Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk mesaji okurken 70 bine i20 alinir mi mesajlari gelicegini tahmin ettim cunku benim de ilk aklima o geldi. 74 bine leon style paket satiliyorken ozellikle. Kazasiz belasiz kullanin insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

70 bin TL'ye benzinli i20..

2011'de 27.000 TL'ye sıfır almıştım eski arabamdı.

Kazasız belasız kullanın.

2011 ile 2017 modelini kıyaslıyor

• HAYIrlı olsun hoş geldın aramızaa facebook dan i20 garage türkiye olarak takıp edebılırsınn
  • Araciniz hayirli olsun, kazasiz belasiz surusler

Piyasa malesef boyle artik cok uctu. 70 bine mpi motor 4 ileri tam otomatik i20 yerine 2013-2014 astra j cosmo 6 ileri tam otomatik 1.4 turbo 140 beygirlik bir aracta tercih edilebilirdi 60 bin lira civari verip.

• Şunu vereydin bunu alaydın diyenlere kulak asma. Dolu araba almışsın her özelliğini kullana kullana rahat rahat bin. Ben küçük araba sever biri olarak bu arabayı da baya seviyorum. Fiyat pahalı ama o sizin arabadan kaynaklı değil ülkeden kaynaklı.

• Hayirli olsun. Yalniz araci sokakta mi birakiyorsunuz?

• Vay be 6 ay önce 1.4 tsi 150 hp act dsg eurolig paketi leonu 81.500 e almıştım genel ortalamam da 7.3 hocam

• hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
    burada hyundai ye o para verilir mi diyen cahillere kulak asmayın
    adı üstünde cahil ne anlatsan boş arabanızın keyfini çıkarın
  • Dolu araç görmemişsiniz sanırım 70 bine 10 bin kmde full Kia ceed 2016 model dizel alındı yakın zamanda .

Tamam sıfır ama bazı gerçekleri var 10 yıllık motor getzden beri 10 yıllık şanzıman dolu dediğiniz araçta 4 airbag ve trde satılan her araçta bulunan ESP var .

Akıl kârı değil gerçekten dizel desen değil .

Yinede hayırlı olsun diyelim bu fiyatlara alan olduktan sonra satanda çok olur.

Sonra güvenlik hiç girmeyelim iyi değil .

• 2400 devir=100km/h ile 8-8,5 lt ortalama verileri pek inandirici gelmiyor.

• Elite panaromik + navigasyon 2016 1.4 i20 yi bu kış 52.000TL ye satmıştık 20.000km deydi araç. Daha 6 ay önce bu parayı nasıl bu arabaya vermişler diyordum. Tasarım donanım tamam harika fakat araba yürümüyor. Halk otobüsü sollanmıyor. Trafikte bu kadar hantal arabalarla tehlikede kalabiliyorsunuz. Ben 67 bin tlye 5.000 kmde 2017 clio dizel otomatik aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: metay51

Arkadaşlar herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Ara ara inceleme konuları açacağım vaktim olduğu sürece. Bu forumda ist içi 11-13 lt yakıyor ya diyenlere veriler sunucam , bakalım yakıyor mu yakmıyor mu.En azından onlara değil de alacak insanlara bir faydamız olur...

70.000 TL o araca verilir mi diyenlere de sözüm , siz buyrun 2.el araç alın. Ben sıfır araç almak istedim.

70000 tl az kaçan çok yakan herkesçe bilinen b sınıfı araç almışsınız burdan da fikir beyan etmelerini istemişsiniz çok iyi bir seçim mi yaptınız demelerini bekliyordunuz .Şehiriçi km hız ort 18 19 d3ğilse srhiriçi sayılmaz.18 19 km hızla arkadaşların dediği gibi 10 11 litre yakar ama çevre yolu 25 30 km hızla ben de yakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

Elite panaromik + navigasyon 2016 1.4 i20 yi bu kış 52.000TL ye satmıştık 20.000km deydi araç. Daha 6 ay önce bu parayı nasıl bu arabaya vermişler diyordum. Tasarım donanım tamam harika fakat araba yürümüyor. Halk otobüsü sollanmıyor. Trafikte bu kadar hantal arabalarla tehlikede kalabiliyorsunuz. Ben 67 bin tlye 5.000 kmde 2017 clio dizel otomatik aldım

