< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 18 Ekim 2024; 14:45:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (160. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Arkadaşlar şunu merak ediyorum araç ioniq6 bazı elektrikli araç videolarında klimayı açmadım sadece fanı açtım diye söylemler var bunu anlamıyorumbizde bunun ayrımı var mı?
-
Ac yi kapatırsanız klima kompresörü devreden çıkar ve sadece fan çalışır, en çok enerjiyi kompresör çektiği için tüketim düşer. Fakat bunu yapmak %3-5 tasarrufu sağlar, o da kaybedeceğiniz konfora değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj cihazı ne aldınız kaça mal oldu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar, ses sisteminde sürüş anında cızırtı yaptığına dair bazı yorumlar mevcuttu forumda. Paylaşıldı mı bilemiyorum, sizin böyle bir şikayetiniz oluştu mu hiç bu deneyim sürenizde? Teşekkürler.
İoniq 5 neden Avrupa’da 30 bin km’de bakıma çağrılırken Türkiye’de içten yanmalılar gibi 15 bin km de bakıma çağırılıyor. Ayrıca 60 bin km de bir sadece antifriz değişiyor, diğer bakımlardan farklı olarak ancak fiyat farkı 15 bin tl den fazla. Bu plazaların kirasını çalışanların maaşını ioniq 5 alanlar mı ödüyor. Ayıp değil mi hyundai Türkiye
Firmalar pazara göre böyle farklı uygulamalar yapabiliyorlar. Tabi burada amaç gerçekten kullanım koşullarının farklılığı değil, genelde, kullanıcıdan fazla para koparmak oluyor. Honda motorsikletlerde de, örneğin, ingilizce kullanım kılavuzunu okuyorsunuz 12bin kmde bir bakım önerirken, bu aralık Türkçe kullanım kılavuzunda 6bin km olarak karşınıza çıkıyor. Sebebini sorduğunuzda ise Türkiye koşulları gibi saçma bir bahane sunuyorlar. Hyundai Türkiyede de böyle bir uygulama varsa, ki dediğinize göre öyle, çok yazık.
Bügün ısrarla OTA yı sordum, hala belirsiz , tarih yok gibi ileri ertelemi cevaplar alıyorum. Çok sinir edici
İonic 5 makyajsız kasa yeni aldım. Bir önceki araçlarım 3008 gt ve 408 gt idi. O araçlardan donanımı eksik olmasına rağmen daha çok sevdim. Arkadaşlar garaj girişim dar. Bir ayna kapağı aradım bulamadım, Ali Expres dahil. Nereden bulabilirim.
Hayırlı olsun, daha çok seveceksiniz 👏quote:
Orijinalden alıntı: Can. Yıldırım7777
İonic 5 makyajsız kasa yeni aldım. Bir önceki araçlarım 3008 gt ve 408 gt idi. O araçlardan donanımı eksik olmasına rağmen daha çok sevdim. Arkadaşlar garaj girişim dar. Bir ayna kapağı aradım bulamadım, Ali Expres dahil. Nereden bulabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayilerden makyajlı için yeni teklif alan var mı acaba?
faizsiz kredi kampanyası gelmiş mi
Haftasonu afyondan aldım makyajli için liste fiyati ve kredi yok makyajsizda kredi kullanılabiliyor
Geçe hafta Uçar Otomotiv Altunizade'de sorduğumda 1850 son fiyat dediler.150 bin sıfır faiz kampanyası vardı.
-
coswatt marka aldım ben çok başarılı bence sanırım 9bin tl ödedim.
-
ben ses sistemiyle alakalı bir sorun yaşamadım hocam
-
7kw mı hocam? Hattı nadıl bir kabloyla ve kaç m çektiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, İ6’larda AC şarj desteği 22kw destekliyor mu?
hayır hocam, şimdiye kadar çıkan tüm i5/i6 versiyonlar 11KW
1845 TL kredi desteği yok olarak bilgi verildi
Merhaba, Makyajlı Ioniq 5 lerde uzaktan erişim özelliği aktif olarak geliyor mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X