Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.024
Cevap
192
Favori
229.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müthiş. Güzel günlerde kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizce 1700e ioniq6 advanced mi mantıklı yoksa 1800e 10 bin kmde progressive mi? Aradaki fiyat farkına ve 2023 model almaya deger mi ne düşünüyorsunuz? Diger tarafta da ioniq5 dynamic var tabi 6 daha cok hosuma gidiyor acikcasi ama 5i de hala silmiş degilim.
    Not: Kredi kampanyasından faydalanamayacagim şirkete alacağım için.

• compactdisc kullanıcısına yanıt
    İ5 dinamik varmı bayilerde ,? Sıfır i6 daha mantıklı...

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Sorduğum bayide yoktu ama başka yere sormadım hiç hocam.
    360 kamera, koltuk ısıtma, bose ses sistemi vs sizce 100k etmez diye mi sıfır mantıklı yoksa dönemleri farklı olacağı için mi? Aracı bir kaç yıl kullanmayı düşünüyorum açıkçası, dolu paketin ikinci eli de daha hızlı olur diye düşünüyorum öyle de bir artısı yok mu?

İkinci elde de seçenek pek yokki... En mantıklı seçenek 2024 sonlarına doğru satılan cam tavanı advance ama onu ikinci elde de bulmak zor. Şu an bildiğim sıfırı yok bayilerde... Birde yeni advance in 1920 ye satılacağını ben düşünüyorum aksi halde 1 tane satamazlar... Bunu anlamak için araçların gelmesini beklemek lazım...

• ysrykn Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, 20 yıldır araba kullanıyorum, ioniq-6 prograssive paket ile gelen nexen lastikler kadar hiç bir lastik beni tedirgin etmedi..
    6 ay sonunda sonbaharda michelin cross climate 2 dört mevsim lastiklere geçtim, sizin gibi soğuk iklimde yaşıyorum, çok memnunum. Üzerinde kar sembolü var, denetlemede kış lastiği yerine de geçiyor, aynı zamanda elektrikli araç uyumu var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    yorumlarını beğendiğim bir arkadaş burada “progressive candır” demişti, aynen katılıyorum. Çarpışma önleyici özellikli 360 derece kamera, koltuk soğutma, arka koltuk ısıtma gibi konforu arttıran özelliklerini çok kullanışlı buluyorum

• hector_turk H kullanıcısına yanıt

Hocam alacağım bayinin bulunduğu şehirde Continental ts870 buldum onu taktırıp yola çıkacağım. Niyetim kışlık olarak Michelin Pilot Alpin 5 veya Hankook icept ion almaktı ama bulamadım bayilerde hiç. Yazlık olarak nexen deneyip sıkıntı yaşarsam yazlık da alıcam ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysrykn -- 10 Ocak 2025; 14:43:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 aydır makyajlı i5 kullanan birisi olarak söylüyorum tereddüt etmeden alabilirsiniz keşke yeni gelecek modellerde de cam tavan olsaydı

• Menzili falan boş verin bu araç kadar hızlı şarj olan başka bir araç yok aracın tek eleştirebileceğim yanı dönüş çapı çok uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa örnek -- 10 Ocak 2025; 16:25:28 >
  • ysrykn Y kullanıcısına yanıt

Hangi şehirden almıştınız hocam?

Çok şaşırdım bu duruma. Islak 💦 zeminde en yüksek dereceyi almış halbuki

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Kayseriden aldım

1800 verdikten sonra 60 daha ver sıfır tesla al.

Kim ne derse desin bu araçların ederi tesla ile aynı para değil. 1600 civarlarında sıfır faizle birlikte mantıklı. İoniq 6 sıfırı 1650lere 1660lara mantıklı mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 10 Ocak 2025; 19:10:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oto_sever O kullanıcısına yanıt

Yüksek voltajl bataryayl optimum ko-

şullarda korumak için AC şarj önerilir.

Yüksek voltaj bataryasının şarj seviyesi

%20'nin altına düştükten sonra batar-

yayı yeniden %100 seviyesine şarj et-

mek, bataryadan optimum fayda elde

etmenizi sağlayacaktır. (Ayda bir veya

daha sık yapılması önerilir.)

Yüksek voltajlı bataryanın şarj seviye

değeri şarj koşullarına (şarj cihazının

durumu, dış sıcaklık, batarya sıcaklığı,

vd.) bağlı olarak değişebilir. Bataryanın

tam olarak şarj edilebilmesi için yüksek

voltajiı bataryanın akımı giderek azaltı-

lacaktır, böylece bataryanın uzun ömür-

lü olması ve güvelNiği sağlanır.

İ5'in kullanım kılavuzunda böyle yazıyor

• QRX kullanıcısına yanıt
    Haklısın yarın onu da bir deneyecegim test sürüşünde. Teslaya yolcu olarak bindim konforlu gelmemisti hiç çok dan dun bir araç ondan dolayı pek istemiyordum açıkçası. Yazılımı cok daha iyi eyvallah ama araba dedigin biraz da araba olacak yani. Bir de şimdi yenisi çıkıyormuş eskiler indirime mi girer piyasası neye dönüşür üç beş ay sonra biraz belirsiz. Yine de bakacağım ama. Üç kuruşluk donanıma o kadar fark verecek olmak beni de rahatsız ediyor. Alt paketi de tercih etmem açıkçası 360kamera koltuk ısıtma hafızalı koltuk vs önemli bence. Sunroof olmasaydı da bunlar olsaydı. Paket seçimleri çok uyanıkça yapılmış. Gerçi Tesla'da da baz pakete on park sensoru koymamışlar galiba herkes önünü sürtüyormuş :) Yenisine gelecekmiş şimdi...

Ben kararımı verdim. Bekleyeceğim. Arkaya 6 inç ekran eklemiş adamlar. Bizimkiler cam tavan önpark sensörünü tartışıyor hala.

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR

Hala progressive diyorum. İ5 alınacaksa diğer donanımları çorbaya çevirdiler.

• Arkadaşlar ekranda YouTube Netflix oynatabiliyor muyuz i5 i6 da başarabilen varmı

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.