Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hacii kimseyi koparttığım yok gerçekler acıtır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChikoBombare

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

quote:

Orijinalden alıntı: ChikoBombare

Sıfır araçlara bu kadar para dökmek , ne bileyim bana çok saçma geliyor. aynı donanımda çok az kilometreli hasarsız kazasız çiziksiz çürüksüz ne arabalar var . Geçen hafta 2016 model 1.4CRDİ 28binde consept paket Kia Rio aldık. 53BinYTL ye arkadaşa.

Allah kaza bela vermesin , güle güle kullanmayı nasip etsin.
    Araçtan beklentiniz önemli bu noktada , inşallah tüm beklentilerinizi karşılar , sorunsuz binersiniz.

ikinci el tasarım garabeti rio'ya 53k vereceğime sıfır i20'ye 70bin veririm.

(not: bmw 3.18i)

iyi vermeler

sana da iyi alışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: comnet

quote:

Orijinalden alıntı: metay51

quote:

Orijinalden alıntı: comnet

Hayırlı olsun İbrahim bey.

Aydınevler'e yakın olan Hunko'dan mı aldınız? Siz daha önce Fiat bakıyordunuz diye hatırlıyorum onu alıp sattınız mı?

Yok hyundai nev den aldım dostum , Fiat Punto Evo yu alıp anneme verdim.

Hayırlı olsun tekrar iyi günlerde kullanın.

Saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybarszn

70.000TL'e İ20 aldığınız için gerçekten üzüldüm. Aynı fiyat başlangıcıyla alabileceğiniz dünya kadar C segmenti HB model bulunmakta. [Astra, Leon, Megane, Focus, 308, Auris vs.] Dolu bir İ20 alacağıma boş olsun C segmenti olsun. İ20 sınıfında iyi bir araç ancak tüm B araçlar için geçerli kanaatimce 55.000TL'den fazla para verilmez. C ile B hiç bir zaman kalite, yalıtım, sürüş, güvenlik, hacimde yarışamaz. Yinede aracınız hayırlı olsun Allah kazasız, belasız sürmeyi nasip etsin.

burdaki güvenlik kelimesi çok önemli günümüzdek içoğu araba kağıt gibi trafik kazalarında ezilip büzülüyor sağlam araç almak önemli bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturkakin

Hacii kimseyi koparttığım yok gerçekler acıtır

ortalama hız ve yakıt tüketimini gösteren kadran resmini atana kadar inanmam kusura bakma kardeşim
  • Nan ne yürüdü konu be
  • Bugün bayağı bir km yaptım . İnsan arabadan inmek istemiyor. 1 ayda 2200 km oldu. Otomatik keyfi, sessiz iç mekan, hele müzik sistemi Sona yakın ses en ufak bozulma yok. Ama aracı dolu almak lazım hakkını vermek için. Elite pakette yan kapı içleri malzeme kalitesi bile farklı yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Bugün bayağı bir km yaptım . İnsan arabadan inmek istemiyor. 1 ayda 2200 km oldu. Otomatik keyfi, sessiz iç mekan, hele müzik sistemi Sona yakın ses en ufak bozulma yok. Ama aracı dolu almak lazım hakkını vermek için. Elite pakette yan kapı içleri malzeme kalitesi bile farklı yapmışlar.

1000 civarı benzine para vermek nasıl bi his :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert0163

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.Yanlış seçim bence, Audi a3 70 bin tlye 2 . El temiz piyasada çoktu. Hem audi konforu ve ismi hemde prestiji daha yüksek araba varken niye bunu aldınız aklım almadı.

Audi ile hyundainin yürütme masrafları da aynı herhalde.

• Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Lpg var dizel den ekonomik Şu An.

• Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama dayanamayıp yazıyorum.
    1.4 CRDI 6 İleri Düz Elite Pan Smart (Dizel) bu araba 142000tl ve bana ötv muafiyetiyle 85000 tl civarına tekabul ediyor. Şu andada 2015 model i20 jump paker var arabadan çok memnunum.
    Sizce bu arabaya bu para verilirmi yada bu civarda bana önerebileceğiniz bir şey y varmı

• İ20 nin kapısı açtığımda ve camları kapadigimda gelen degisik elektrik sesi ve kapinin esnemesinide gorunce
    Polo ma sarilasim geldi

• Nasil hocam memnun musun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine 0.990 cc motor polo fanları gelmiş.

Hyundai i20 çok beğendiğim bir araç değil ama Polo da bir çok yönden bundan üstün bir araba değil . Aşağı yukarı artık bu sınıftaki arabalar benzer. Saçma subjektif değerlendirmeler ile yerilecek bir araba da değil

• Yani bu para s etmezmi

• 70bin bütçe ile iyi bir seçim yapmışsınız...Forum müdavimlerinin o para verilir mi 70bine Range alırdınız sözlerine itimat etmeyiniz...

• Piyasa berbat 2016 model 1.2 i20 styl pan versiyonunu 2016 Aralık ayında seramik kaplama +nikelaj paket dahil 56 bin tl almıştım.
    Şuan fiyatlara bakıyorda araç alınmaz şu ortamda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin
    Fakat çok daha iyi seçenekler bulunurdu.

68 bine 2014 kia ceed dizel concept plus araç aldım. Çok memnunun bir arabadan isteyebileceğiniz her şey var .

• quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama dayanamayıp yazıyorum.
    1.4 CRDI 6 İleri Düz Elite Pan Smart (Dizel) bu araba 142000tl ve bana ötv muafiyetiyle 85000 tl civarına tekabul ediyor. Şu andada 2015 model i20 jump paker var arabadan çok memnunum.
    Sizce bu arabaya bu para verilirmi yada bu civarda bana önerebileceğiniz bir şey y varmı
    Benim mesaj bu arkadaşlar arada kaynadı.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.