Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunusyesil

quote:

Orijinalden alıntı: denizmt

quote:

Orijinalden alıntı: metay51

quote:

Orijinalden alıntı: akinan

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

31 Mayis 2016 tarihinde 59200 tl ye Lounge donanim 1.2 tsi dsg Polo almistim. 15000 devirdim. Suan i20 ye verilen paraya acidim cidden.

1) O arabaya o para cidden fazla.

2) Sanziman cop.

3) Turbo benzinli bir arac sahibi olarak 5 litre/ 100 km tuketim gorunce cok yakmisim fazla mi gaza yuklendim diyorum ise gidip gelirken falan. Ortalamam 4.4 4.9 arasi yogun olmayan saatlerde. Bu arabayla 10 litrenin altini zor gorursun akici trafikte belki 8-9 lt falan.

4) 1.0 1.2 litre arac mtv si senelik 600 kusur lirayken sen 1000 tl mtv odeyeceksin. 400 tl nerdeyse 2 depo benzin yapar.

5) Benim param var. Tipi hosuma gitti ne yakarsa yaksin sikinti degil diyorsan zaten burda kimsenin bir soz soylemeye hakki olmaz.

Gule gule kullan.

Sen 1 sene önce 60000 lira vermişsin 2gün sonra dsg patlayınca ağlarsın.

Ortalama 4.4-4.9 yakıyormuş sen kimi kandırıyorsun ya

Kibrit kutu kadar araban var Polo son savunulucak araçlardan biridir hacimsiz çirkin ruhsuz bir B segmenti araç

dostum neden yalan attığımı düşünüyorsun. polo 1.2 tsi dsg akıcı trafikte küçükçekmece şişli arasında 5.0 litreyi görmüyorum bile. çoğu zaman 4.4. 4.7 o civarda seyrediyor. arabam büyük geniş demedim. b segmenti araba sonuçta. sadece i20 ile poloyu kıyaslayan adamı ciddiye almam diyorum. arabanın gidişi yol tutuşu sessizliği takıt tüketimi şanzımanı falan düşününce i20 bisiklet gibi kalıyor. kimse kusura bakmasın.

gerçekler acıtır.

hah belkide komşuyuz bende halkalı şişli arası gidiyorum

bende aynı değerleri görüyorum güzergahta aynı, ama saat gece 23 te filan bu değerler oluyor. işe gidiş saatlerinde işe 6,1 ile filan varmış oluyorum

siz hangi saatlerde bu değerleri görüyorsunuz?

hayırlı günler.

ben sabah 7 ve öğlen saatlerinde genelde bu değerleri alıyorum. ama bunu yanlış anlayan arkadaşlar olmuş. akıcı trafikten bahsediyorum ve 70km/s sabitli genelde. yoğun dur kalk trafikten bahsetmiyorum. hele hele benim yoğun trafikte 6-7 litre yaktığım durumlarda bu i20 falan atmosferik motorlu araç kullanan insanlara acıyorum cidden. tabi maaşlı bir çalışansa. baba parasıyla benzin alana adamın pek umrunda olacağını düşünmüyorum çünkü. ama 12-13 litreden aşağı inmez akşam trafiğinde. yazık günah. 3-5 lira az verecekler diye gidip 30 senelik motorlu araçları alıyor insanlar.

Dün paylaştığım mesaj , sallarken destekli salla..

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme..

supercharged ve turbocharger mevcut 160 HP aracimla ayni tüketim değerlerine sahipsiniz..

70.0000 TL i20 alan birisiyle tanişmak çok isterim hayat vizyonui,düşünceleri,bakış açısı vs. öğrenmek isterim

Aracınızın marka ve modeli nedir? Bu arada araç stock mu yazılımlı mı?

Stock 2013 Scirocco GTS.Agresif kullanıyorum çok fazla trafiğe kalmıyorum 9.5 Litre civarlarinda

• quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

Şu ' bu arabaya o kadar para verilir mi ? ' cilerin coğu hayatında araç saihibi olmamış yada babasının arabasıyla gezen tipler maalesef.

2013 Polo arabam var Ve 2002 den beri arabam Var.Hakkaten Bu bu fiyata Alinmaz..

Neyse Konu sahibi Arkadas Gule gule kullan Ama ben Ayni paraya Sifir Honda jazz 1.3 premium Otomatik alirdim.Benzinli hemde 2.eli harika

Jazz veya Polo almak tabiki sizin tercihiniz olabilir ama sonuçta tercih meselesi bu arada Jazz liste fiyatı 74.200 ve cam tavan bulunmuyor maalesef.O da çok sorunsuz ve alınası bir araç kimseyi tercihlerinden dolayı yargılamamak en iyisi, esen kalın.

