Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysftnr333

70 bin liraya 10 bin daha koyar 2. el BMW 320 d alırım keyfime bakarım sıfır araca para kaptıracak zeki değilim :D

80 bin TL ye keyifle kullanabileceğin 3.20 d linki atsana inceleyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun.

Bizler bu fiyatlara bu arabaları aldığımız sürece zamlar vergiler kaçınılmaz olacaktır. Düşünün ABD de bir Porsche Cayanne jeep ikinci el için istenen fiyat 42~44 bin dolar civarı. Güzel ülkemin güzel insanları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webliner

Öncelikle hayırlı olsun.

Bizler bu fiyatlara bu arabaları aldığımız sürece zamlar vergiler kaçınılmaz olacaktır. Düşünün ABD de bir Porsche Cayanne jeep ikinci el için istenen fiyat 42~44 bin dolar civarı. Güzel ülkemin güzel insanları.

ötv kdv olmasa bizdeki satış fiyati 147 bin TL? Hadi vergiyi bir şekilde kaldırdın Kuru nasıl halledeceğiz?

• 70 bin TL
  • 31 Mayis 2016 tarihinde 59200 tl ye Lounge donanim 1.2 tsi dsg Polo almistim. 15000 devirdim. Suan i20 ye verilen paraya acidim cidden.

1) O arabaya o para cidden fazla.

2) Sanziman cop.

3) Turbo benzinli bir arac sahibi olarak 5 litre/ 100 km tuketim gorunce cok yakmisim fazla mi gaza yuklendim diyorum ise gidip gelirken falan. Ortalamam 4.4 4.9 arasi yogun olmayan saatlerde. Bu arabayla 10 litrenin altini zor gorursun akici trafikte belki 8-9 lt falan.

4) 1.0 1.2 litre arac mtv si senelik 600 kusur lirayken sen 1000 tl mtv odeyeceksin. 400 tl nerdeyse 2 depo benzin yapar.

5) Benim param var. Tipi hosuma gitti ne yakarsa yaksin sikinti degil diyorsan zaten burda kimsenin bir soz soylemeye hakki olmaz.

Gule gule kullan.
  • 1 dolar 4 tl civarında olması halka mal edilebilecek bir olgu değil. 1 dolar 2 tl olsa bi nebze. Eğer ki alımlar durmuş olsa otomobil endüstrisi olmak üzere firmalar dar boğaza girecek ve geri dönüş kaçınılmaz olacaktır. Bu şuna benziyor aglamayan bebeğe emzik vermezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: akinan

31 Mayis 2016 tarihinde 59200 tl ye Lounge donanim 1.2 tsi dsg Polo almistim. 15000 devirdim. Suan i20 ye verilen paraya acidim cidden.

2) Sanziman cop.

3) Turbo benzinli bir arac sahibi olarak 5 litre/ 100 km tuketim gorunce cok yakmisim fazla mi gaza yuklendim diyorum ise gidip gelirken falan. Ortalamam 4.4 4.9 arasi yogun olmayan saatlerde. Bu arabayla 10 litrenin altini zor gorursun akici trafikte belki 8-9 lt falan.

4) 1.0 1.2 litre arac mtv si senelik 600 kusur lirayken sen 1000 tl mtv odeyeceksin. 400 tl nerdeyse 2 depo benzin yapar.

5) Benim param var. Tipi hosuma gitti ne yakarsa yaksin sikinti degil diyorsan zaten burda kimsenin bir soz soylemeye hakki olmaz.

Gule gule kullan.

iyi güzel de sizin aracin şu anki karşılığı all star 78 bin TL? 2016 mayıs i bırak. 2017 haziran a gel. Sizin araç geçen sene de büyük ihtimal i20 den pahalıydi? Ne olacak şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

31 Mayis 2016 tarihinde 59200 tl ye Lounge donanim 1.2 tsi dsg Polo almistim. 15000 devirdim. Suan i20 ye verilen paraya acidim cidden.

2) Sanziman cop.

Gule gule kullan.

iyi güzel de sizin aracin şu anki karşılığı all star 78 bin TL? 2016 mayıs i bırak. 2017 haziran a gel. Sizin araç geçen sene de büyük ihtimal i20 den pahalıydi? Ne olacak şimdi

dostum benim anlatmak istedigim araba fiyatlarinin ne kadar uctugu.

ayrica 78 bin tl liste fiyati o arabanin. bayide %6-7 civarinda indirim yapiyorlar. nerdeyse ayni fiyata geliyor. 70 kusur bin liraya i20 mi allstar polo mu alinir? i20 nin fiyati saka gibi.

