Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: certac
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.973
Cevap
192
Favori
225.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #31
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu dışı ve üyeleri tahrik amaçlı mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar,

• DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    👍🏻
  • sarpuli kullanıcısına yanıt

Ioniq 5 de ayni uzun yol icin asiri mantiksiz bu araclar. ustelik o bahsettigiz arac 4 milyon neden elektrikli araba alinmaz çok iyi video olmuş carviserin videosu. 4 milyon verip 200 kmde bir şarj vizyoner adamlara yakışmıyor

• landscapee kullanıcısına yanıt

Valla ilgili videoyu izledim arkadaş gördüğüm kadarıyla hep 140-150 ile gelmiş ve tüketim 35kw falandı. 58kw ioniq 5'te bu şekilde gidersem Tekirdağ'a ulaşamam haha

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Yani biraz öyle olmuş maleaef:(
  • Elektrikli araçlar için kış hep zordu hep de zor olacak. 10 sene önce renault fluence z si vardı arkadaşımın, kışın menzilin 100 km ye kadar düştüğünü söylüyordu şehiriçi kullanımda. Aile sedanını 100 km de bir şarj et, o zaman dc de yoktu, ac de artık kaç saat beklersen. Bence o araç mantıklı değildi ki zoe ye geçiş yaptı renault. Megane bile çok mantıklı değil. İ5 de rüzgar sürtünme katsayısı ve ağır olması yüzünden menzil yeterli değil.
  • Arkadaşlar bu elektrikli araçlarda kış zor geçer falan diyorsunuz da ben 2 ay oldu i5 alalı yaz tecrübem yok yazın nedir ortalama tüketim bu araçlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa örnek -- 6 Ocak 2025; 10:14:39 >
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt

Haftasonu İstanbul - Edirne yaptık. 4 derece hava ve çok rüzgarlıydı. %98 ile çıktık Edirne'ye vardığımızda (yaklaşık 230KM mesafe) kalan menzilimiz 140KM idi. Hızımız ortlama 110 KM. Giderken 110KM hızda ortalama 20-22KW harcadı dönüşte hızı artırdık (140km) tüketim 25-27KW yaktı. Açıkcası 18 dk da %20-%80 şarj hızını düşününce kasmanın anlamı yok. Biz dönüşte trigo ya koyduk şarja. Şarja koyarken Togg vardı %27 deydi bizimki %18. 24dk sonra %82 ile yola çıkarken Togg %60 lardaydı.

• Trugo şarjlarda sorun yaşayan oldu mu acaba ben 3 kez denedim hep şarj sorunu oldu başlamadı trugoyu aradım Hyundai araçlarda şarj soketi eğimli olduğu için sorun olabiliyor dedi diğer şarj istasyonlarında sorun yaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.