Şimdi Ara

Hyundai i20 Rezaleti (Kullanıcıları Konuya) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
4
Favori
39.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok uzun kullanmadım ama 80 km lik bir kullanımım oldu bir önceki kasayı.boş bir araçtı.En kötü yanı 90 la falan giderken yamaların üzerinden geçince araç resmen tehlikeli bir şekilde geziyordu, direksiyonu zayıf birisinin kaza yapmaması zor yani, o derece, ben kullandığım aracın kondisyonuna bağlamıştım ama sanırım kullandığım araca özgü değilmiş...
  • Segmentinin en kötü araçlarından biri. Sadece dizeli alınır az yaktığı için. Tam bir rent a car aracı, onun dışında bireysel kullanım için işkence olur. Debriyajı yatak yayı gibi ayaklarınız kas yapar dur kalk trafikte.
  • Bu araç kesinlikle perte yakın kaza yapmış önceden. Zaten Opel Corsa çakması bir araç ama ilginç bir şekilde aslının fiyatına satılıyor ülkemizde bu sahte Corsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bence palio bu araçtan daha iyi yol tutuyor,lastik yanak kalinliğini düşürün (michelin premnchi 3) takin yolu tutar ama zaten olmayan konforla hepten böbrek taşi kirma makinasina dönüşür. malzeme kalitesi vasat alti plastik kokuyor hafif bozuk zeminli yolaarda camlar ve radyo kapali ise sesler geliyor (trim sesi),viraj içi frene yapmayun en azindan 70 üstü resmen kafa daliyor esp kesin olmali.yol lastik sesi idare eder en azindan (honda jazz dan dahaiyi)bir b sinifi için punto alan çok iyi yapmiş ziraa t jet motoruda varsa i20 onun yaninda çöp.en azindan fiesta alin derim,şimdi burada hayatinda undahaiyi araçtan başka marakaya sürmemiş hatta binmemiş kişiler gelip bizi eleştrebilir ama ben i20 konusunda otarite değilim ama unutmayin sizde değilsiniz ben sadece 1996 yilindan beri senede ortalama 25 bin km yapan 6 markaninve en 3 sinifi da kullanan biri olarak yaziyorum başka bir şey demeye gerek yok

• Vay arkadaş bu kadar mı gözünüzü kararttınız birkaç kullandığınız araba için tüm modelleri mi kötülüyorsunuz? Tamam her markanın kötüleyeni var ama bu kadar da kötümser olunmaz. Viraj içi fren yapmayın bu arabayla demiş usta şoför olsan zaten bilirsin hiçbir arabayla virajda fren yapılmayacağını.

Bu kadar muhalefet olmayın kullandığınız bir araba için tüm aynı modellerine laf etmeyin gidin servise baktırın aracınızı.
  • Bence firma bir an önce üretimi durdurup piyasadan çekilmelidir. Bu kadar rezil yolda durmayan viraj dönemeyen tekerlekleri yerden kesilen araçlar üretmek Kore halkının gururunu ayaklar altına almaktır. Aylarca yaptıkları testler falanda boşuna en iyi testi Otopark sitesi sakinleri yapıyor araçlar önce buradaki abonelere verilmeli onların karar ve görüşleri doğrultusunda seri üretime geçilip geçilmeyeceğine karar verilmeli yoksa firma boşuna Afrikada Antartikada falan arabaları langır langır gezdirip milyonları heba ediyor.
  • eski kasayı bilemem ama 2 aydır kullandığım i20 den gerçekten çok memnunum. özellikle ses var diyeni aracımla dolaştırmak isterim.
    bayramda zevkle dolaştım, bir kaç kişi gittiğim yerde arabayla ilgilendi, incelediler.
    keşke turbo motor gelse. bunu ekonomik olması açısından yazmıyorum. uzun yolda 5,4 lt ortalama benzin tüketti ancak 1,25 motor yokuşlarda zayıf kalıyor.
  • Çoğu kişiye şeyimle gülüyorum para ile tutsan boyle avukat bulamazsın... bilmediğiniz araçlar için yorum yapmayın... sınıfının en sessizine halen trim ses diyorlar punto da adamlar müzik açıyor sesten dolayı 70 le virajda fren yapma demiş bence senin ehliyetin yok işkembeden sallıyor sen viraja nasıl girilir onu öğren önce...
    birde jazzin segmentini öğren lütfen palio örneği ise çok komik... kullandık gördük siena palio nasılmış...
    meyve veren ağaç taşlanir sizler test bile etmeden kafadan yorum yapıyorsunuz... uzanamadiginiz ciğere....