Butun olay Cam tavan olsa Keske..Neyse Yargilamak degil,bilakis burasi bir forum ve arkadas konu acmis burda goruslerimizi belirtebiliriz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya bak la millet hırsını çıkarıyor birbirinden
  • Arabayı alan adama millet demediğini bırakmamış yine, sanarsın ki benzinini sizler katacaksınız... Adam bunu beğenmiş, almış, kullanıyor.
  • ben tercih etmezdim ama para senin zevk senin keyifle binmen dileğiyle
  • Alan arkadasa hayırlı olsun diyorum

Konu ile alakasiz captur aracim var hangi segment oluyor bu. Çok bilgim yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

31 Mayis 2016 tarihinde 59200 tl ye Lounge donanim 1.2 tsi dsg Polo almistim. 15000 devirdim. Suan i20 ye verilen paraya acidim cidden.

2) Sanziman cop.

3) Turbo benzinli bir arac sahibi olarak 5 litre/ 100 km tuketim gorunce cok yakmisim fazla mi gaza yuklendim diyorum ise gidip gelirken falan. Ortalamam 4.4 4.9 arasi yogun olmayan saatlerde. Bu arabayla 10 litrenin altini zor gorursun akici trafikte belki 8-9 lt falan.

4) 1.0 1.2 litre arac mtv si senelik 600 kusur lirayken sen 1000 tl mtv odeyeceksin. 400 tl nerdeyse 2 depo benzin yapar.

5) Benim param var. Tipi hosuma gitti ne yakarsa yaksin sikinti degil diyorsan zaten burda kimsenin bir soz soylemeye hakki olmaz.

Gule gule kullan.

Kibrit kutu kadar araban var Polo son savunulucak araçlardan biridir hacimsiz çirkin ruhsuz bir B segmenti araç

dostum neden yalan attığımı düşünüyorsun. polo 1.2 tsi dsg akıcı trafikte küçükçekmece şişli arasında 5.0 litreyi görmüyorum bile. çoğu zaman 4.4. 4.7 o civarda seyrediyor. arabam büyük geniş demedim. b segmenti araba sonuçta. sadece i20 ile poloyu kıyaslayan adamı ciddiye almam diyorum. arabanın gidişi yol tutuşu sessizliği takıt tüketimi şanzımanı falan düşününce i20 bisiklet gibi kalıyor. kimse kusura bakmasın.

gerçekler acıtır.

bende aynı değerleri görüyorum güzergahta aynı, ama saat gece 23 te filan bu değerler oluyor. işe gidiş saatlerinde işe 6,1 ile filan varmış oluyorum

hayırlı günler.

ben sabah 7 ve öğlen saatlerinde genelde bu değerleri alıyorum. ama bunu yanlış anlayan arkadaşlar olmuş. akıcı trafikten bahsediyorum ve 70km/s sabitli genelde. yoğun dur kalk trafikten bahsetmiyorum. hele hele benim yoğun trafikte 6-7 litre yaktığım durumlarda bu i20 falan atmosferik motorlu araç kullanan insanlara acıyorum cidden. tabi maaşlı bir çalışansa. baba parasıyla benzin alana adamın pek umrunda olacağını düşünmüyorum çünkü. ama 12-13 litreden aşağı inmez akşam trafiğinde. yazık günah. 3-5 lira az verecekler diye gidip 30 senelik motorlu araçları alıyor insanlar.

supercharged ve turbocharger mevcut 160 HP aracimla ayni tüketim değerlerine sahipsiniz..

70.0000 TL i20 alan birisiyle tanişmak çok isterim hayat vizyonui,düşünceleri,bakış açısı vs. öğrenmek isterim

Stock 2013 Scirocco GTS.Agresif kullanıyorum çok fazla trafiğe kalmıyorum 9.5 Litre civarlarinda

i20 nin yakıt tüketimini eleştirip, adamın tercihi ile dalga geçiyorsunuz.

Sizin yakıtınız da çok fazlaymış. Araba manuel deyin birde şurda düşüp bayılayım.

Mesela bende sizin apaçi arabanız ile dalga geçebilirim ama geçmiyorum.