• 1.2 benzinli vardı 7- 7.5 arası yakıyordu sattım rahatladım otomatik 8 lt civarında ise iyi valla.
  • hayırlı olsun hocamda fiyata çok uyuz oldum ülkenin haline bak
  • Ben de yeni i20'ye hep bir sempati beslerdim. İyi günlerde kullanın

Ben de mi geçsem dedim ama, çok fazla km yaptığım için o tüketim fazla görünüyor. Şehirlerarası yolda da test etme imkanınız olursa yazar mısınız? Gerçi ben şuanki aracımla Ankara'ya gidiş dönüşü ortalama 5.7 litreyle yapıyorum o kadar düşer mi acaba(aracım benzinli)
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar, geniş bir aile aracı almak isteyince fiyat hemen 100 bin bandının üzerine fırlıyor. Çok sinir bozucu bir durum.
  • Kaza yaptığımda kaskodan yedek vermişlerdi bir süre kullandım. Bendeki 80 küsür beygirdi. İçi, tasarımı vs çok keyifli bir araç. Bastın mı gitmiyordu ama yine de severek binmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: ysftnr333

70 bin liraya 10 bin daha koyar 2. el BMW 320 d alırım keyfime bakarım sıfır araca para kaptıracak zeki değilim :D

80 bin TL ye keyifle kullanabileceğin 3.20 d linki atsana inceleyelim.

2. el candır gerisi heyecan 0 alanlar aklını peynir ekmekle yemiştir 2. elede kredi çekiliyor sonuçta 0 almakla zarar edersiniz her zaman ödediğiniz faizde cabası geçmiş olsun.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-390529991/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-390529991/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-model-navigasyon-masrafsiz-444642046/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-satilik-navigasyonlu-paket-320-d-445793375/detay

• Halalaluya H kullanıcısına yanıt
    Türkiye şartlarında araç fiyatları almış başını gitmişken nerenizle güleceğinizi bilememeniz garip. Avrupa standartlarında bir ülke değiliz. Gelişmiş değil gelişmekte olan bir ülke bile değiliz. Vergilerle yürüyen bir devlet düzenimiz var. 99 depreminden önce adını bile duymadığımız ÖTV yıllardır sırtımızda. Ha durum böyleyken elalemin bindiği arabanın fiyatına bir tarafınızla gülmek cidden abuk bir durum. Burada kimse ne aldığı arabanın parasıyla hava derdinde ne de başka bir amaç peşinde. Buraya konu açan adam sizden bir hayırlı olsun demenizi bekliyor hepsi bu. Ateca ya gelince önce bir test sürüşü yapın sonra inerken gülersiniz. Hayırlı forumlar.

Düzenleme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadın Doğum Uzmanı -- 6 Haziran 2017; 7:13:28 >
  • b sınıfında rapid clio gibi tenekelere göre çok çok daha iyi bir araç güzel seçim yapmışsınız.
  • quote:

2) Sanziman cop.

Gule gule kullan.

1.2 fındık motora o kadar para vermen bile fazla. bisiklet alsaydın daha karlı olurdu

• ülke de herkes araba uzmanı olmuş adam da gerçi buraya konu açtıysa bekliyor olmalı bu yorumları,

ayrıca 70 bin o arabaya verilir mi den çok ülkenin geldiği hale bakmak gerekli...

türk lirasından para ibaresi kaldırılıp pul yapılsın daha değerli olur o zaman belki

• akinan A kullanıcısına yanıt
    Alınmış ki Mayıs ayında Polo dan fazla satmış. Polo i 20 den yüzde 30 daha ufak bir araç. İşe git gel için kullanılabilir. Dış görünüş göreceli olsa da polo oradan da kaybediyor. i20 gibi keyif arabası olamaz. Yakıtı ,şanzımanı daha ekonomik ve seri Ama dsg patlayınca arabayı satmak için uğraşan çok insan var. Ben lpg taktım polonun kasarak elde ettiği 5 li değelerin çok altını tam performans ile yakalıyorum.
  • O paraya hatasiz dusuk km dizel otm. İ30 alinirdi yazık etmissiniz paraya

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.