Konu dışı ve üyeleri tahrik amaçlı mesajlar silinmiştir. İyi forumlar, |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (196. sayfa)
-
-
👍🏻 -
Ioniq 5 de ayni uzun yol icin asiri mantiksiz bu araclar. ustelik o bahsettigiz arac 4 milyon neden elektrikli araba alinmaz çok iyi video olmuş carviserin videosu. 4 milyon verip 200 kmde bir şarj vizyoner adamlara yakışmıyor
-
Valla ilgili videoyu izledim arkadaş gördüğüm kadarıyla hep 140-150 ile gelmiş ve tüketim 35kw falandı. 58kw ioniq 5'te bu şekilde gidersem Tekirdağ'a ulaşamam haha
-
Yani biraz öyle olmuş maleaef:( -
Elektrikli araçlar için kış hep zordu hep de zor olacak. 10 sene önce renault fluence z si vardı arkadaşımın, kışın menzilin 100 km ye kadar düştüğünü söylüyordu şehiriçi kullanımda. Aile sedanını 100 km de bir şarj et, o zaman dc de yoktu, ac de artık kaç saat beklersen. Bence o araç mantıklı değildi ki zoe ye geçiş yaptı renault. Megane bile çok mantıklı değil. İ5 de rüzgar sürtünme katsayısı ve ağır olması yüzünden menzil yeterli değil. -
Arkadaşlar bu elektrikli araçlarda kış zor geçer falan diyorsunuz da ben 2 ay oldu i5 alalı yaz tecrübem yok yazın nedir ortalama tüketim bu araçlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa örnek -- 6 Ocak 2025; 10:14:39 > -
Haftasonu İstanbul - Edirne yaptık. 4 derece hava ve çok rüzgarlıydı. %98 ile çıktık Edirne'ye vardığımızda (yaklaşık 230KM mesafe) kalan menzilimiz 140KM idi. Hızımız ortlama 110 KM. Giderken 110KM hızda ortalama 20-22KW harcadı dönüşte hızı artırdık (140km) tüketim 25-27KW yaktı. Açıkcası 18 dk da %20-%80 şarj hızını düşününce kasmanın anlamı yok. Biz dönüşte trigo ya koyduk şarja. Şarja koyarken Togg vardı %27 deydi bizimki %18. 24dk sonra %82 ile yola çıkarken Togg %60 lardaydı.
-
Trugo şarjlarda sorun yaşayan oldu mu acaba ben 3 kez denedim hep şarj sorunu oldu başlamadı trugoyu aradım Hyundai araçlarda şarj soketi eğimli olduğu için sorun olabiliyor dedi diğer şarj istasyonlarında sorun yaşamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X