Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu alacağıma 72 bine León 1.2 alırdım... Gayet de dolu bir araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

akp bu arkadaşlar sayesinde hala ayakta 70 bine benzinli i20 nedir lan allah akıl fikir versin belli ki arkadaş arabadan pek anlamıyor içerideki 3-5 oyuncağın hatrına bayidekiler kandırıp satmışlar

sabah sabah yoruma koptum ya

• üzerine bir 100.000 daha koyup passat alsaydın keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

70 bin TL'ye benzinli i20..

2011'de 27.000 TL'ye sıfır almıştım eski arabamdı.

Kazasız belasız kullanın.

2011 ile 2017 modelini kıyaslıyor

Kafa yok anasını sattığımın memleketinde

Ulan adam 2011 yılında 2011 model 0 i20 yi 27.000 TL ye almış. Mantıken fiyatın sabit kalması ya da az miktarda artması gerekmez mi? Kıyaslama yapıyor diyor bir de. Cidden kafanızı kullanın artık yeter ulan
  • Valla mis gibi alınır, yok egr bozuldu, enjektör ışığı yandı, turbo sıçtı vs bi sürü diesel motor problemlerinden uzak mis gibi sorunsuz binersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş seçimini yapmış ve almış.
    hayırlı olsun diyeceğine 5 daha ver şunu al veya ben olsam 2. el alırdımcılar bi bitmiyor ya.
    bitmiyor...
  • İnsanların yeni fiyatlara alışması en az bir yıl sürer. Bir tanidikla konuşuyoruz, dizel otomatik yüksek araç istiyor 80 civarına. Ortamdaki arkadaşların 2 saat sonra ortaya attığı araçlar :dacia duster 1.5 dizel otomatik 80 bin, suzuki vitara Benzinli otomatik 100 bin, hyundai tucson Benzinli otomatik 110 bin. Diğer Qasqai, tiguan, kadjar vs yi dusunemiykruz bile. Geçen sene kadjar dizel otomatigi alabildiği fiyata bu sene duster alabiliyor. Biraz bekleyeyim dese yıl sonuna aynı paraya i20 alamayacak. Sonuçta uzun süre binme amacıyla araç aldınız, hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz. İki yıl sonra ulan iyiki almışım bak i20 130 bine çıktı diyeceginiz garanti

• Aracınız hayırlı olsun. Ben de 2014 model i20 sahibi olarak aracımdan gayet memnun olduğumu söylemek istiyorum. Herkes kendi bildiğini yapsın bence. Herkesin tercihi kendine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturkakin

Vay be bizim Polo 5 litreyi görünce çok yaktı yine diyorum

Not:benzinli

sabah sabah kimi kopartıyorsun hacı
  • - Üzerine 100.000 daha koyup ev alınabilirdi, hem masrafı da olmazdı, kira getirisi olurdu birde.

- Ya da o paraya arsa alınırdı yatırım amaçlı, 3-5 sene sonra kat karşılığı verilir 3-4 tane daire alınabilirdi.

- Ya da 3-4 tane 2. el araba alınıp, merdiven altı araç kiralama işi yapılır, para kazanılırdı.

- Üzerine 80-100 bin eklenip "0" başka c-d sınıfı araba alınabilir ya da üzerine 80-100 konulup 2. el premium araç alınırdı.

• 2 sene önce arkadaşa zor bela 47 bin tl ye almıştık aynı aracı. O zaman da çok pahalı gelmişti ama bu nedir ay YETMİŞ BİN TELE.
    Bu arada kazasız belasız kullanın.
  • Fiyatı gerilemeyen sektörlerden biri otomotiv sektörü. Telefon ucuzlar ama araba hiç ucuzlamıyor. Durmadan zam, zam.
  • İ20 seviyorum da 70.000 tl ile aynı cümlede kullanılınca.

• Kia Rio 2014 Dizel kullanıyorum tavsiye ederdim güle güle kullanın
  • Yorumlardan sonra aracı satıp tüplü Broadway alıcam
  • kazasız belasız sürün ona diyecek birşey yok. Umarım memnun kalırsınız ancak 70 bin TL i20 için hakkaten çok. Yani gerçekten çok. Ama bu sizin suçunuz değil ülkenin suçu. Yoksa o arabanın değeri 20 bin liradan fazla değil. 70 bin liralık arabaya binmiyorsunuz aslında. 20 bin liralık arabaya biniyorsunuz ve devlete 50 bin lira vergi ödediniz. 70 bin liranızı 2. el daha üst seviye bir araç alarak değerlendirebilirdiniz. En azından değeri bu araca göre o kadar düşmemiş olurdu.
  • yeni fiyatlara alışmak falan doğru diyorsunuz da bana çok, hakikaten çok. bize müstehak aslında, bu dayatmalara karşı durmuyoruz. sen almasan ben almasam, kimse almasa kime satacaklar acaba bu paralara. sadece araba için de değil, benzin, telefon, elektronik eşya vs vs hepsi için geçerli.

ayrıca hayatta bu parayı böyle bir arabaya vermem. illa araç almam gerekiyorsa 2. el dandik araba alırım yine de vermem. hele haftada 50km yol yapacaksam bir arabaya bu parayı bağlamam. biner taksiye giderim çok rahatıma düşkünsem. haftada 50km yılda 1-2 defa şehir dışı için bu yükün altına girmeye değmez. ortalama veya biraz üzerinde geliri olan bir çalışan olarak konuşuyorum, yaklaşık benim 1 yıllık kazancımın biraz altına denk geliyor bu söylediğiniz tutar, karşılığı da hyundai i20, hem de benzinli. şaka gibi.

almayın arkadaşlar, almayın, hatta aldırmayın.

yine de kazasız belasız kullanmanı diliyorum, söylediklerim sadece senin için değil, genelleme

not: 2013 dizel otomatik 208'e sahibim, yaklaşık yıllık 25-30 bin km yaparım, eski aracımın yakıtı fazla geldiği için geçen ay üzerine ufak bir tutar ekleyerek bu araca geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

70 bin TL'ye benzinli i20..

2011'de 27.000 TL'ye sıfır almıştım eski arabamdı.

Kazasız belasız kullanın.

2011 ile 2017 modelini kıyaslıyor

Kafa yok anasını sattığımın memleketinde

Ulan adam 2011 yılında 2011 model 0 i20 yi 27.000 TL ye almış. Mantıken fiyatın sabit kalması ya da az miktarda artması gerekmez mi? Kıyaslama yapıyor diyor bir de. Cidden kafanızı kullanın artık yeter ulan

Vergiler arttı haberin yok heralde.

Eskiden olmayan bir çok özellik var.

He eski tipsiz i20 ile yenisini karşılaştırdıysan tamam anladım...

• epey mesaj olmuş yazan olmuştur ama 2.el volvo bakabilirdin düşük km araç bulunuyor, 2.el otomobil piyasası iyi bizim ülkede araba çok satan çok
  • aracınız hayırlı olsun, şahsi yorumum bir hyundai ye 70bin tl vermekmi aslaaa
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.