmamın sebebi almayı düşünen arkadaşları bilgilendirmektir.

• arabanız hayırlı olsun allah kaza bela vermesin fakat eleştirmeden geçemicem hem diyorsunuz ülke şartları böyle şöyle hemde gidiyor ve alıyorsunuz yani illa alıncaksada 70 bin tl verilip bir araç bence hyundai alınmamalı yani 70 bin tl paranız varsa 2.el daha temiz ve daha donanımlı araçları heryerde bulabilirsiniz benim arkadaşım daha geçen gün 2016 model seat leon fr 15 bin km de sattı ve 62bin tl ye gitti araç ve eminim şu araçtan daha doluydu o araç herşeyi vardı yani bence 70 bin tl vericekseniz daha güzel araçlar kesinlikle bulurdunuz paranıza yazık olmuş biraz ve eleştirdiğiniz sisteme boyun eğmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

Yazık cidden.Acıdım.Bu kazığı yerken hiçmi zorunuza gitmedi?

Gitmedi , röveşata ile golü yedim..
  • @metay51

Olumsuz yorumlara çok fazla takılmışsınız gibi görünüyor. Aracınızı almışsınız hem de severek beğenerek almışsınız. Şu anda da aracınızla mutluysanız gerisi boş.

Bende 3 ay kadar önce 2010 ot. fiesta trend 40.000 tlye aldığımda benzer çok yorum yapıldı ama 3 aydır ailemle biniyorum, geziyorum, pikniğe gidiyorum, hafta sonu canım nereye istiyorsa gidiyorum. Otomatiğin keyfini sürüyorum, yakıtı çok mu? Evet çok ama zaten ben bunu bilerek, sorunsuz olsun varsın çok yaksın diyerek aldım ve aracımdan çokta memnunum.

Siz de artık aracınızın keyfini çıkartın, gerisini boş verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@metay51

Olumsuz yorumlara çok fazla takılmışsınız gibi görünüyor. Aracınızı almışsınız hem de severek beğenerek almışsınız. Şu anda da aracınızla mutluysanız gerisi boş.

Bende 3 ay kadar önce 2010 ot. fiesta trend 40.000 tlye aldığımda benzer çok yorum yapıldı ama 3 aydır ailemle biniyorum, geziyorum, pikniğe gidiyorum, hafta sonu canım nereye istiyorsa gidiyorum. Otomatiğin keyfini sürüyorum, yakıtı çok mu? Evet çok ama zaten ben bunu bilerek, sorunsuz olsun varsın çok yaksın diyerek aldım ve aracımdan çokta memnunum.

Siz de artık aracınızın keyfini çıkartın, gerisini boş verin.

Yok üstad takılmıyorum asla keyifle yorum yazıyorum

• Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel seçim, bende 8-9 aydır Jump olan modeline biniyorum çok iyi araç 1.2 olmasına rağmen 50 tl ile 150km yol yapıyorum.
  • Rengi güzelmiş.Allah hayırlı kazasız etsin.

• Sıfır aldın devlrt tarafından kazıklandın ama sonradan başın ağrımaz.

İkinci elde en eli yüzü düzgün vatandaş bile bi kazık atıyor kurtulamıyorsun en iyisini yapmışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dikkatli bakılırsa konu sahibinin parmağı kıpırdıyor. Ölmemiş, vurmaya devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B sınıfı araçlar 70 bandına oturunca bu 2. El bilmem ne alırım diyenler ne yapacak merak ediyorum. Sanki sıfırlar 70-75'e oturduğunda 2017 model 2. El B sınıfı araç 40 bin olacak.

Sıfırlar arttıkça 2. El de aynı şekilde artacak. Maalesef sorun i20, punto vs sorunu değil. Sorun kötü ekonomi.

Geçen sene dizel otomatik dinamik astra k aldım 86 bin liraya ve bu ciddi bir paraydı benim için. Şuanda 2017 modeline 110 bin lira istiyorlar. Sıfırı 110 olmuşken ben aracı 2. Elde 70'e mi vereceğim. 2. Ellerne bakıyorum 90-95 arası değişiyor. Eğer bir daha araç almayacaksam kardayım, altınları bozdurmuitum bozmasam daha az kar edecektim. Ama tutar astrayı satıp a3 veya bmw alıcam dersem zararım kol gibi. Çünkü geçen sene x eklemem gerekirken bu sene 2x eklemem gerekiyor.

B sınıfı araç 40-45 c sınıfı 65-70'tir en fazla benim gözümde ama piyasa bu. Alacaksan ihtiyacın varsa mecbursun. 86 binlik faturada 40 bin ötv vardı dolayısıyla küfüre hak eden araba değil bu vergilerden tepemize binen devlettir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.