Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.206
Cevap
198
Favori
252.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aşırı yakışıklı.

5 almaya gittim, 6 aldım ama yinede 5 çok yakışıklı..

• Herkse selamlar, bende İoniq6 ile aranıza katıldım. Bu haftaiçi teslim alıyorum.

Kafama takılan bir soru var sadece; uygulamalarda görüyorum. AC ve DC istasyonlar var. AC yavaş, DC hızlı oluyor. Buraya kadar tamam. Ama DC'lerde 90-110-120 kw olarak degısıyor. Ioniq6 için hepsını kullanabılıyormuyum? Sadece sarj süresimi uzuyor 90-110-120 kw DC'ler arasında?

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR

• volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    Hepsini kullanırsınız ama evet süre uzar. Araç normalde 180 civarı rahatlıkla alabiliyor. Ancak 120’lik istasyona giderseniz 300 amper kablo varsa 85 civarı max alırsınız. 400 amper kablo varsa 120 alırsınız. Bu tip fark ediyor. Tabi bu dediğim değerler hava durumu iyi ve batarya sıcaklığı iyiyken. Mesela kondisyonlama yapamadan -3 derecede giderseniz 180’likten bile belki 90-100 alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    Ac istasyonlar için kablo almanız lazım. Dc olanların kendi kablosu var zaten. Bütün şarj cihazlarını kullanabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maviplanet kullanıcısına yanıt
    selamlar bende ioniq 5 tasarımını çok seviyorum ancak fiyatı itibariyle gücüm yetmiyor.Nasipse byd dolphin almayı istiyoruz tüm yazdıklarınız var üstelik menzil olarak ioniq 5 standart menzilden iyi seviyede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.