Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: smtsl
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
202
Favori
258.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • baranok B kullanıcısına yanıt

Siyaha yakın bir mavi varya , ondan işte :)

• Arkadaşlar bu koltukları silmek için ne kullanıyorsunuz ben würtün köpüğünden sipariş ettim ama bilemedim

• volkan_aysen kullanıcısına yanıt

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun.

Elektrikli araçlardaki tepkime hızının anlık olduğunu biliyorum fakat 0-100'ü 8,8 saniye olan araçta gerçekten de o kadar bir tatminkarlık hissediyor musunuz? Peugeot 208 GT sahibiyim. Ioniq 5 ya da 6'ya geçmek istiyorum. İlk tepkime kısmını dışarıda tuttuğumuzda, 0-100'ü 8.7 olan aracımdan yeni bir elektrikli araca geçtiğimde en azından 0-100'ü 7.5' dolaylarında olan bir araç mı baksam yoksa elektriğin verdiği güçle 8.8'i yeterli olur mu, siz ne düşünürsünüz?

• sbaycelebi61 kullanıcısına yanıt

Merhaba Hocam,

Makyajlı kasa İoniq 5 lerin kronik bir arızası bu. Ancak sevindirici haber uğraşlarımız sonrasında bir güncelleme geldi. Servise gidip bu güncellemeyi yaptırabilirsiniz. Servis 2025 yılı 50D033 numarası ile güncelleme geldiğini belirtirseniz yapacaklardır. Geçmiş olsun.

• CAZZ50 C kullanıcısına yanıt

Yanlış biliyorsunuz hocam.

Makyajsız Advance + ları; Ön koltuk soğutma, Head Up display, arka koltuk ısıtma, çekmese torpido, bose ses sistemi (bagajın alt bölümünde anfisi mevcut).

Makyajlı Advance + ları;

Ön park sensörü,

Cam tavan,

Kablosuz android oto ve Carplay,

arka silecek,

Ön dekoratif ledler iyileştirildi,

Matrix farlar (IFS diye adlandırılıyor karanlık yollarda izlemesi çok keyifli),

Yeni ekran ve işletim sistemi (Bağlanabilir özellikli),

5kw fazla batarya ve iyileştirilmiş şarj soket bölümü(ısınma sorunu giderilmiş),

Değişen orta konsol,

yeni model ioniqlerde kullanılan 3 kollu direksiyon tasarımı(tuş takımı düzenlenmiş),

Usb çıkış yerine type-c çıkışlar,

Arka rüzgarlık ve stop tasarımı değişti.

Şimdi bide yeni bir donanım paketi getirdiler Dynamic adında. Onda hepten kırptılar bi çok şeyi. Ama büyük bataryalı Advance donanımı da var yeni olarak. Bunun tüm özellikleri Kasım ayında teslim edilen Makyajlı advance ile aynı donanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikonx -- 18 Şubat 2025; 11:13:4 >

• maviplanet kullanıcısına yanıt

cam taan fetişizmi diye bişey var bu ülkede. firmalarda farklı versiyon araç getirmediği için mecburen alıyoruz. Ses ve ısı yalıtımını etkiliyor. Cam tavan perdesini açınca aracın içindeki uğulştu artıyor. mevsime göre soğuk veya sıcak geliyor. Kaza anında ekstra tehlikeli.

• Arkadaşlar selamlar herhangi bir whatsapp grubu mevcut mu ?

• Fikonx F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Hocam.

Dün servise uğradım durumu izah ettim. Kontrol ettiler güncelleme gelmiş. Çarşamba (19.02.2025) gününe randevu verdiler.

• baranok B kullanıcısına yanıt

aşağıdaki instagram adresinden grup linlerini alabilirsiniz.

Elektrikli Araçlar (@elektrikliaractoplulugu)

• I-Pedal ve Level3 arasındaki fark nedir arkadaslar? Daha uzun menzıl için, yani rejenerasyon için hangısını kullanmak mantıklı?

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.