Şimdi Ara

hyundai i30, suzuki sx4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar, uzun zamandır forumu takip ediyordum fakat ötv indirimleriyle yeni bir araç almaya karar verdim ve sizin değerli yorumlarınızı öğrenmek için üye oldum...
    Aklımda iki araç var ve eşimde kullanacağı için otomatik almayı düşünüyorum, kendimde iyi kötü araçları inceledim tabi..

Hyundai İ30 : aracın baz, otomatik versiyonunu düşünüyorum. Baz versiyon olmasına rağmen dolu bir araç ve 29600 TL ye bıraktılar. Fakat çevremde hyundai (G.Kore otomobilleri) ile ilgili iyi şeyler duymadığım için açıkçası biraz temkinli yaklaşıyorum...

Suzuki Sx4 : bu aracın hb otomatik modelini düşünüyorum, zaten donanım açısından tek modeli var. Araç japon otomobili, 4x2 , yerden de epey yüksek ve suv araç havası var içi rahat ve ferah fiyatıda ötv den önce 35500 liste fiyatı varken pazarlıkla 29500 e kadar indirdim i30 dan en önemli farkı yan hava yastıklarının olmaması.. Fiyat açısından ikisi arasında hiç fark yok..

Ben Suzuki Sx4 almaktan yanayım ama farklı insanlarında görüşlerini almak istedim. Aracı nasipse uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum, ( şimdiki aracımı 11 yıldır kullanmaktayım) ve aile için bir araç düşünüyorum yorumları buna göre yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ndop -- 17 Mart 2009; 14:21:09 >

• bence de suzuki sx4 daha cazip gözüküyor....
  • sx4 e bir kere binme şansım oldu. güzel araç gerçekten. hiç zorlanmadan 180i görüyor. yüksek olması da ayrı bi hoşluk katıyor. bence sx4. tabi karar sizin.
  • Suzuki hiç kullanmadım. Ancak 15 aydır 1.6 i30 manuel select kullanıyorum. Hiç bir şikayetim yok. Tavsiye ederim. i30'dan yana pek bir endişeniz olmasın.

Ha birde mutlaka ikisiylede test sürüşü yapınız.
  • SX4 al kesinlikle öneririm. ben sx4 ün ikizi sedici yi kullanıyorum gayet memnunum.

ama önce ikisinide test etmende yarar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart.001 -- 18 Mart 2009; 14:00:10 >
  • i30 da yeni sayılır ama suzukiye göre piyasası olan bir araç bence.hiç duymamıştım şimdi baktım sahibinden.com a bence farklı araçlar.siz yüksek araç istiyorsanız güzel ama i30 daha spor bir araç görüntüsünde.
  • Uzun yıllar kullanacaksanız SX4 derim kesinlikle çünkü Suzuki'nin ikinci el piyasası Hyundai'ye kıyasla çok daha zayıf. Ayrıca 1.5 yıldır Siwft 4x4 kullanıyoruz. Suzuki'den çok memnunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    13 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İ30 tercih edin bence...İkinci elde rahat edersiniz.
  • 1.5 yıllık İ30 kullanıcısı olarak İ30'u tavsiye ederim En azından mutlaka incleyin ve test sürüşü yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 18 Mart 2009; 16:36:41 >
  • SX4'ü bugün gördüm, çok güzel bir araç. i30 da güzeldir eminim. Kaç sene bineceğinize göre ve yüksek bir araç mı istiyorsunuz vs. gibi sorulara cevabınıza göre seçim yapın derim.

İkisi de çok güzel araçlar, hayırlı olur inşallah.
  • Hocam İ30 ve Ceed i uzun zamandan beri takip ediyorum. Kendim de Kia Cerato sahibiyim. Genel olarak iki araç da sorunsuz, bir şikayeti olan duymadım. Hyundai ülkemizde Tofaş veya Renault gibi yaygın bir marka oldu. İ30 ve Kia Ceed Avrupa da Hyundai-Kia markasının rekabet gücünü arttırmak için özenle hazırlanmış araçlar. zaten Alman ve İngiliz otomobil sitelerinde Golf ile Focus la falan karşılaştırılıyor. Fiyat / Performans olarak hep başarılı bulunuyor. Fiyat politikası olarak ÖTV indiriminden sonra diğer markalarla kıyaslandığında çok daha uygun hale geldi. Sizin bahsettiğiniz araç benzinli 1.6 CVVT SELECT OTM ise liste fiyatı 28.931 TL, dizeli de 1.6 CRDi VGT [115 PS] SELECT OTM 31.774 TL fiyatlar mükemmel. Ben İ30 derim.

quote:

Orjinalden alıntı: Ndop

Herkese merhabalar, uzun zamandır forumu takip ediyordum fakat ötv indirimleriyle yeni bir araç almaya karar verdim ve sizin değerli yorumlarınızı öğrenmek için üye oldum...
    Aklımda iki araç var ve eşimde kullanacağı için otomatik almayı düşünüyorum, kendimde iyi kötü araçları inceledim tabi..

Hyundai İ30 : aracın baz, otomatik versiyonunu düşünüyorum. Baz versiyon olmasına rağmen dolu bir araç ve 29600 TL ye bıraktılar. Fakat çevremde hyundai (G.Kore otomobilleri) ile ilgili iyi şeyler duymadığım için açıkçası biraz temkinli yaklaşıyorum...

