Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellvision

Hayırlı olsun. Yakıt biraz fazla geldi, 1.4 170'lik Giulietta ile yarı sakin yarı basarak 8 litrelerdeyim.

Sıfır benim için tercih sebebi değildir, görüşüne saygı duymak lazım arkadaşın. Şahsi görüşüm artık 2.elden yana bu fiyatlarda.

hocam nasıl 8 litre yapıyorsunuz giu'yla, ben 9'un altına düşemiyorum şehiriçi :))

alan arkadaşa da hayırlı olsun, i20 güzel araç. yakıtı fazla ancak o sınıfta corsa,fiesta gibi araçlar da i20 ile aynı yakıyor. poloyla kıyaslama şansım oldu i20'yi , yakıtı dışında i20 daha güzel geldi bana. 4 ileri denmiş ama vites geçişleri yokuşlar dışında dsg'den farklı değil. gayet akıcı.

kazasız belasız sürüşler :))
  • hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 aralıkta aynı aracın smart olmayanını arkadaş 52 gibi bi fiyata almıştı. Çakıl gri, aynı renk. Micra cvt'den vazgeçirmiştik hatta.

O zaman 48e verilen micra şu an 54 e bitiyor.

52ye alınan i20 ise 70e dayanmış durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite00

quote:

Orijinalden alıntı: Hellvision

Hayırlı olsun. Yakıt biraz fazla geldi, 1.4 170'lik Giulietta ile yarı sakin yarı basarak 8 litrelerdeyim.

Sıfır benim için tercih sebebi değildir, görüşüne saygı duymak lazım arkadaşın. Şahsi görüşüm artık 2.elden yana bu fiyatlarda.

hocam nasıl 8 litre yapıyorsunuz giu'yla, ben 9'un altına düşemiyorum şehiriçi :))

alan arkadaşa da hayırlı olsun, i20 güzel araç. yakıtı fazla ancak o sınıfta corsa,fiesta gibi araçlar da i20 ile aynı yakıyor. poloyla kıyaslama şansım oldu i20'yi , yakıtı dışında i20 daha güzel geldi bana. 4 ileri denmiş ama vites geçişleri yokuşlar dışında dsg'den farklı değil. gayet akıcı.

kazasız belasız sürüşler :))

Sıkışık trafik olmuyor hocam pek kullandığım saatlerde. Genelde yolum açık hep :)

• Ben de bu turbo sevdasını anlamadım gitti. Benim de 1.2 atmosferik 4 ileri otomatik vites aracım var. Turbodan önce millet araba araba diye kagniya mi biniyordu? Düzgün 4 ileri otomatik vites b segmenti bir araç için gayet yeterli. 150 km hıza da çıktım hiçbir sıkıntı yasatmadi. Yakit tukemimim sehirici 6.8 lt. Hiçbir b segmenti araçla kimsenin sol seridin fatihi olacak hali yok. Bu araçları tercih edenlerin kullanım amacı belli. Neymiş tork konvertorluler taş devrinden kalmaymis. Sanki 1980 yılındaki teknoloji kullanılıyor hala. Ondan sonra turbo çift kavrama en yeni süper teknoloji diye alın araçları, kavrama değişecek diye 7-8 bin tl bakim ücreti ödeyin, 1000 km de sanziman patlasın doğuş oto arızayı kabul etmedi kullanıcı hatası dedi diye forumdan destek isteyin. Mustehak bu zihniyete.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal1071

Ben de bu turbo sevdasını anlamadım gitti. Benim de 1.2 atmosferik 4 ileri otomatik vites aracım var. Turbodan önce millet araba araba diye kagniya mi biniyordu? Düzgün 4 ileri otomatik vites b segmenti bir araç için gayet yeterli. 150 km hıza da çıktım hiçbir sıkıntı yasatmadi. Yakit tukemimim sehirici 6.8 lt. Hiçbir b segmenti araçla kimsenin sol seridin fatihi olacak hali yok. Bu araçları tercih edenlerin kullanım amacı belli. Neymiş tork konvertorluler taş devrinden kalmaymis. Sanki 1980 yılındaki teknoloji kullanılıyor hala. Ondan sonra turbo çift kavrama en yeni süper teknoloji diye alın araçları, kavrama değişecek diye 7-8 bin tl bakim ücreti ödeyin, 1000 km de sanziman patlasın doğuş oto arızayı kabul etmedi kullanıcı hatası dedi diye forumdan destek isteyin. Mustehak bu zihniyete.

altına imzamı atarım.

ben de 100 km kadar i20 kullandım. taş gibi araba. turbosunun eksikliğini hissetmedim. dediğiniz gibi zaten b sınıfı arabayla otobanda başkalarıyla kapışmıyoruz.

bende tct'li araç var. dsg de kullandım. hyundai'nin 4 ilerisinin vites geçişleri açısından kesinlikle çok hissedilir bir farkı yok. tek eksisi yakıt tüketimi. onu da bilerek alıyor insanlar. ekmek peynir gibi satılan corsa ve fiestanın yakıtları da daha düşük değil ayrıca. fiesta forumda yere göğe sığdırılamıyor ama. işte bunlar hep marka algısı.

