Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 70 bin liraya 10 bin daha koyar 2. el BMW 320 d alırım keyfime bakarım sıfır araca para kaptıracak zeki değilim :D
  • FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    kendi aracınızı kaça aldınız şimdi satsanız kaça satarsınız?

gerçi kısıtlama geldi herhalde, galerici harici en fazla 3 tane satılabiliyor diye hatırlıyorum.

Bu forumda takılalı yaklaşık 7 yıl oldu, eski fiyatları ve yeni fiyatları gayet iyi biliyorum. VW acaip fiyat farkı olan bir araç mesela.
  • Adamı pişman ettiniz konuyu açmasaydı daha iyiymiş:) bu arada 2017 model full fiesta titanyum 1.5 dizel için 72 bin tl gibi bi diyatı var.benzinli i20 için 71500 çok.neyse almışsın artık güle güle bin.tabi hala aracından soğumadıysan:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    1.5 ay önce 67'e aldik kaca satariz bilmiyorum.

Demek istedigimi yanlis anladiniz, 70 e alin araba koyun garaja 3 yil beklesin 100 e sattiniz diyelim. Hersey o oranda zam yiyecegi icin kâr etmis olmayacaksiniz demek istedigim o.

• Fiyatlar nereye çıktı millet hala gidip inadına sıfır araç alıyor inanılmaz ya.Devam edin siz tüketmeye çok yol alırız böyle 2 seneye o i20 100 bin olur
  • Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • bende bizim pederin caddy sini satıp i20 almayı düşünüyordum.

ta ki bu konuyu okuyana kadar
  • Hayirlisi olsun kazasiz belasiz burda laf edenlerin yarisindan fazlasinin arabasi yoktur, sifir araba almamislardir falan filan.. geyik lazim.. uzar gider.. ayri bir baslik acman manidar olmuş..

• Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.

Burda yazılanlara çok aldırış etmeyin. Bunu niye aldınız 2. El şahin alıp üstünede arsa alırdınız diyen bile çıkar.

Fiyata çok atıfta bulunan olmuş. Alışın artık arkadaşlar paramız değersiz. Adı var kendisi yok. 70.000 tl buna mı verilir diyene kadar gidin fiyatı belirleyenlere, paramızı pul edenlere çemkirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: canemrebuyuk

2013 yılıdnda makyajlı kasa 1.2 i20 jump paketi 29.000 e almıştım.
    70 bin vermek biraz fazla gibi geldi bana ama sıfır araç için de fiyatlar malesef öyle. aracı alanda değil o fiyata satanda sıkıntı var.

Hocam 2013 yılındaki döviz kuruna bir bakın isterseniz.

• Fiyatlar uctu gitti bu arabalara bu paralari veriyorlarmi yeaaa demeyin bakin veriyorlar gordugunuz gibi.Arac firmalari bakti alan hala var bu fiyatlara biraz daha dayiyalim bari diyor.

• Hojam hata yapmıssınız o parayı sonata yada santa fe ye yatırsaydınız daha memnun ederdi. SantaFE en azından HAKKI olurdu
  • Araç hayırlı olsun. Ama öyle b+ falan deyip aracı büyütmeye gerek yok. 1300 kg ye yakın ağırlık ve 1.4 atmosferik motor ve 4 vitesli aracın şehir içinde az yakacağını düşünmek hata olur. Ani hizlanmlarada yeterince iyi ivmelenmez ve baya yakar muhtemelen.

• Tipini çok beğendiğim Allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Fiyat fazla diyenler ülke şartlarında ederi bu insanların heveslerini baltalamanın bi alemi yok sonuçta satarken de bu fiyattan düşecek.

Sıfır kokusuna bile değer inşallah bize de nasip olur. :)

• çok yakışıklı araba. Allah kaza bela vermesin.
  • Neresinden bakarsan bak mantıksız bir seçim benzinli düşük torklu bir motor,sağlam olsada berbat bir aktarım.Hiç yok donanımı harika,sürüş keyfi fazla diye zırvalamaya gerek yok sonuçta malzeme belli.Ayrıca az binicem diye de bu motor yine tercih edilmez 2000-3000 km yapacağınız bir tatile o araba valiz dolu ve klima açık çıktığınızda dediğimi anlarsınız.Yakıt ve performans anlamında.Eski teknoloji üstüne kurulu altı üstü sağında solunda iki tane led lamba var diye bu araçları satın alanları görmek insanı üzüyor.Yakacağı yakıt min. 8-10 litre yazık.
  • 70,500 kere hayirli sahurlar

Guzel ulkemin guzel vatandaşlari

Hepinizi seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 motor için 8 litre çok değil mi
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
  • A3ün 0ı bi ara 80e satılmıştı vay be

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.