152 hp geartronic v40 t3 ile 7.8lt yakıyorum. Açıkcası bende sizinle tanışmak isterim. Hayata dair vizyon kazanırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Alan arkadasa hayırlı olsun diyorum

B suv. I20 corsa polo clio sinifinda.

Bunlarin yerden yuksegi sizinki.

Hayirli gunler.

• Yalnız şaka maka başlık reyting rekoru kırıyor. 24 saat içinde 23 sayfa olan başka başlık görmedimdi bu güne kadar.
  • Öncelikle hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin. Üstat 70 Bin TL'yi hyundaiye vermeye nasıl kıydınız . Tabiki tercih meselesi, ben benzinli bir arabaya o kadar para vermezdim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2) Sanziman cop.

Gule gule kullan.

gerçekler acıtır.

hayırlı günler.

i20 nin yakıt tüketimini eleştirip, adamın tercihi ile dalga geçiyorsunuz.

Sizin yakıtınız da çok fazlaymış. Araba manuel deyin birde şurda düşüp bayılayım.

Mesela bende sizin apaçi arabanız ile dalga geçebilirim ama geçmiyorum.

152 hp geartronic v40 t3 ile 7.8lt yakıyorum. Açıkcası bende sizinle tanışmak isterim. Hayata dair vizyon kazanırız.

GTS de manuel araç yok bilgin yok fikrin var tipik bir kafasın :) Hayata karşı vizyonunuzu öğrenmiş bulunduk fikriniz olmadiği her şeyde konuşur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Briggs -- 6 Haziran 2017; 22:32:45 >

• bu arac 8 litre yaksın istanbul trafiginde tüm forum araclarini benzin doker yakar
  • kişisel düşüncem, artık sıfır araba alanlara iyi gözle bakamıyorum maalesef. alınma hocam ama vergiden, ondan bundan şikayet edip 70.000 birim paraya alabildiğimiz arabaya bakın allah aşkına. ben neredeyse 6 ay bekledim istediğim gibi bir ikinci el bulabilmek için. benim arabasını aldığım kişi de gidip 2. el araç aldı daha da mutlu oldum.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    öyle diyorsan öyledir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun. İ20 güzel araç . Ben alıyor olsam i20 ile ibiza arasında kalır görünüş olarak i20, yakıt ve fiyat konusunda ise ibizayi tercih ederdim. O an hangisi agir basarsa onu alırdım. %50-50

• Hayırlı olsun hocam,birçok yorum yapmış herkes ama dünyaya birdefa geliyoruz başkasının keyifle binip tam sorun çıkarma vaktine yakın sattığı arabalara 50 60 bin vermektense herseyini bildiginiz garantili bir araç almıssınız zaten o araca suan isteseniz 2 3 bin asagısına satarsınız.Yani suan burada o 70 bin tl yi begenmeyenler zamanında B segmentine 50 bin verilmez diyip suan 2. el fiyatını 55 bin tl alan kendini fazla akıllı sanan yada ulasamadıgı cigere mundar diyen tiplerden baskası degil.
    Zaten su piyasada suan aldıgınız bu fiyatı 2018 yaz aylarında millet 2. elini mumla arayacak ... Kabullenin alan aldı almayan artık A segmenti yada brodwaya devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Alan arkadasa hayırlı olsun diyorum

Merhabalar araciniz B Segmenti SUV olarak geçmekte :)
  • Apaçi araçlar ile ilgilenmiyorum, bilgili arkadaş :)) kaldı ki her marka-modelin manueli var mı yok mu nereden bilebiliriz?

O yazının temel mesajı şuydu. Siz bir başkası ile dalga geçer hor görürseniz, Sizinle de dalga geçecek bir kişi çıkar elbet.

• quote:

Apaçi araçlar ile ilgilenmiyorum, bilgili arkadaş :)) kaldı ki her marka-modelin manueli var mı yok mu nereden bilebiliriz?

O yazının temel mesajı şuydu. Siz bir başkası ile dalga geçer hor görürseniz, Sizinle de dalga geçecek bir kişi çıkar elbet.

Bilmeyebilirsin çok haklısın, sadece ziplamayacaksın apaçi araçlarin sadece plakasıyla ilgileniyorsunuz değil mi 85 beygirlik bir araç ile kendi aracimin ayni yakmasını tuhaf karşılayip yazdim gayet doğal bir şekilde :)

70000 TL i20 almak size mantıklı geldiyse buyrun satin volvonuzu alin :)
  • Kasa güzelmiş hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.