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    Hocam dsg neden tercih etmediniz? 2008 den beri VAG grubu kullanıyor sadece babam. Ben de 2013 te araba kullanmaya başladım o zamandan beri bende kullanıyorum.

Passat Jetta Caddy hiç bir sorun yaşatmadı dsg üstüne geçişleri vs. çok rahat konforlu üstelik.

Bu sene de Polo kullanıyorum yine aynı şekil dsg hiç sıkıntısı olmadı daha ve nerdeyse hepsi ikinci eldi araçların.

DSG diğer çoğu şanzımana göre mekaniği karmaşık ve hassas bir şanzıman biraz daha dikkat istiyor. Onlara dikkat ederseniz gayet sorunsuz bence.

Tabi siz arabanızı almışsınız hayırlı olsun gönlünüzce binin sadece belirtmek istedim
  • akp bu arkadaşlar sayesinde hala ayakta 70 bine benzinli i20 nedir lan allah akıl fikir versin belli ki arkadaş arabadan pek anlamıyor içerideki 3-5 oyuncağın hatrına bayidekiler kandırıp satmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 7 Haziran 2017; 1:40:37 >
  • Devletede bir tane i20 almak nasıl bir duygu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Briggs

quote:

Orijinalden alıntı: yunusyesil

Apaçi araçlar ile ilgilenmiyorum, bilgili arkadaş :)) kaldı ki her marka-modelin manueli var mı yok mu nereden bilebiliriz?

O yazının temel mesajı şuydu. Siz bir başkası ile dalga geçer hor görürseniz, Sizinle de dalga geçecek bir kişi çıkar elbet.

Bilmeyebilirsin çok haklısın, sadece ziplamayacaksın apaçi araçlarin sadece plakasıyla ilgileniyorsunuz değil mi 85 beygirlik bir araç ile kendi aracimin ayni yakmasını tuhaf karşılayip yazdim gayet doğal bir şekilde :)

70000 TL i20 almak size mantıklı geldiyse buyrun satin volvonuzu alin :)

Bu arada scirocco da güzel araç takıldım sadece. Mantıklı veya mantıksız kişi tercihini yapmış. Kişisel tercihtir.

• hocam 2 .el e60 alırdım dizel hemde 10bin daha atıp m paket alırdım hem az yakar hemde bmw sonra ver yanı zaten şanzıman zf uçak hissiyatı veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecekten yaziyorum:Vay be 3 yil once 70 e almistim simdi 100 bin olmus piyasaya ne olmus oyle.

• zevkler ve renkler tartışılmaz harika bir araba almışsın kardeşim hem en dolu paketi almışsın i20 deki karizma hiçbir b segmenti arabada yok alın siz 6 ileri şanzuman araçları 4 ileri ye laf edin 2 yıl sonra elinize gelince 10binlira çıkınca cepten görürsünüz. Yakıtı dert etme 10bin km den sonra lpg taktır gitsin
  • Aralıkta 2016 i20 1.2 MPI STYLE (BENZİNLİ) aracımı 56bine aldım. Çok memnunum.

Hani 1.2 diye çekmez boğulur falan diyenlere bakmayın araç hem çok az yakıyor hem de Bursa'nın o dik yokuşlarını 3 ile çıkıyorum hiç arabam zorlanmıyor.

Hayırlı olsun dostum benim araba da çakıl grisi. Bu arafa fiyatlar çok pahalanmış ya...

Edit: Sandroof (böyle mi yazılıyor) mevcut. Onu açıp gezmek o kadar zevkli ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avese -- 7 Haziran 2017; 2:30:22 >
  • Güle güle kazasız belasız kullanın.

Araç fiyatların da Küba ile yarışacağız artık gerek sıfır gerek ikinci el de.

• alaattin(bjk) A kullanıcısına yanıt
    Hep bunu yaşıyoruz :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Briggs

quote:

Apaçi araçlar ile ilgilenmiyorum, bilgili arkadaş :)) kaldı ki her marka-modelin manueli var mı yok mu nereden bilebiliriz?

O yazının temel mesajı şuydu. Siz bir başkası ile dalga geçer hor görürseniz, Sizinle de dalga geçecek bir kişi çıkar elbet.

Bilmeyebilirsin çok haklısın, sadece ziplamayacaksın apaçi araçlarin sadece plakasıyla ilgileniyorsunuz değil mi 85 beygirlik bir araç ile kendi aracimin ayni yakmasını tuhaf karşılayip yazdim gayet doğal bir şekilde :)

70000 TL i20 almak size mantıklı geldiyse buyrun satin volvonuzu alin :)

Bu arada scirocco da güzel araç takıldım sadece. Mantıklı veya mantıksız kişi tercihini yapmış. Kişisel tercihtir.

:)) teşekkür ederim bro senin de öyle ama gerçekten inanilmaz değil mi :)

• Hocam hayırlı olsun herkes parası kadar konuşuyor bu devirde söylenenlere bakmayın. güle güle kullanın
  • 70 bin tl 20k daha koyup mazda 3 hb alirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 7 Haziran 2017; 7:20:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.