Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bendede aynı araçtan var 1.4 CVVT Elite aynısı, şehiriçi 50 kuruş yakıyor. Her şeyi hoş güzeldi kalkışta çok yavaş. Otomatik benimkiside, vitesi çok geç ve zor atıyor 52 bin tl ye almıştım ikinci el temizinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Hocam bendede aynı araçtan var 1.4 CVVT Elite aynısı, şehiriçi 50 kuruş yakıyor. Her şeyi hoş güzeldi kalkışta çok yavaş. Otomatik benimkiside, vitesi çok geç ve zor atıyor 52 bin tl ye almıştım ikinci el temizinden.

Hocam fena değil kalkışta gitmeye istekli gibi , gerçi çok yüklenmedim. 1.4 için ideal. Bir de sizinki 1.4 CVVT bunlar 1.4 MPI bir farkı var mı, bilemiyorum.
  • Herkes 70 bine i20 mi alınır diyor adam donanımlı bir araç istiyorsa ne alsın arkadaşım araç fiyatları ortada

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

• quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

Hayırlı uğurlu olsun hocam ama çok yanlış seçim bence. 70 bin tlye benzini su gibi içen taş devrinden kalma şanzımanlı bu aracı alacağınıza dizel otomatik c sınıfı az km de 2. el kazasız bir aracı çok çok rahat bulurdunuz.

Aynen dediğin gibi yaptım. 4 ay sonra sattım.. Neden acaba? Çünkü Senin gibi süper akılları dinledim. Sonradan çıkan ekstra yalanlar dolanlar bi sürü masraf ettim. Bir sorun çıkınca adamın masraflarını karşılayacak isen aynen akıl ver yoksa bence kendine sakla.

çok komiksiniz gerçekten. sizi kazıklamışlar. siz zaten 2. el falan bakmayın direk sıfır alın ve bir daha da satmayın. yada hep sıfır alın. aın size akıl.

• Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.

• Hayırlı olsun.
  • metay51 kullanıcısına yanıt
    İbiza 1.0ecotsi ile 7'nin üzerine çıkamadım. Şehirdışı 5-5.5 şehiriçi 6-6.5 yakıyor. Bunun yanında 110hp olması da cabası. Bence yeni kasa ibiza'yı almak daha mantıklı. Hele hele 70 bin çok büyük para b sınıfı için.

• Hayırlı uğurlu olsun hocam .
    Bizde geçenlerde sıfır megane sedan aldık.
    Sıfır araba bi başka , siz olumsuz yorumlara takılmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel araç ve güzel renk seçimi. Çok şık duruyor hocam güle güle kullanın.

• Harbiden bizimkiler yine de iyi yakıyormuş.

@metay51

Arabanızı kazasız be belasız güzel günlerde kullanın. Polo'nun allstar benzinlisi 77.800₺ idi galiba. Ama benzi 8lt fazlaymış sanki biraz. Ayriyetten sıfır araç fiyatları maalesef çok arttı. Fazla diyenlere kulak vermeyin bence. Sıfır araba gibisi yok çünkü artık 2.el pazarında dürüst insan bulmak çok ama çok zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 5 Haziran 2017; 14:28:35 >
  • güle güle kullan kardeş, belli ki içine sinmiş gerisi boş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metay51

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Araç güzel donanımları gayet iyi ama motor ve şanzıman için aynı şeyleri söyleyemem. Ayrıca liste fiyatı 68 bin + 5 bin galiba biraz daha iyi fiyat alinabilirdi.

Paketlerin ötv vergilerini işin içine katmıyorsun hocam..

Ne kadardı liste fiyatı ? %50 lik dilime geçti galiba.

• Hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metay51

quote:

Araç güzel donanımları gayet iyi ama motor ve şanzıman için aynı şeyleri söyleyemem. Ayrıca liste fiyatı 68 bin + 5 bin galiba biraz daha iyi fiyat alinabilirdi.

Paketlerin ötv vergilerini işin içine katmıyorsun hocam..

Ne kadardı liste fiyatı ? %50 lik dilime geçti galiba.

Yüzde %45 ten %50 ye geçiyor..
  • Teşekkürler arkadaşlar , daha iyileri sizlere olsun inşallah.
  • Yakıt çok sıkıntı olursa simit tankı atarsın arkaya bedavaya yakın fiyatla gezersin.
  • Hayırlı uğurlu olsun.MAŞALLAH cezbedici görünüyor üstten.Allah kaza bela vermesin.

• metay51 kullanıcısına yanıt
    2016 model Fabia aracım var. 1.2 110hp olan model. Şehir içi trafik durumuna göre 7lt de yakıyorum 5 lt de. Olay şehir içinde olup olmaması değil gidilen yolun yapısı, trafik durumu, ortalama hız değerleri. 25km ortalama hızlı 6.5 litre yakıyorum şehir içinde. Genellikle sabah ve akşam iş giriş çıkış saatleri kullanıyorum.

Aracını güle güle kullanın fakat araç 1.4 motor için aşırı derecede hantal. 1.4 motor ile 0-100km hızlanması 12.9sn olan 134 Nm tork üretebilen bir araçtan bahsediyoruz. 4 vites olmasından dolayı da vites geçişi az olduğundan tüketimi daha da artacaktır. Fabrika verisi 8.5 olan aracın şehir içinde 8.5 litre yakacağını düşünmek biraz saflık olur. Sıfır araç alacaksanız bir kaç ay daha bekleyip yeni İbiza alabilirdiniz bence.
  • Hocam aracı kazalı mı aldın dk 1 plaka kapamışsın :D:D:D:DD:
  • bu aracın sadece 1.2 jump MT olanına para verilir gerisi o parayı etmez.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.