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: kopser123

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Ben de araba aldım yakın zamanda ama sıfır bir otomobil almak yerine ikinci el premium araçlara yöneldim. Aşağı yukarı aynı paraya BMW 116i (F20) 2013 model araç aldım 30 binde. Tabi onun sunroofu yok malesef :D

Mantıklı iş

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

• Entresan insanlar var bu forumda Ben kimseden ooo süper yaptıb, çok iyi fikir diye bana destek çıkmalarını beklemiyorum ki. Ben alacak üzere olan veya almak isteyen arkadaşlara fikir beyan etmek için yazıyorum..

Hsonu inş daha detaylı + fotolarla inceleme yapıcam insanlar faydalansın. Bir sürü saçma sapan kafa karıştırıcı bilgi var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

2016 model Fabia aracım var. 1.2 110hp olan model. Şehir içi trafik durumuna göre 7lt de yakıyorum 5 lt de. Olay şehir içinde olup olmaması değil gidilen yolun yapısı, trafik durumu, ortalama hız değerleri. 25km ortalama hızlı 6.5 litre yakıyorum şehir içinde. Genellikle sabah ve akşam iş giriş çıkış saatleri kullanıyorum.

Aracını güle güle kullanın fakat araç 1.4 motor için aşırı derecede hantal. 1.4 motor ile 0-100km hızlanması 12.9sn olan 134 Nm tork üretebilen bir araçtan bahsediyoruz. 4 vites olmasından dolayı da vites geçişi az olduğundan tüketimi daha da artacaktır. Fabrika verisi 8.5 olan aracın şehir içinde 8.5 litre yakacağını düşünmek biraz saflık olur. Sıfır araç alacaksanız bir kaç ay daha bekleyip yeni İbiza alabilirdiniz bence.

8.5 lt saflık olur diyorsun ya , peki hocam ben sana bir soru sorayım 8.4 Lt yi şuan ben nasıl yaktırdım ?

8.4lt yi veren aracınızın yol bikgisayarında gözüken şehiriçi ortalama hızı ne yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 5 Haziran 2017; 18:17:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

2016 model Fabia aracım var. 1.2 110hp olan model. Şehir içi trafik durumuna göre 7lt de yakıyorum 5 lt de. Olay şehir içinde olup olmaması değil gidilen yolun yapısı, trafik durumu, ortalama hız değerleri. 25km ortalama hızlı 6.5 litre yakıyorum şehir içinde. Genellikle sabah ve akşam iş giriş çıkış saatleri kullanıyorum.

Aracını güle güle kullanın fakat araç 1.4 motor için aşırı derecede hantal. 1.4 motor ile 0-100km hızlanması 12.9sn olan 134 Nm tork üretebilen bir araçtan bahsediyoruz. 4 vites olmasından dolayı da vites geçişi az olduğundan tüketimi daha da artacaktır. Fabrika verisi 8.5 olan aracın şehir içinde 8.5 litre yakacağını düşünmek biraz saflık olur. Sıfır araç alacaksanız bir kaç ay daha bekleyip yeni İbiza alabilirdiniz bence.

8.5 lt saflık olur diyorsun ya , peki hocam ben sana bir soru sorayım 8.4 Lt yi şuan ben nasıl yaktırdım ?

8.4lt yi veren aracınızın yol bikgisayarında gözüken şehiriçi ortalama hızı ne yazıyor?

Detaylı olarak inceleme yapıcam hocam, araç eşimde bende değil şuanda.

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Kullanma fırsatınız olursa muhtemelen sizde b+ olduğunu düşünürsünüz.

• Adiniza sewindim hocam gule gule kazasiz belasiz kullanin.

Ama 70k ya i20 vicdansizlikdir soygunculuktur zorbalikdir !!!

Allahdan 2012 de 56k verip dizel nissan juke 1.5 sport pack almisim yoksa sifir arac isi hayal olucakdi.

Allah belanizi versin diyorum bizi bu hallere dusurenlere.. Elbet cikar biyerden ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 5 Haziran 2017; 18:30:19 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.