Ben 1 kere yaşadım. Başlığı çıkarıp tekrar taktığımda normale döndü. |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (197. sayfa)
-
-
Ev9 videosuna göre sizin değerler gayet iyi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toggla kıyaslamada şarjı yüzdesel olarak vermeniz yanlış. Çünkü batarya kapasiteleri arasında çok fark var. İstasyondan çekilen kw miktarını kıyaslasanız daha sağlıklı olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 ioniq5 lerde cam tavan yok heralde? kesin bilgi alan var mı bu konu ile ilgili?
bir de ileri geri hareket edebilen orta konsolu çıkardılar dedi bir arkadaş ama emin değilim.
84kwh batarya kapasitesi olan zaten 2700 bine kim alır, göreceğzi bakalım nasıl bir strateji izleyecekler.
olur da 2700 olanı 1900 civarına verirlerse ben almayı düşünüyorum, vermezlerse tesla juniper bekleyeceğim. bu sırada da para değerlensin faizde
-
Cam tavan yok evet 2700 olan mantıksız çift motor olsa belki alınır
Bu mesaj ile bilgilendirme yapmak istedim: Arka fren balatalari garanti kapsamında 1 gün içinde hızlıca degistirildi. Gerek yol yardım gerek Hyundai servisin ilgisinden çok memnun kaldım.
40D236R0 kodlu yazılım güncellemesi de yapıldı. Iccu yazılım güncelleme diye geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 6 Ocak 2025; 17:32:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hyundai sarj istasyonlarında deneyin birde hocam.
Sizin adınıza sevindim hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece trugoda oldu
Dün trugo ile sorun yaşamadan ioniq6 aracın yaklaşık %50den %80'e şarjını yaptım. İstasyon 300kwh olmasına rağmen max 51kwh alabildi.
Hyundai nın Türkiye de şarj istasyonu var mı?
Tesla şarj istasyonlarında bile şarj oluyormuş video da izledim.
batarya kondisyonlama yaptınız mı acaba? ben de geçenlerde soğuk havada 2 farklı istasyona gidip şarj ettim ikisinde de düşük aldım. kondisyonlama yapmadım.
-
Bir video da izledim hocam bataryayı ısıtıp şarja takınca neredeyse 3-4 katı daha hızlı şarj oluyordu.
Batarya kondisyonlama nasıl yapılıyor?
İyi akşamlar araçla ilgili rot sorunu yaşıyorum aldığım günden beri direksiyonu düz tutunca bariz sola doğru gidiyor araç daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba ?
Dışarıda güzel bir rot balanscıya git hocam hunter makine olsun özellikle
Peki hocam sıfır araçta rot sorunu olması normal mi?
Çok sıfır araç aldım ve çok denk geldim direksiyonda hafif bir yamukluk olabiliyor her markada kafaya takılacak birşey değil.
Peki hocam çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X