|
Bildirim
|
70 bin tl'ye i20😂😂
edit: arkadaşlar ben adama vurmamak için bu kadar kısa cümle yazdım bıraktım,siz perişan etmişsiniz adamı,gidip arabayı yakarsa sorumlusu sizsiniz |
70 bin TL'ye benzinli i20..
2011'de 27.000 TL'ye sıfır almıştım eski arabamdı. Kazasız belasız kullanın. |
70 bin tl yi 1.4 benzinli i20 ye verirken hiçmi acimadıniz..
|
Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanın, bana kalsa asla yapmayacağım bir tercih. 70bine b sınıfı mı olur muhabbetini bir yana bırakalım fiyatlar malum, bence sıkıntı o parayı çok eski teknolojiye vermiş olmanız. 2017 yılında 70bin lira para vereceğim küçük hacim tork fakiri atmosferik motor ve 4 ileri en eski tip tork konvertörlü şanzıman alacağım. Araba 5,7 litre hemi motor olupr dersin 4 ileri gider buna da 1.4 130küsür torku son nefesinde veren bir araca koymak nasıl bir zihniyetin sonucudur bilmiyorum. Bazıları bu arabayı savunmak için motorla, şanzıman biraz eski tip ama kalanında çok iyi araba diyorlar. La ne kaldı ki başka zaten. Bir arabada en önemli şey mootor ve şanzımandır. Gerisi teferruattır. Bu ikisi kötüyse o arabadan cacık olmaz.
Araba hem basınca istediğini gibi gitmeyecek. Hem bassanda basmasanda çok yakacak. Hem gaza tepkileri kötü olacak, ani manevralarda tepkisi yetmeyecek. Üstüne 70bin olacak. Keşke gidip 1.0 t-gdi star motorlu i20 alsaydınız da turbo motorun nimetinden faydalansaydınız. Polo, ibiza gibi araçlar 7.vitesle 1600 devirlerle hafif meyilleri rahatça çıkarken, sizin aracınız 4. vitesten 2ye düşük bağıra bağıra çıkacak ve anlık tüketiminiz 16 litre olacak. İşte o zaman aldığınız aracın ne led farının, ne cam tavanının önemi kalacak. Ama para sizin bizi ilgilendirmez, ben dediğim gibi asla böyle bir tercih yapmazdım, ikinci elde de bu i20lerin çok fena patlayacağını düşünüyorum. Tekrar kazasız belasız sürmenizi dilerim. |
güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.
yalnız fiyat gerçekten çok fazla.Allah sonumuzu hayır eylesin. |
Bunu alacağıma 72 bine León 1.2 alırdım... Gayet de dolu bir araç.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subsie -- 7 Haziran 2017; 23:52:51 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metay51 -- 5 Haziran 2017; 11:34:39 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavercanturk -- 6 Haziran 2017; 9:47:40 > |
|