• Konuyu acan arkadasa sonuna kadar katiliyorum.
    2014 elite model var. Gorus acisi,aracdaki oturma pozisyonu,A sutunundaki kor noktalar, kullanilan direksiyon malzemesinden et kalinligina,
    Araci kotulemek gibi bir derdim yok, hersey ortada zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmatik_boy

Çoğu kişiye şeyimle gülüyorum para ile tutsan boyle avukat bulamazsın... bilmediğiniz araçlar için yorum yapmayın... sınıfının en sessizine halen trim ses diyorlar punto da adamlar müzik açıyor sesten dolayı 70 le virajda fren yapma demiş bence senin ehliyetin yok işkembeden sallıyor sen viraja nasıl girilir onu öğren önce...
    birde jazzin segmentini öğren lütfen palio örneği ise çok komik... kullandık gördük siena palio nasılmış...
    meyve veren ağaç taşlanir sizler test bile etmeden kafadan yorum yapıyorsunuz... uzanamadiginiz ciğere....

kizmaya gerek yok sakin olun evet ben kestiremediğim virajda frene basiyorum arada bana ehliyeti yok diyen arkadaşim esp+ebd varsa o kadar proplem değil ben arada basarim zaten unddahai de hiç basmam korkma ,her zaman michelin 50 yanak şuan crossclimate takili dahada basiyom arada frne kullanğim araçin limitleri bilmek hakkim,araba alirsam ilk iş lastik değişimi yaparim,bak 225x50x17 lastiğe daha yeni 1900 tl verdim .bana undahai iyi anlatmayin,benim görüşüm bu ,kim seye bir şey kanitlamaknzorunda değilim,ama etrafinda bu kadar avrupa araba varken çinliden biraz iyi araba kopyalayana para vermem ,evet palio a sinifi ise undahaiyi b sinifi ise ben obpalio ile marmaris inişinnde daha guvenlinindim.senede en az 2 kere giderim ,ve bir arci en iyi yol tutuşunu orada puanlarim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben eminim merak etmeyin... i20 forumlarını da bilirim... ben eminim... debrijaya iyi basarsanız sorun olmaz... yarım debriyajla vites geçmez... soğuk havalarda da siz biraz ileri geri yaparsınız... onu da iyi bilriim...

bence çok emin olmayın. Isterseniz yeni i20 de geri vites sorunu yaşayan vede servisin ne dediğinin de paylaşıldığı ana konudan ekran görüntüsü paylaşabilirim. Tabi hala çok eminseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Amaç markayı ve modelini karalamak besbelli.

Anlattığın şeyler ile bu aracın B sınıfı satış adetlerinde ilk 5'te olması apayrı bir tezat.

neden yükleniyorsunuz adama anlamıyorum. Ben de en başta yazıyı okuyunca öyle sandım ama kullanıcı yorumlarını okuyunca adam haklı dedim. Araştırmadan hemen bir şeyleri yaftalamaya çok meraklıyız.
    buyrunhttps://eksisozluk.com/hyundai-accent-blue--2705476?p=4
  • Arızalar konusunda uzakdoğulu araçlar... Kimsenin kimseye ispatı yok... Tesadüf gezerken nette buldum...
    http://corp.carmd.com/2014-manufacturer-vehicle-ranking.htm?subId=243

Bizler hyundai alırken motor vs konusunda sıkıntısı olmayan, ekonomi amaçlı parçası ve servisi bol, donanımlı olarak F/P açısından o anki şartlara göre en doğrusunu yaptık...

Sizlerin bindiği araçlar ABS + Klima + Hava yastığı gibi donanımları opsiyon olarak tek tek verirken hyundai bunları çoktan standart hale getirmiş idi... Standart olması da zihniyetin belli bir olgunluğa eriştiğini müşterilerini söğüçleme gibi bir amacı olmadığını da ortaya koydu ki 5 yıllık garanti ile de tescilliyor... Neticede ben yada benim gibi düşünenler RALLİ amaçlı almadı... Bazı arkadaşlar kullanım amacını şaşırmış ki RALLİ yaptıklarından dolayı sorunlar yaşamışlar...

Hyundai için bazı yorumlar yaparken malum markaların şanzuman arızalarını, tekleme buji ıslatma sorunlarını, kronik elektronik sorunlarını, servo sorunlarını, orkestra sorunlarını, kör noktalarını, ısınan şanzumanın g... başı nasıl dağıttığını, almanların ülkelerinde binmediği aracın ülkemizde nasıl piyasa yaptığını vs vs lütfen anlatsın...

Konu olan i20 şu anda benim ödediğim paranın karşılığının çok daha fazlasını tarafıma sürüş keyfi, serilik, yakıt ekonomisi, bakım giderleri vs konularında fazlası ile tarafıma geri ödedi...

Beğenmeyen almaz... bu kadar basit...

• quote:

Arızalar konusunda uzakdoğulu araçlar... Kimsenin kimseye ispatı yok... Tesadüf gezerken nette buldum...
    http://corp.carmd.com/2014-manufacturer-vehicle-ranking.htm?subId=243

Bizler hyundai alırken motor vs konusunda sıkıntısı olmayan, ekonomi amaçlı parçası ve servisi bol, donanımlı olarak F/P açısından o anki şartlara göre en doğrusunu yaptık...