Suzuki Sx4 : bu aracın hb otomatik modelini düşünüyorum, zaten donanım açısından tek modeli var. Araç japon otomobili, 4x2 , yerden de epey yüksek ve suv araç havası var içi rahat ve ferah fiyatıda ötv den önce 35500 liste fiyatı varken pazarlıkla 29500 e kadar indirdim i30 dan en önemli farkı yan hava yastıklarının olmaması.. Fiyat açısından ikisi arasında hiç fark yok..

Ben Suzuki Sx4 almaktan yanayım ama farklı insanlarında görüşlerini almak istedim. Aracı nasipse uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum, ( şimdiki aracımı 11 yıldır kullanmaktayım) ve aile için bir araç düşünüyorum yorumları buna göre yaparsanız sevinirim.

• Ben olsam I30 alırdım.

SX4 ve Sedici'yi biraz araştırmıştım geçen yaz. SUV değil, B segmenti değil, C segmenti hiç değil. Crossover da değil, farklı bir tarzı var. Ben pek beğenmedim. Tasarımı da, tarzı da hoşuma gitmedi.

Bir de Kore arabaları ile ilgili duyduğunuz şey pek doğru değil. Koreli üreticiler pek çok Avrupa ve Japon üretici ile kıyaslanabilir. I30 da güzel bir araba. Servis avantajı da Suzuki'ye göre çok fazla. Ben olsam düşünmeden I30 alırdım.
  • fiyat aldığınız i30 otomatik

dizelmi benzinlimi

dizelse fiyat güzelmiş nereden aldınız bu fiyatı
  • suzuki de güzel araba ama i30 u detaylı bir şekilde incelemenizi tavsiye ederim. kalitesi şaşırtacak derecede iyi. sürücü oturma pozisyonu da çok iyi..
  • Düşüncüleri için herkese teşekkür ediyorum.
    Dün akşam eşim ve 9 yaşındaki oğlumunda :) fikirlerini alarak sx4 te karar kıldık ve sx4 hb otomatik araç için son pazarlığı yaptım 29250 tl ye anlaştım. fakat ellerinde kırmızı renk bulunmadığı için aracı yaklaşık bir hafta sonra teslim alacağım. Umarım doğru bir karar vermişimdir.
    İleride aracı kullandıkça daha detaylı bilgileri ilgili topiclerde belirtirim...
  • i30 ile ilgili aradığınız her sorunun cevabını i30 başlığında bulabilirsiniz. Şu an itibariyle 60 adet i30 kullanıcısı bu başlıkta mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_16082920/mpage_58/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 19 Mart 2009; 12:40:07 >
  • quote:

Düşüncüleri için herkese teşekkür ediyorum.
    Dün akşam eşim ve 9 yaşındaki oğlumunda :) fikirlerini alarak sx4 te karar kıldık ve sx4 hb otomatik araç için son pazarlığı yaptım 29250 tl ye anlaştım. fakat ellerinde kırmızı renk bulunmadığı için aracı yaklaşık bir hafta sonra teslim alacağım. Umarım doğru bir karar vermişimdir.
    İleride aracı kullandıkça daha detaylı bilgileri ilgili topiclerde belirtirim...

Güzel tercih bnde sx4 aldım.Arac çarsamba elimde olacak. Kırmızı rengi türkiye gelmediğinden mecburen beyaz renk otomatik aldım

Gercekten Uzun Ömürlü bi arac önceki arabam 2000 model suzuki swift ti

Bnde senin gibi i30 ile sx4 arasında kalmıstım.Biraz arastırma yaptıktan sonra tabi Allah kimsenin basına getirmesin i30 da kafadan kaza yapıldıgnda cok masraf cıkardıgını ögrendim.Bir de SUV tarzıyla hakkaten begenimi kazandı

• quote:

Düşüncüleri için herkese teşekkür ediyorum.

hayırlı olsun...
  • Ben bu başlıktan hiç bir şey anlamadım. Kırmızısı Türkiye ye gelmeyen bir aracın kırmızısını getiriyorlar bekleniyor. Herkes sx4 tavsiye etmiş. Piyasada gani bu araçtan satılıyor sanırsınız. Yabancı sayfalarda inceleyin fiat suzuki ortak üretimi düşük malzeme kalitesi ve işçilikli hatırı sayılır yakıtlı bir araç olduğunu göreceksiniz. Tabi önce kendiniz incelemediyseniz. Ayrıca önden çarpmalarda çok masraf çıkarıyor ne demek.Siz hayatta kalın kaskonuz öder masrafınızı sıkmayın canınızı.
  • quote:

Güzel tercih bnde sx4 aldım.Arac çarsamba elimde olacak. Kırmızı rengi türkiye gelmediğinden mecburen beyaz renk otomatik aldım

Gercekten Uzun Ömürlü bi arac önceki arabam 2000 model suzuki swift ti

Bnde senin gibi i30 ile sx4 arasında kalmıstım.Biraz arastırma yaptıktan sonra tabi Allah kimsenin basına getirmesin i30 da kafadan kaza yapıldıgnda cok masraf cıkardıgını ögrendim.Bir de SUV tarzıyla hakkaten begenimi kazandı

Öncelikle hayırlı olsun.

Kalın yazdığım kısmı kimden öğrendiniz çok merak ettim. Her araba önden çarpmada ciddi masraf çıkarır çarpmanın şiddetine bağlı olarak. Açık konuşmam gerekirse, ilk mesajınızdaki Kore arabaları ile ilgili iyi şeyler duymuyorum cümlesi ile birlikte düşündüğümde, araba ile ilgili akıl hocalarınızın pek de sağlam bilgilere sahip olmadığını düşünüyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.