Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Goudelock

İbiza 1.0ecotsi ile 7'nin üzerine çıkamadım. Şehirdışı 5-5.5 şehiriçi 6-6.5 yakıyor. Bunun yanında 110hp olması da cabası. Bence yeni kasa ibiza'yı almak daha mantıklı. Hele hele 70 bin çok büyük para b sınıfı için.

Gaza basmassan çıkamazsın tabiki,gaza bas 10-12 ler çok uzağında değil motorun Turbolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, ama madem aldınız aracı foruma boşuna yazmayın canınızı sıkmayın. Çünkü biri çıkar ben 75 e a serisi Mercedes alırım der, haklıda hani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsunda 70 bine benzinli i20. Dolu olsa ne olacak el arabası olduktan sonra. Yanlış anlamayın. Ama sınıfı belli, kalitesi belli. Kendinizi kandırmayın b+ gibi saçma sapan söylemlerle komik oluyor

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Hiç ekonomi kasmıyorum. Ne gereksiz yavaş ne gereksiz hızlı kullanırım. 8'i bile hiç görmedim.

• Forumda herkez E250 ye biniyor ya her alınan arabaya teneke diyorlar. Sizin içinize sindiyse kimseye laf söylemek düşmez. Güle güle binin allah kaza bela vermesin.

• Hayırlı günlerde kullanın allah kaza bela vermesin

• Renkler ve zevkler tartışılmaz sen a model arabayi seversin sana hitap eder diğeri b model i sever ona o hitap eder

Yinede allah razı olsun adam deneyimlerini bizimle paylaşmış ☺☺☺

• B sınıfı bir otomobil için 70.000 TL fazla ama yapacak bir şey yok. Fiyatlar arttı malesef. 62.000 TL ye Opel Astra Sedan mantıklı.

Hayırlı olsun aracınız, güle güle kullanın.
  • Kasım'da ötv ve Euro zammı gelmeden önce 208 Active 1.2 benzinli yi 0 tabii 48600 e aldım . Size hayırlı olsun ama 70k bir hyundai ye hemde B sınıfına bana biraz fazla geldi

• Keşke İbiza 2017 kasasını bekleseydiniz bundan daha iyi bir araç. Bizde 2016 1.2 tsi style var çok memnunuz yeni kasa eskiye göre + ları var ondan dedim.

Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhu7n -- 5 Haziran 2017; 16:53:42 >

• Hocam hayırlı olsun arabanız. Lafım size degıl kesinlikle araba fıyatları ansıl uçmuş benzınlı i20 70 bin tl olmuş şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

2016 model Fabia aracım var. 1.2 110hp olan model. Şehir içi trafik durumuna göre 7lt de yakıyorum 5 lt de. Olay şehir içinde olup olmaması değil gidilen yolun yapısı, trafik durumu, ortalama hız değerleri. 25km ortalama hızlı 6.5 litre yakıyorum şehir içinde. Genellikle sabah ve akşam iş giriş çıkış saatleri kullanıyorum.

Aracını güle güle kullanın fakat araç 1.4 motor için aşırı derecede hantal. 1.4 motor ile 0-100km hızlanması 12.9sn olan 134 Nm tork üretebilen bir araçtan bahsediyoruz. 4 vites olmasından dolayı da vites geçişi az olduğundan tüketimi daha da artacaktır. Fabrika verisi 8.5 olan aracın şehir içinde 8.5 litre yakacağını düşünmek biraz saflık olur. Sıfır araç alacaksanız bir kaç ay daha bekleyip yeni İbiza alabilirdiniz bence.

8.5 lt saflık olur diyorsun ya , peki hocam ben sana bir soru sorayım 8.4 Lt yi şuan ben nasıl yaktırdım ?

• hayırlı olsun
  • 4 ileri otomatik şanzıman nasıl hocam? Vites aralıkları uzun mu? 4 ileri şanzıman yetersiz gibi geldi bana

• Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanın, bana kalsa asla yapmayacağım bir tercih. 70bine b sınıfı mı olur muhabbetini bir yana bırakalım fiyatlar malum, bence sıkıntı o parayı çok eski teknolojiye vermiş olmanız. 2017 yılında 70bin lira para vereceğim küçük hacim tork fakiri atmosferik motor ve 4 ileri en eski tip tork konvertörlü şanzıman alacağım. Araba 5,7 litre hemi motor olupr dersin 4 ileri gider buna da 1.4 130küsür torku son nefesinde veren bir araca koymak nasıl bir zihniyetin sonucudur bilmiyorum. Bazıları bu arabayı savunmak için motorla, şanzıman biraz eski tip ama kalanında çok iyi araba diyorlar. La ne kaldı ki başka zaten. Bir arabada en önemli şey mootor ve şanzımandır. Gerisi teferruattır. Bu ikisi kötüyse o arabadan cacık olmaz.