Sizlerin bindiği araçlar ABS + Klima + Hava yastığı gibi donanımları opsiyon olarak tek tek verirken hyundai bunları çoktan standart hale getirmiş idi... Standart olması da zihniyetin belli bir olgunluğa eriştiğini müşterilerini söğüçleme gibi bir amacı olmadığını da ortaya koydu ki 5 yıllık garanti ile de tescilliyor... Neticede ben yada benim gibi düşünenler RALLİ amaçlı almadı... Bazı arkadaşlar kullanım amacını şaşırmış ki RALLİ yaptıklarından dolayı sorunlar yaşamışlar...

Hyundai için bazı yorumlar yaparken malum markaların şanzuman arızalarını, tekleme buji ıslatma sorunlarını, kronik elektronik sorunlarını, servo sorunlarını, orkestra sorunlarını, kör noktalarını, ısınan şanzumanın g... başı nasıl dağıttığını, almanların ülkelerinde binmediği aracın ülkemizde nasıl piyasa yaptığını vs vs lütfen anlatsın...

Konu olan i20 şu anda benim ödediğim paranın karşılığının çok daha fazlasını tarafıma sürüş keyfi, serilik, yakıt ekonomisi, bakım giderleri vs konularında fazlası ile tarafıma geri ödedi...

Beğenmeyen almaz... bu kadar basit...

siz Şimdi hava yastıgını klimayı bırakın. Günümüze bakın hyundai de metalik renk opsiyon oldu mu? I20 ye smart paket diye opsiyon geldi mi? Style donanım da bir önceki kasa sense donanıma göre azalma var mi? Ayrıca bana şunun cevabını verin yeni kasa da geri vites sıkıntısı hala devam ediyor mu?

• Bu kadar sallanır..
    Bu kadar nefret duygusu taşınır ancak.
    80le pürüze girmişmiş de yav he he
    2003 model hyundai arabayla 110-120yle yapiyorum dediklerini hicbisey yok ne 80i.

• Sen simdi hyundai marka aracın var mi yok mu önce ona cvp ver... araban yoksa afaki konuşma... servis kayıtları belli... sen halen boş boş konuşuyorsun... klima koysa başka laf edersiniz koymasa başka...
    sen bindiğin aracına bak başka arabalara laf atmadan... erkek gibi dsg arızalarından servisten çıkmayan kronik sorunlardan ısınan sanzumanlardan orkestra çalan trimlerden kor noktalardan tutmayan kampana frenlerden bahsedin... anladiniz siz...

• quote:

Sen simdi hyundai marka aracın var mi yok mu önce ona cvp ver... araban yoksa afaki konuşma... servis kayıtları belli... sen halen boş boş konuşuyorsun... klima koysa başka laf edersiniz koymasa başka...
    sen bindiğin aracına bak başka arabalara laf atmadan... erkek gibi dsg arızalarından servisten çıkmayan kronik sorunlardan ısınan sanzumanlardan orkestra çalan trimlerden kor noktalardan tutmayan kampana frenlerden bahsedin... anladiniz siz...

2012 mayıs ayında sıfır km i20 1.2 sense marka araç aldım. 2013 eylül ayında da sattım. Yani 1.5 sene bu aracı kullandım. Bayiden çıktığım andan itibaren geri vites sorunu yaşadım. Daha ötesi var mi? Bayinin cevabı bu durum normal. Diğer bir çok servisin dediği de bu durum normal. Sadece senin söylediğin servis nasıl oluyor da bu durumu mekanik olarak çözüyor. Demek ki böyle bir sorun var. Yıllarca yetkili bayide servis danışmanlığı yaptım. Arabalardan Sizden çok anladığımı düşünüyorum. Bana laf kalabalığı yapmadan yeni kasa i20 de geri vites sorunu yaşayan var mi yok mu onu söyleyin bana masal anlatmanıza gerek yok.

• Masalı siz anlatıyorsunuz nice danışmanların arabadan anlamadığını sattıkları aracın donanımlarını bilmediğini gördük... senin yasadigin sorun sanki her araçta varmış gibi anlatıyor kasıtlı olarak marka karaliyorsunuz...yasal olarak da suç işliyorsunuz... i20 sahibi değilsiniz birde merak ediyorsunuz... gidin servise sorun... ben cevabi çoktan verdim halen yanıt bekliyorsunuz...

• Eşime hyundai i20 aldım.Anlatıldığı gibi sıkıntıların hiçbirisini yaşamadım.Son derece pratik ve fiyatına göre birçok konforu sunabilen bir araba.Çamur atanların gidip 60.000 liraya aynı özelliklere sahip olan vw polo alma özgürlüğü olduğunu hatırlatmak isterim.

• adamın amacı karalamak siz de ciddiye alıp, muhatap alıp prim yaptırıyorsunuz.
    i20 sınıfının tartışmasız en iyi aracı oldu. kullanmasam neyse.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.