Araba hem basınca istediğini gibi gitmeyecek. Hem bassanda basmasanda çok yakacak. Hem gaza tepkileri kötü olacak, ani manevralarda tepkisi yetmeyecek. Üstüne 70bin olacak. Keşke gidip 1.0 t-gdi star motorlu i20 alsaydınız da turbo motorun nimetinden faydalansaydınız.

Polo, ibiza gibi araçlar 7.vitesle 1600 devirlerle hafif meyilleri rahatça çıkarken, sizin aracınız 4. vitesten 2ye düşük bağıra bağıra çıkacak ve anlık tüketiminiz 16 litre olacak. İşte o zaman aldığınız aracın ne led farının, ne cam tavanının önemi kalacak. Ama para sizin bizi ilgilendirmez, ben dediğim gibi asla böyle bir tercih yapmazdım, ikinci elde de bu i20lerin çok fena patlayacağını düşünüyorum. Tekrar kazasız belasız sürmenizi dilerim.

• metay51 kullanıcısına yanıt
    Saf derken yanlış anlamamamışsınız inşallah hakaret amaçlı söylemedim.

Ortalama hızınız nedir hocam? Hangi saatlerde nerde kullanıyorsunuz. Ben de fabrika verisinin altına düşüyorum ama e5 de yol açık olduğunda. Dediğim gibi ortalama hız ve kullanılan saatler önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thekanarya

4 ileri otomatik şanzıman nasıl hocam? Vites aralıkları uzun mu? 4 ileri şanzıman yetersiz gibi geldi bana

Uzun hocam , şöyle söyleyeyim 100 km/h 2400 devir 4.vites..
  • Hayirli olsun. Iyi gunlerde kullanin. Kazasiz belasiz insallah.

• Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Ben de araba aldım yakın zamanda ama sıfır bir otomobil almak yerine ikinci el premium araçlara yöneldim. Aşağı yukarı aynı paraya BMW 116i (F20) 2013 model araç aldım 30 binde. Tabi onun sunroofu yok malesef :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Hayırlı olsun , kazasız belasız kullanın, bana kalsa asla yapmayacağım bir tercih. 70bine b sınıfı mı olur muhabbetini bir yana bırakalım fiyatlar malum, bence sıkıntı o parayı çok eski teknolojiye vermiş olmanız. 2017 yılında 70bin lira para vereceğim küçük hacim tork fakiri atmosferik motor ve 4 ileri en eski tip tork konvertörlü şanzıman alacağım. Araba 5,7 litre hemi motor olupr dersin 4 ileri gider buna da 1.4 130küsür torku son nefesinde veren bir araca koymak nasıl bir zihniyetin sonucudur bilmiyorum. Bazıları bu arabayı savunmak için motorla, şanzıman biraz eski tip ama kalanında çok iyi araba diyorlar. La ne kaldı ki başka zaten. Bir arabada en önemli şey mootor ve şanzımandır. Gerisi teferruattır. Bu ikisi kötüyse o arabadan cacık olmaz.

Araba hem basınca istediğini gibi gitmeyecek. Hem bassanda basmasanda çok yakacak. Hem gaza tepkileri kötü olacak, ani manevralarda tepkisi yetmeyecek. Üstüne 70bin olacak. Keşke gidip 1.0 t-gdi star motorlu i20 alsaydınız da turbo motorun nimetinden faydalansaydınız.

Polo, ibiza gibi araçlar 7.vitesle 1600 devirlerle hafif meyilleri rahatça çıkarken, sizin aracınız 4. vitesten 2ye düşük bağıra bağıra çıkacak ve anlık tüketiminiz 16 litre olacak. İşte o zaman aldığınız aracın ne led farının, ne cam tavanının önemi kalacak. Ama para sizin bizi ilgilendirmez, ben dediğim gibi asla böyle bir tercih yapmazdım, ikinci elde de bu i20lerin çok fena patlayacağını düşünüyorum. Tekrar kazasız belasız sürmenizi dilerim.

1.4 otm verimsiz ve çok yakan bir araç olabilir

Ancak patlama olayı dsg li araçlarda olur 2.el 100.000 den sonra sıkıntı.

Tam otm sağlamlığı ispatla şanzımanlı aracı mı alırsın 120.000km de yoksa Dsg li mi.

Ki bu araca LPG takılabiliyor

Tam tersi 2.elde değerli araç B segmenti için

Öne sürdüğün tez tamamen yanlış.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.